Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iskierkaaa25

kupil mi futerko za 1,5 tys

Polecane posty

już przeczytałam. Wcześniej mi się nie chciało. Też szukam fajnej krotkiej kurteczki obszytej lisem, ale z tego co widziałam ceny 3 tyś i więcej. Nie chce Cie martwić, ale to całe futerko może wychodzić :( za te pieniądze.

Ale gdyby Ci kupił kosmetyków za tę samą kwotę, to już tak byś się nie burzyła, cooo? :D Musisz sobie poradzić z tym problemem, ludzie naprawdę mają większe zmartwienia. A Ty masz chociaż futro. :)

on Cie poprostu chcial na sile uszczesliwic myslal pewnie ze ty tylko tak mowisz ze nie chcesz a w glebi duszy o tym marzysz a moze faktycznie zbyt ostro po nim pojechalas? bo przeciez futro mozna zwrocic i sie tragedia nie dzieje

Gość Kachnaaa
On sobie wyobrazal jak bedziesz w nim wygladac no i po prostu nie mogl sie oprzec:-)

Gość pepee25
wyglada na solidne:(

Gość pepee25
troche po nim pojechalam:( przyznaje sie...ale potem przeprosilam i powiedzialam ze jest piekne:( ale prawde mowiac jakby mi dal ta kase- nie kupilabym go sobie:(

Gość pepee25
nie wiem czy lis, krolik czy moj piesek Nessa Shih-tzu ( nie widzialam jej od wczoraj) ;)

Gość Kachnaaa
No ja tez bym sobie takiej konsoli co dostalam, nie kupila w zyciu. Ale faceci (no nie wszyscy) nie mysla tak jak my. Wybacz mu to, bo on jest przekonany, ze kupil ci cos, o czym inne kobiety marza i ze jestes wyjatkowa. To sie zamyka w tym zdaniu i tyle.

Kachna , to nieważne , mógł pomyśleć i zapytać.Ja przez wiele lat dostałam mnóstwo takich\" dowodów miłości\"np.. Kiedyś dostałam złoty naszyjnik , on zarabiał mało , więc się zdenerwowałam ...po tygodniu wyszło na jaw ,że pożyczył na niego forse i nie ma skąd oddać . Trzeba było sprzedać naszyjnik ze stratą i oddać forse plus odsetki .Teraz to nawet mnie to śmieszy , ale wtedy było inaczej.

ale ja uwazam ze przesadzasz........mowie ci ze to mozna sprzedac albo oddac.....i dostaniesz spowrotem te 1,5 tysiaca, a myslisz ze on z niczego dla siebie nie zrezygnowal zeby Ci jekupic? mi by sie strasznie glupio zrobilo na jego miejscuu... bo on napewno robil to w dobrej wierze....

Gość pepee25
Dzieki Kachnaaa :)chyba masz racje. Dlaczego my sie tak roznimy pod tym wzgledem:( ach ci faceci

Gość Kachnaaa
Jasne, ze mogl pomyslec i zapytac, a nawet zabrac ja ze soba zeby jej pokazac, mogl zrobic pelno rzeczy, o ktorych sierota nie pomyslal. Ja bym sie wkurzyla za to, ale jednoczesnie staram sie zrozumiec dlaczego tak zrobil i mi go troche zal, ze dla swojej kobiety nie liczy sie z wydatkami. Po prostu trzeba go "nauczyc" wydawac rozsadnie pieniadze. Ale zycze powodzenia, bo moj na razie postepow nie robi i to mnie strasznie wkurza.

Gość pepee25
wiem ze robil to w dobrej wierze:( chodziu tez o to ze za te pieniadze mielismy kupic mu buty eleganckie do pracy- jakis sfeterek itp. on prawie wogole nie ma ciuchow a ja tysiace:( tez o to mi chodz:( nie kupil sobie butow ktorych naprawde potrzebowal a kupil ten kozuch-futro- H..uj wie co:(

Powiedz mu, że powinien uzgadniać z Tobą wydatki, bo możesz mieć inne potrzeby :). Mój kiedyś przywiózł mi kożuch....wcale mi się nie podobał i nie założyłam go ani razu....Od tamtej pory daje mi kasę i sama sobie robię zakupy.....:classic_cool:

Gość pepee25
wiem:( troche dzis mi smutno z tego powodu w pracy:(

Gość Kachnaaa
To chlopak wydaje tyle kasy dla ciebie, a moglby sobie buty kupic, widzisz, to jest dowod, ze on ma gdzies jak bedzie wygladal, nie jest egoista i najwazniejsza jestes ty, nawet jesli masz tysiace ciuchow w szafie. No kochany jest i tyle. Ktos by powiedzial, ze milosc bywa slepa i on jest w Tobie zaslepiony. Po prostu cie kocha.

Gość Iskierkaaa25
chyba go dzis porzadnie wycaluje jak wroce:) wczoraj bylam chyba pod wplywem chwili i nerwow

Gość Iskierkaaa25
Matko Kachnaaa dziekuje za te slowa:) ja sama nigdy tego nie widze ile on robi dla mnie:( i dopiero po czasie to do mnie dochodzi

Tak mi też zawsze go było szkoda ..,ale to nie chodzi o konkretne rzeczy , futro ładne czy brzydkie , potrzebne czy nie , ale o rozsądek.O zdolność myślenia .

Gość Kachnaaa
Makijaja dobrze mowi, ze ma z toba uzgadniac wydatki, a zwlaszcza na takie sumy, w koncu zyjecie razem. To dla ciebie podwojna lekcja : dowod jak bardzo jestes dla niego wazna i dowod, ze trzeba bedzie dokrecic mu jakas srubke... No bo to troche niebezpieczne jak sie wydaje kase bez przelyslenia

Gość Iskierkaaa25
naprawde to tak mozna odebrac?? ze to dla Mnie wszystko on robi? Matko..a ja zamiast to docenic to dalam mu popalic:(