Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mozna zrobic

Czy można zrobić trwałą aby wyglądała tak

Polecane posty

Gość tak mozliwe
ale nie lepiej nie niszczyc sobie włoosów kupic wałki i nakrecac włosy na wałki??:) taki skret jest latwo uzyskac :) nawet za pomoca lokówki:)

Gość Czy mozna zrobic
wiem, że bardzo łatwo to zrobić, tylko, że moje włosy są bardzo niepodatne na kręcenie za pomocą wałków czy lokówki i zaraz się prostują dlatego pytam o trwałą :)

Gość Czy mozna zrobic
:P Pudle czy nie pudle chodzi mi o tego typu skręty :P

Gość frikos
ja uważam,że można,czemu nie.Tylko niezbyt mocną,może ziołową.A cała sztuka polega na tym,aby później nakręcać na odpowiednie wałki,nie takie drobne,tylko większe.

Gość a czyli jednak
by bylo trzeba nakręcać?\ To po co trwała ?:D

Gość a czyli jednak
no wlasnie najgorsze ze rózni są fryzjerzy i raz wychodzi a raz nie, mojej mamie wiele razy fryzjerka spaliła włosy to wszystko zalezy chyba od grubosci wałków a wszędzie mają pewnie te małe kołeczki :(

Gość belissa
oczywiście że można, tylko uważaj ja spotkałam się z fryzjerkami, które myślały że trwała to tylko te drobne loczki(takie co babcie robią) a przecież trwała to poprostu zabieg który utrwala fryzurę którą fryzjerka zrobi w zależności jakie wałki.można sobie nawet wyprostować. no więc znajdź doswiadczoną i kompetentną fryzjerke i powodzenia.Fajne te fryzurki.