Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwykłyChłop

Dziewczyny, jakie kupic kosmetyki ?

Polecane posty

Gość ZwykłyChłop

Czesc, moja dziewczyna mowi mi ze niedbam o siebie i wygladam jak łajza, ciagle mi dogryza mowi ze dbam o siebie i nie inwestuje, mysle ze jak kazda baba przesadza bo ja stosuje nawet sporo kosmetykow, mam dezodorant taki co sie smaruje pod pachami ale w kulce tylko taki żel przez kratki wychodzi, no i zapachową pianke do golenia, wlosy oczywiscie myje szamponem zwyklym takim co i kobiety i faceci. Co mam jeszcze kupic, ile mozna tej chemi stosowac przecierz to chore. Nieznam sie kompletnie co jeszcze mozna stosowac oprocz tego?

Gość koza wyścigowa
:):D

Gość DziewczynaSUUUPER
O BOZE....Typowy Facet...Stosujesz pianke do golenia i dezodorant i mowisz ze to juz szczyt wszystkiego? Kup sobie balsam do ciala, jakies perfumy dobre, drogie, krem do twarzy, odzywke do wlosow, żel do wlosow, balsam po goleniu. Idz do sklepu i popytaj pań, one napewno ci doradzą, i nie denerwuj sie jak będa sie podśmiewac.

Gość Konio też jest dobre
jak masz zdrową skórę, to coś lekkiego na twarz, ręce ew własnie balsam. woda kolońska mile widziana. ale nie stresuj się za bardzo, bylebyś czysty chodził:D

Gość DługowłosaRusałka
Bleee! Nienawidzę, jak facet sie tak katuje kosmetykami. Pewnie dlatego, że sama maluje się tylko od święta. :) I czuję, że jestem zadbana. :) Zgodzę się, że facet powinien być czysty i powinien ładnie pachnieć (ładnie, to nie znaczy, że musisz kupować drogie perfumy:))

Gość no i ma racje...
Krem do twarzy i dobre perfumy To święty obowiązek...Nie wspomnę o kremie do rąk i regularnym oczyszczaniu twarzy...

Gość czarnulek455
A jak masz na imię ZwykłyChłopie? :)