Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaakochana

Przygotowania do SLUBU...

Polecane posty

Gość zaaakochana

Zareczylam sie nie dawno z chlopakiem i jestem szczesliwa slub mamy w sierpniu i wszystko by bylo bajkowo gdyby nie to ze zostalam sama ze wszystkimi przygotowaniami i tu zaczely sie problemy... czy ktos ma podobne problemy? a moze mogl by mi poradzic cos bo jest juz po slubie ????

Gość ja po ślubie świeżo
mogę Ci podoradzać..tylko opwiedz co chcesz wiedzieć

Gość ja po ślubie świeżo
a te przygotowania to niezła frajda...ja też prawie wszysto sama załatwiałam...ale była to dla mnie mega przyjemność

Gość zaaakochana
czesc dziekuje! chciala bym wiedziec jakie zabawy mozna uzadzic w sensie otrzesiny? i czy masz moze jakas orkiestre polecic fajna?

Gość ja po ślubie świeżo
jeśli chodzi o zabawy to hitem u mnie był taniec w płetwach. Zamów sobie na allegro 2 pary używanych płaetw ... około 20 - 30 zł para podejrzewam. Jedne duże...meskie, a drugie damskie. Po załapaniu welona i musznika nowa para młoda u nas tańczyła taniec pełen seksu w tych płetwach, w rytm lambady. Goście płakali ze smiechu. Polecam :D

Gość zaaakochana
ja sie najpierw tez cieszylam ale sie okazalo ze jest juz straaasznie puzno i mialam ze wszystkim pokolei problemy,sali nie moglam znalezc w Wawie potem orkiestry... chciala bym tez jakiegos fajnego fotografa

Gość zaaakochana
Kolezanka zaprosiła w wieczór panieński muskularnych facetów z agencji towarzyskiej. Mieli zrobic tylko sptriptiz, ale jak dziewczyny ujrzały ich "instrumenty" to nie wytrzymały i rzuciły sie na nich. Koelżanka dała d... chyba z 5 razy. I była w siódmym niebie. Chyba ja tez tak zrobię

Gość zaaakochana
:D nie dziwie sie ze plakali ze śmiechu! musze o czyms takim pomyslec mam nadzieje ze to przejdzie bo wkoncu slub bede brala na warmii a nie w warszawaie

Gość ja po ślubie świeżo
to przełózcie datę na jesień i róbcie wszystko na spokojnie. Po co się stresować i brać wszystkie ochłapy jakie zostały. Ja brała ślub jesienią i polecam gorąco. Temperatura 15 stopni. Nie było upału, nie grzałam sie w kiecce, ciasta nie rozpływały sie na stołach, goście nie ociekali potem. W lecie możesz trafic w upalny dzień

Gość ja po ślubie świeżo
ja slub barłam na podkarpaciu

taniec w płetwach ?? :O strasznie śmieszne rzeczywiście zresztą jak cała reszta tych debilnych otrzepinowych zabaw, w których robi sie debili ze swoich gości :O

Gość ja po ślubie świeżo
Górale ja się spili to zdemolowali cała salę i były jaja

Gość ja po ślubie świeżo
salli hansen,....nie byłaś...nie widziałaś. Wolę być zabawną wieśniarą niż nadętą pruderyjną miastową damą. Moje wesele było wiejskie. Mega udane. Jeśli chodzi o zabawy oczepinowe, to nie toleruję jedynie zabaw zboczonych. A taki wygłup w płetwach był naprawdę mega zabawny.

Gość ja po ślubie świeżo
13:50 ... pierwszy wpis to podszyw. I widze że się nie zna topografii kraju....ja nie jestem góralką. To gór mam 200 km

Gość zaaakochana
no wlasnie ja nie mam pomyslu na otrzesiny a musze miec bo slub bedzie na wsi nie chce jednak takich typowych wiejskich otrzesin...chciala bym cos smiesznego i fajnego ale bez przesady zeby sie nie trzeba bylo rozbierac klepac po tylkach itd...

Gość zaaakochana
bardzo smieszne :(

Gość ja po ślubie świeżo
tego u mnie nie było, ale fajne: goście z wesela dzieli się na dwie grupy...faceci stają po jednej stronie, kobiety po drugiej. Orkiestra zaczyna grać jakąś lopkalną piosenkę, którą w szyscy znaja i na przemian refren śpiewają raz faceci...raz kobiety. Kto głośniej :D Na środku sali stoi Młody i Młoda i dyrygują swoimi zespołami. Widziałam na płaytce z wesela znajomej ...fajne to było

Gość ja po ślubie świeżo
zakochana...pyatj...bo zaraz zmykam

Gość zaaakochana
widze ze pisza tu tez zdesperowane dziewczyny ktore maja jakis problem ale ze soba i wyrazaja swoje frustracje zalosne w dziwny sposob :(

Gość ja po ślubie świeżo
Jak ci się nie podoba to spadaj na inne forum i nie przynudzaj

Gość ja po ślubie świeżo
Stare panny. Albo zgorzkniałe damy.

Gość ja po ślubie świeżo
zakochana... ta idiotka sallly się pode mnie podszywa pod pomarańczowym nickiem....

Gość zaaakochana
sally ty niedomyta cipo!!!!

Gość zaaakochana
wiem ,podejrzewam ze stare panny:) dzieki Ewelinka mam nadzieje ze nie bedzie zapuzno bo jak to taki fajny zespol to moga juz byc zajeci chciala bym aby moi goscie sie fajnie bawili zarowno i ci z miasta i ci ze wsi a czasem to trudno polaczyc

Gość zaaakochana
i gratuluje przyszla mamo:) zazdroszcze Ci:)

Gość he he
wypróbuj konkurs "kto ma największą pałę?", panowie ściągają spodnie,a panna młoda mierzy im linijką pisiory!!!hahahaha

Gość zaaakochana
U mnie na weselu beda tylko ludzie. To znaczy z miasta. Wiesniaków nie potrzebuję bo raz że nie ma z nimi o czym rozmawiac, a dwa że śmierdzą potem i tanimi "pachnidłami", a trzy że jak sie spiją to tylko umieją rozrabiac

Gość Lady F.
no i co kurde z tym ślubem ? Bierzecie czy nie ?:P