Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzybiara33

Cierpną mi ręce podczas spania....

Polecane posty

Gość madziak-s
prawdopodobnie masz za mało potasu,ale spytaj lekarza, mój kazał mi brać aspargin do 4 tabl. dziennie

Gość ciężarówka ...
też mi zaczęły puchnąć i cierpnąć ręce od ok. 20 tc ale spróbuj wygodneij się kłaść, mnie pomaga jak śpię na lewym boku i ręce mam skierowane ku górze, a nie wzdłuż ciała, lekazr powiedział, że muszę wypróbować kilka róznych pozycji spania aż dojdę do tej właściwej i się przyzwyczaję, teraz mi dalej puchną ale nie cierpną zawsze coś :) ale popytaj lekarza bo to może byc objaw jakiś nieprawidłowości np. krążeniowych

Grzybiara miałam tak samo, lekarz powiedział,że dzidziuś uciska na coś i dlatego tak się dzieje. Ręce strasznie miałam spuchnięte a palce wyglądały jak kołki..

tez to przerabialam i nie tylko cierply mi ale prawa reka byla tak jakby sparalizowana.Dostalam wapno zelazo magnez i przeszlo:)

miałam tak do końca ciąży i jeszcze ponad miesiąć po porodzie, mimo leków, jakiś wspomagaczy, nic nie mijało był już taki moment pod koniec, że nie umiałam trzymać łyżki, czy kubka, nie miałam czucia w palcach, a potem nagle minęło jak ręką odjął

Gość ja tak zawsze mam
a wcale w ciazy nie jestem...