Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iskierkaaa25

kupil mi futerko za 1,5 tys

Polecane posty

Gość Iskierkaaa25
mam nadzieje ze na razie przystopuje- bo powiedzial ze jak na najblizsze miesiace to koniec z prezentami:) bo przyznam sie ze na mikolajki tez byla lekka awantura bo kupil mi torebke i wydal duzo kasy

Gość Iskierkaaa25
Wiecie dziewczyny mam z moim facetem troche rozne charaktery pod tym wzgledem- on woli kupic jedna rzecz a droga a ja za ta sama kase 5 a tanszych:( ja zawsze taka bylam

Gość Iskierkaaa25
ferrari raczej nie w najblizszych 10 latach:( chyba ze w totka wygram. ten kozuszek to juz na gwiazdke prezent

Gość Iskierkaaa25
koncze juz Dziewczyny i dzieki za rozjasnienie sytuacji:)

Nie lubię futer...raz że jest nie praktyczne bo nie do wszystkiego pasuje taki futrzak...dwa że drogie...trzy że zwierzaki ze skóry obdzierali.

Gość Kachnaaa
Ja tez nie widze pelno rzeczy, ktore moj dla mnie robi, opieprzam go z miejsca za bzdury czasami, nie dostrzegam wielu poswiecen, az do momentu kiedy sam mi wszystko wylozy, czasami sie ostro wkurzy i wtedy otwieram oczy... Nie ma idealow, kazdy z nas popelnia bledy, wazne zeby o tym normalnie dyskutowac i przede wszystkim dostrzegac co ktos dla nas robi.

Jejku tu nie chodzi o to futro , chociaż szkoda zwierzątek..tylko o bezmyślność , popisywanie się i moim zdaniem niedojrzałość . Współczuje Iskierce..