Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliba3

Kiedy wyprawka dla dzidziusia???????

Polecane posty

Gość aliba3

Jestem w 24 tygodniu,bende miala okazje byc w Polsce ,wiec moglabym kupic juz wyprawke ,byloby duzo taniej,jednak sie zastanawiam czy to nie za wczesnie,ale tez mysle ze przeciez na takie cos trzeba byc przygotowanym wczesniej,niewiadomo czy sie ciaze donosi akurat 9 miesiecy,jak to bylo z wami???

Gość aliba3
jeszcze dodam ze przeciez tego kupowania jest cala masa,potem jeszcze wozek meble i inne akcesoria,dziewczyny co otym myslicie???

Gość matherka
słuchaj ja uważam że nic się nie stanie jak zaczniesz kupować już teraz! jestem w 36 tyg. i gdybym nie zrobiła zakupów wcześniej to teraz bym dyszała kwiczałą bo nie mam siły, co prawda ja połowę ciąży leżałam bo miałam zagrożoną ale nigdy nie wiesz cio bedzie, zycie jest zyciem, oczywiscie moze sie zdazyc poród przedwczesny np. w 33 tyg. a tak masz wszystko. kup sobie podstawę czyli łóżeczko wózek fotelik i podstaowwe ciuszki, bielizne pieluchy. reszte zawsze zdązysz dokupic!

Ja miałam wszystkie ubranka kupione do 30 tc, został mi tylko wózek, łóżeczko i buteleczki...ale nie zdążyłam ich kupić...dlatego przy następnej ciąży nic już nie kupię dopóki nie będę miała dziecka przy sobie..teraz są takie możliwości (np. allegro),że nie ma co się śpieszyć

Gość pelasia z dolnego podlasia
heh, mnie sie wydaje, ze powinno sie kupic podstawowe rzeczy kiedy jeszcze ma sile chodzic po sklepach bo w dziewiatym miesiacu to juz chyba nie bardzo. ale to tylko takie moje zdanie.

Gość nikt jestem
Majek... co sie stalo???

ja zamierzam niedługo zacząć kupować, zawsze miałam wszystko pokupowane przed III trymestrem, bo wiedziałam, że potem nie będzie mi się chciało latać po sklepach

Gość aliba3
Dokladnie,nigdy niewiadomo jak to bedzie,ja np. ostatnio lezalam 8 dni w szpitalu,niedarady wszystkiego zaplanowac