Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowy i nad wyrwaz wrażliw

Pragnę zakochać się

Polecane posty

Gość uczuciowy i nad wyrwaz wrażliw

Witam, jestem 23-letnim facetem z natury bardzo uczuciowym i nad wyraz wrażliwym z duszą romantyka i jak się łatwo domyślić, ciężko żyje się takim ludziom jak ja w dzisiejszym świecie, ale w miarę możliwości staram się twardo stąpać po ziemi. Poza tym jestem spokojny, troskliwy, bardzo opiekuńczy, czuły i wyrozumiały. Na pewno indywidualista i nonkonformista. Żadne nałogi mnie nie dotyczą (nie palę i nie piję alkoholu w ogóle). Nie cierpię chamstwa, obłudy i wulgaryzmów (sam się nimi nie posługuję). Bardzo cenię sobie szczerość, erudycję, poczucie humoru, otwartość na ludzi, optymizm, spontaniczność, pomysłowość, ludzi ambitnych. Moje wady?-:) hmm...malutka upartość, ale walczę z tym-:) Podobno "miłość jest jak fala, jej się nie szuka - na nią się czeka", ale ja postanowiłem pomóc losowi i za pośrednictwem tego serwisu pragnę zapoznać wyjątkową w pełni tego słowa znaczeniu kobietkę. Miłość była, jest i będzie dla mnie w życiu najważniejsza. Ogólnie jestem szczęśliwym facetem, ale do pełni szczęścia brakuje mi wspaniałej kobiety, bo uważam, że tylko będąc w szczęśliwym związku można być w pełni szczęśliwym i spełnionym człowiekiem. Marzę o piękniej miłości opartej m.in.. na 100%-owej szczerości, pełnym zaufaniu, oddaniu, kompromisie i akceptacji siebie na wzajem takimi jakimi jesteśmy. Chciałbym, aby moja kobietka była naprawdę wyjątkowa, wesoła, optymistycznie nastawiona do ludzi i świata, aby starała się patrzeć na świat w kolorowych barwach, aby była inteligentna, spełniona zawodowo, aby mnie bardzo kochała i nie widziała niczego i nikogo poza mną-:) Chciałbym, abyśmy pokochali siebie na zabój i na zawsze-:), abyśmy dzieli się ze sobą swoimi sukcesami, porażkami, radościami i żalami-:), marzę o tym, by trafić na dziewczynę bardzo uczciwą, z którą wytrwalibyśmy do późnej starości-:) Oczywiście żadne związek nie jest usłany różami, ale przecież moglibyśmy dążyć do tego, aby tak było-:) ja w to wierzę, że może tak być, jeżeli dwoje odpowiednich ludzi dobierze się-:) Mówi się, że zawsze na początku jest najpiękniej..., ale ja chciałbym ze swoim przyszłym skarbeczkiem postępować każdego dnia i każdej godziny, w każdej wspólnie spędzanej chwili tak, aby umacniać związek, aby go pielęgnować, aby z dnia na dzień było coraz piękniej, zależałoby mi na tym, by poznawać i odkrywać siebie bez przerwy...głęboko wierzę w to, że to jest możliwe-:) a wiara czyni podobno cuda-:)czy czyta mój anonsik jakaś rozsądna kobietka? taka z ikrą?!, która ma w sobie uczucia i równie bardzo jak ja marzy o takiej naprawdę prawdziwej miłości?

A będziesz szanował uczucia kobiety, którą w sobie rozkochasz? Zakochać się (i rozkochać w sobie kogoś) jest łatwo... Gorzej, jeśli tego uczucia się nie pielęgnuje i zostawia tę drugą stronę bez słowa...

ładne to co napisales, ale chyba jest w tym jakis haczyk. Zbyt idealnie to brzmi. Ale poza tym to zycze znalezienia tej Jedynej...wspanialej milosci😍 🖐️

Gość a jak w
ygladasz?

Pięknie to napisałeś. Wiesz co ja mam podobnie. Przez całe swoje życie marzyłam o wielkiej, prawdziwej miłosci. Jednak nie mam szczęścia takiej znaleźć. Zawsze chciałam spotkać mężczyznę, ktory bedzie mnie kochał tak samo mocno jak ja jego, za to jaka jestem. Taki przy ktorym nawet milczenie bedzie fajne, z którym bedę rozumiała sie bez słów. Chciałabym, żeby był romantykiem, przede wszystkim SZCZERY, kochający i czuły.. W głębi duszy wierzę, że znajdę kiedyś swoje szczęście. Pozdrawiam.

Gość taka jest smutna prawda
wy marzycie o takim facecie ale nigdy się takim nie zakochujecie najczęściej taki ląduje w przegródce przyjaciel, nie ma chemii itd dlatego jest sam

To ja zadam autorowi 2 nie dyskretne pytania zakładając, że autor pisze o sobie szczerze :) Miałeś kiedykolwiek dziewczynę ? Jesteś jeszcze prawiczkiem ?

Gość Myslalam
ze takich pytan sie nie zadaje:-)

za mało wad napisałeś. jak już karty na stół to wszystkie :P no i powodzenia w poszukiwaniach w ogóle:)

Faith Hope Glory ty też skończ z tą alfą Jeśli chcesz wiedzieć to takie cechy jak: poczucie humoru, otwartość na ludzi, optymizm, spontaniczność, pomysłowość to akurat cechy charakteryzujące alfa i bardzo porządane przez kobiety i akurat te są ważne :) tylko jak ma się spontaniczność ze spokojem ? itp dla ciebie alfa to facet dominator który sprowadza laskę to parteru nie tędy droga ;)

Gość Hej Romantyku ..
Życzę Ci powodzenia, chociaż śmierdzi od Ciebie wyidealizowaną wizją związku to jednak myślę ża życie jeszcze zwerifikuje Twoją romantyczność a Twój idealizm myślę że mocno się z biegiem lat skurczy. Powodzenia. Chetnie pogadam z Tobą za 10-15 lat żeby zobaczyć jak się przeobraził taki wymagający idealista.

noooooooooooooooooo,no! Drogi romatyku. Miłość to nie ideał, dlatego nei wierzę w ani jedno słowo, które piszesz. Ale ok. W końcu szczęście to indywidualna sprawa. Ale myślę że lepiej jest lubić wady niż szukać zalet. Pozdrawiam

Romantyku...szukaj może znajdziesz...ja wierzyłam i myslalam ze mi sie udało ...porazka po roku...aff...nie wierzę juz w miłosc..nie tylko romantyczną, ale zadną..ale tobie zyczę powodzenia.

miłość jest romantyczna dopóki pozostaje w wyobraźni. w realnym świecie trzeba akceptować czyjeś wady, znosić humorki, i w ogóle trzeba się starać bardziej niż to wszystko jest warte.

Gość Fajny....
post Uczuciowego... Z tymze ja juz zajeta.

Gość omg ales se wybrał
:o

Gość slyszycie
czcijcie mnie