Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I już wiem

Guz mózgu

Polecane posty

Gość a jakie miałas objawy
??

Gość sdsdfsdfsf
wierz w to ze bedzie dobrze 🌼

Gość hmmm..................
Nie możliwe żebyś miała w tak krótkim okresie czasu, ale rozumiem ten brak orientacji. Moja siostra miała najpierw chemię po okresie 5 miesięcy operację i po okresie 5 miesięcy radioterapię, pewnie też tak będziesz miała. Co do kosztów, nie przejmuj się, lekarz idiota, 20 tyś? to chyba pomyliło mu się z nowotworem krwi. Pamiętam, że coś nas to wyniosło, ale nie 20tyś zł. 🌼 ❤️ trzymaj się.

Gość nie boję się prawdy
Najlepiej jest wysnuć bezpodstawne podejrzenia. Jak napisałam wyżej jest to mało prawdopodobne, bo organizm musi się zregenerować, ale nie zmienia to faktu, że rozumiem autorkę, to jest amok i tyle. Nam przed leczeniem siostry też rzucono, że będzie chemioterapia, radioterapia i zabieg chirurgiczny a jak nam nie pasuję zabieg to może pozostać przy leczeniu nieoperacyjnym. Tyle dowiedzieliśmy się na początku. Dopiero po późniejszych konsultacjach poznaliśmy kolejne plany leczenia. Nie przejmuj się takimi wpisami, bo one teraz są najmniej ważne, Trzymaj się i napisz jak przebiega leczenie. Za leczenie nie zapłacisz 20tyś tym też się nie martw 🌼 :) P.s Najlepiej zeskanuj wyniki i jakąś opinię lekarza, bo tutaj cięzko ze zrozumieniem. :-o ;)

Gość Józef W.Dż.
Matka mojego kolegi umierała na raka muzgu.Miała przerzuty na krew i płuca.Do dzisiaj pamiętam ją leżącą w trumnie