Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowka

Niewyksztalcone dziewczyny=porazka

Polecane posty

Gość siccc.......... wkurw
wyjezdzajcie do irlandii zawodowkary a nie zasmiecacie forum

Gość ania22...
malinowka-----------------to zatrudnij się w obuwniczym --- tylko koniecznie powiedz gdzie :-)

Gość jagooo
sicccc zalosna jestes:o

Gość żałosni wszyscy jesteście
Naprawdę wierzycie, że wykształcona osoba dowartościowywałaby się na forumie ? To pisze jakaś kmiotka-idiotka co za przproszeniem "wyżej sra niz dupę ma". Im większe buractwo tym większe ma pretensje do swojej rzekomej inteligencji.

Gość nooooooooooooooooooowla
aniu naprawde tylko dresiarze maja tak proste poczucie estetyki, zeby slinic se na widok tlenionej solaryjnej blondynki ja sie z dresiarzem nie spotykam

Gość ania22...
ja tu nie weszłam po to zeby sie dowartościować... zdumił mnie tytuł tego topu...dlatego tu weszłam... a na to co ta żałosna kobieta tu piszę nie da się nie zareagować

Gość ania22...
nooooooooooooooooooowla wmawiasz to sobie...jak każda brzydula... żeby poczuć sie lepiej...

aniu - ciekawe co cie sklania do wnioskowania ze jestem brzydka myslisz ze tylko brzydkie osoby sa wystarczajaco inteligentne zeby sie ksztalcic?

porażką są te kretynki, które myślą, że ich zdanie jest ważniejsze niż innych 🖐️ bez różnicy czy kretynka jest wykształcona, czy nie

Gość malinowka
Ja osobiscie nie znam inteligentnego mezczyzny, ktory ma za partnerke tipsiare, solarke i tleniona blondi:D. Jednym slowem pakiecik:D. Ale takie Dodunie zawsze beda mowic ,ze One sa zadbane, ze to za Nimi sie oglada kazdy, a naturalne czarnulki, dyskretnie umalowane, elegancko ubrane sa be.One nie sa be - One sa dla madrych, a nie dla dresiarzy,jak nadmienila slusznie wyzej kolezanka:)

Gość ania22...
nie mowa teraz o inteligencji. Uważam że ładne dziewczyny nie wyżywają się na innych często biedniejszych od siebie dlatego że tamte drugie maja tipsy i są po solarium. Gdybyś była inteligentna wiedziałabyś od początku o czym mówie pozdrawiam serdecznie :-) wszystkie "wykształciuchy"

Gość Diascja
hoho a naturalna blondynka? Ta to już chyba jest zupełnie na straconej pozycji :D

Gość ropa naftowa
warta grzechu - dokladnie , dokladnie !!!

aniu to ty jestes agresywna nie ja widac ty potrzebujesz dowartosciowania przykro mi ze postawilas w zyciu na pielegnacje a teraz sie okazuje, ze mozna byc i urodziwym i wyksztalconym ups

Gość malinowka
masz faceta? :D

Gość blada brunetka
nooooooooooooooooooowla dziewczyno straszne głupoty piszesz.

Gość malinowka
Tak, mam. Jakos ze mna wytrzymuje, wiec chyba nie jestem taka be, j ak mi tu sugerujecie .A co do naturalnych blondynek-jak najbardziej jestem na tak:).

Gość malinowka
Tak,uwazam sie za osobe bardzo inteligenta i mondra i co z tego? nie zazdroscic!!! faktycznie prawie 500zl za buty to malo? wy pewnie tyle zarabiacie miesiecznie i kto tu mowi o prostactwie

Gość ropa naftowa
ahaaaa , musisz byc baaaardzo mondra ......

Gość malinowka
To ostatnie cosik, to podszyw:d -gluptasek jestes

Gość malinowka
Ja nie wysmiewam zarobkow nikogo!- ludzie nauczice sie czytac ze zrozumieniem, a nie czytacie cos wyrwane z kontekstu i juz stukacie cosik, byle tylko napisac.

Gość a jaaaaaa
DO AUTORKI ---- Takie malutkie pytanko Dlaczego historię swojej reklamacji opisałaś na uczuciowym ?? Przepraszam ale nie widzę żadnego związku pomiędzy butami a uczuciem

Gość malinowka
W zasadzie, zadna z Waszych argumentacji nie byla sensowna ;/.

Gość blada brunetka
Oj już aj sobie spokój z tą marną prowokacją.

Gość malinowka
Tak wiem, ze to powinno byc napisane np. na Zakupach:). Czytalam wczesniej tematy z Zakupow, dotyczace reklamacji, potem przeszlam na uczuciowy-zobaczyc co tu nowego i sie tak zakrecilam, ze dalam tu ten temat. Przepraszam:*

Gość a jaaaaaa
Powinnaś być bardziej rozważną osobą Ja za takie przeoczenie jednej karteczki biegam teraz po prokuraturze Ale Tobie życzę więcej rozwagi i szczęścia