Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia222

pseudo dobre rady facetów

Polecane posty

Gość hgew
facet w związku potrzebuje też swobody, nie może czuć się przytłoczony jeśli on mówił Ci że nie ma czasu tzn że zapewne go nie miał był czymś zajęty, ja zakładam że nie było to "zimne nie mam czasu "spadaj"" nie możesz faceta też przytłaczać, oczekiwać że będzie na każde skinienie Ale facet również powinien dbać o to by kobieta czuła się dobrze , by nie czuła się zaniedbywana , takie jest moje zdanie :)

ale dlaczego on mnie zmusza do czegoś dlaczego ja mam zabiegać o niego jak sam nie jest konkretny a swobode ma

jestem chyba tylko zabawką wykorzystaną do gry w zazdrość i zrobienie na złość wykorzystuje nas obie do tego

na dodatek manipuluje nie tylko mną, wykorzystał mnie do tego by wzudzić w niej zazdrość i na odwrót żebym ja była zazdrosna jeśli układa im sie, a pomagalismy sobie nawzajem, kasa nie wchodzila w gre, tylko że finalnie ja chyba na tym strace bardziej, bo tym jak wymusiłam na nim cos bo mnie juz to nudziło to potem gdy dzwoniłam to wyczułam jakby sie zastanawiał czy sie ze mna spotkac, mowil z neichecia ze nie wie, pare razy mial byc i go nie bylo, potem po super sexie wydzwanial ale mi cos wypadło i odmówiłam to mi pojechał po głowie rodziną i panoszył sie chciał zebym czuła sie winna, olałam to to znowu zadzwonił że o mnie marzy :/

Gość samanta12
co za manipulat chce sie dowartosciowac :o

Gość ta karolcia to
jakas lekko pierdolnieta jest :)