Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

castaya

od kiedy w nosidelku?????????

Polecane posty

dziewczymy od kiedy mozna niemowlaczka nosic w nosidelku?? moja corcia dzisiaj konczy 4 miesiace i zastanawiam sie czy juz moge ja tak nosic poradzcie jak wiecie

Ja nosiłam od momentu, kiedy dziecko miało na tyle silny kręgosłup, żeby dobrze siedziało przy oparciu, jeżeli Twoje maleństwo swobodnie siedzi w wózku podparte to myślę, że stopniowo (nie od razu na długo) możesz próbować. Powodzenia

Niedawno to samo pytanie zadałam rehabilitantce i powiedziała, że można w nosidełku, jak dziecko zacznie siedzieć.

ja na szczęscie dostałam nosidełko- i okazało sie zbędne!!!!! Pare razy został użyty i leży sobie na strychu. Z tego co wiem to od 5,6 miesiąca można używać,ale slyszalam też ze od 3-go ale ja mojego synka włożylam do nosidelka jak skonczył 5 miesiąc ale co z tego jak nie chcial i ja tez nie chcialam.

natka u mnie było to samo, moje córy owszem, na chwilę się dawały usadzić, ale na bardzo krótką chwilę :)

bo dziecko szybko sie nudzi a co mu z takiego nosidełka...tylko na chwile. Lepiej na rączkach sie ponosic i poprzytulać :-)