Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowka

Niewyksztalcone dziewczyny=porazka

Polecane posty

Gość malinowka
Myslicie, ze chcialoby mi sie zakladac temat, jesliby byla to prowokacja? Po pierwsze to generalnie nie zakladam tematow na kafeterii, a po 2 to nie pisalabym od 2 godzin, tylko po to, zeby obserwowac, kto jescze sie nabierze.I po 3 temat calkowicie z zycia.Powinien byc jescze przestroga dla wszystkich konsumentow - czasem trzeba byc stanowczym i walczyc o swoje - taki swiat i jak Ty kogos nie zjesz, to zjedza Ciebie... :(

zwrocily ci kase po tygodniu reklamacji,czyli? bylas tydzien po zakupie i reklamowalas i to wtedy? czy oddalas do reklamacji i minal dopiero tydzien (a to chyba powinno trwac 2tyg albo i dluzej?) i wtedy ci daly? jak to bylo? a tak na marginesie - wyksztalcenie to jedno,a inteligencja to drugie

przeczytałam topik do początku i czuję niesmak. malinowka tak naprawdę to oszukałaś te dziewczyny i jeszcze się tym chwalisz. Być może przez ciebie będą pracować z tydzień za darmo, bo w takim sklepie kokosów się nie zarabia. Nie ich wina że obuwie było wadliwe, mogłaś normalnie zareklamować, a nie wykorzystywać sytuację. Skoro dajesz za durne botki blisko 500 zł to widocznie masz kasę i mogłaś spokojnie poczekać na uznanie reklamacji przez producenta te 2 tygodnie. Mam nadzieje że spotka cię podobna sytacja, może się czegoś z niej nauczysz.

Gość ropa naftowa
malinowka - idz spac bo chyba zmeczona jestes .....

Gość malinowka
Oddaly mi kase po tygodniu. Mialy jescze tydzien conajmniej na poinformowanie mnie o decyzji rzeczoznawcy.Nie spodziewaly sie, ze przyjde tak wczesnie.Zwrot gotowki jest juz forma ostateczna, jesli nie sa w stanie sprowadzic mi nowych butow (po uwzglednieniu reklamacji), lub jesli nie wybiore sobie innych z oferty sklepu.Jak juz oddaly mi kase( nawet nie podpisalam, ze ja dostalam- w takiej sytuacji mogly byc posadzone o zrobienie w kasie brakow) po 10 min zorientowaly sie, ze zwyczajnie moge nie wrocic, zeby podpisac otrzyamanie pieniedzy( jak niby system naprawia) i zaczely wydzwaniac do mnie( zostawilam swoj nr), ze niby juz system naprawiony (wczesniej zakladaly, ze nie moge otrzymac pieniedzy, gdyz system siadl i naprawa potrwa conajmniej dzien). Moja dobra wola, ze wrocilam i podpisalam po tym Ich kalmstwie i zwodzeniu mnie.Mogly na starcie przedstawic mi sytuacje, ze nie wiedza czy moga oddac mi kase i ze musza spytac szefa i nie robilabym problemow, a nie perfidnie zmyslac.

Gość malinowka
Dziewczyny! Reklamacja zostala uwzgledniona - rozpatrzyli juz po tygodniu.Kwestia w tym, ze powinnam dostac takie same buty, tylko nowe- a ile na nie bym czekala- tego nie wiem, ale czesto termin 2 tyg jest nierespektowany.Dostajac po zalozmy 3 tyg nowa pare, wiem, ze tez bym je reklamowala , bo rowniez popekalyby.I tak zwodzili by mnie w nieskonczonosc. W takiej sytuacji logiczne, ze poprosilam o pieniadze...

Gość malinowka
Wiem, ze w takich sklepach dziewczyny duzo nie zarabiaja, ale mi tez kasa z nieba nie spada...Poreszta obiecaly mi, ze jak tylko przyjdzie odpowiedz od rzeczoznawcy- to zadzwonia.Ja przychodze do sklepu, a One mowia, ze nie wiedza,czy mi ropatrzyli juz.Wiec mowie, zeby sobie zaktualizwoaly strone.Okazalo sie, ze odpowiedz na moje nazwisko jest.No przepraszam bardzo - ale ruch w tym sklepie jest praktyczne zaden, dziewczyny sa 2 , w tym dniu byly nawet 3.Siedza tylko na internecie i nie wypelniaja choc w minimalnym stopniu swoich obowiazkow.No to chyba cos tu nie gra.

Gość malinowka
I po raz n-ty pisze, ze temat zalozylam majac na uwadze sytuacje konkretna, z uczestnictwem konkretnych osob - nie mowie o kazdej dziewczynie ,ktora pracuje w sklepie.Sa tez mile , pomocne i znajace sie na rzeczy.I takie sie nam-konsumentom" naleza"- w koncu zostawiamy tam ciezko zarobione pieniadze!

Gość Krolowa nocy
zgadzam się ostatnio w sklepie spozywczym w lodowkach co 2 jogurt po terminie pytam gdzie jest obsluga a ludzie nie popatrza i potem zatrucia biegunkijestem zatrudniona to szanuje prace i wypelniam swoje obowiazki jakie w koncu kupilas te buciki:)

Gość malinowka
Kupilam skorzane buciki-kowbojki.Odradzam zamszowe, juz nigdy nie kupie, ze wzgledu na szybkie blakniecie koloru, pekanie i to,ze przemakaja jak zadne.Skorzane sa drozsze, ale dluzej wytrzymaja i dluzej wygladaja jak nowe.

Gość Krolowa nocy
Tez mam skorzane tej zimy:P tylko, ze nie kowboje moje sa gufrowane dalam za nie 350 zl kolor czarny narazie wygladaja okeya sorki ze tak spytam ale ile dalas za swoje tak w przyblizeniu cche kupis siostrze kowbojki bo to na jej styl i ciekawa jestem

teraz sobie dorabiasz ideologię i się tłumaczysz. Mam cię podziwiać że podpisałaś pokwitowanie za odebrane pieniądze? Nazywanie kogoś \"niewyszktałciuchem\" i cieszenie się że dostanie burę i będzie miał potrącenie z wypłaty dużo mówi o twojej mentalności.

Gość kinggaa
masakra

Gość malinowka
Mhm widzialam naprawde w roznych cenach. Taka minimalna stawka, od ktorej zaczynaja sie naprawde ladne, stylowe buty- okolo 350 zl. Ja za swoje dalam " troche " wiecej, ale nie potrafie sobie zalowac na buty, ciuchy - to mi poprawia nastroj momentalnie:D. Nie wiem jaka kasa dysponujesz, wiec trudno mi doradzic cokolwiek.

Gość malinowka
Moje kosztowaly ponad 600 zl, ale najlepiej to wez siostre na zakupy, zebys Jej sie spodobaly tak na 100 procent:D

Gość malinowka
Nie dorabiam ideologii- pytali-odpowiadam.Pisze zgodnie z faktami, a ze szczerosc jest moja zaleta:D nic nie poradze:D.

Gość Krolowa nocy
Heheehehehe dobry pomysl tylko jak ja wezme to bedzie te najdrozsze wybierala do tego kiecka bluzka wisiorek z torbami mnie pusci jescze to przemysle i co zakladasz do tych kowbojek naprzyklad:p

Gość malinowka
A tak wogle to najfajniejsze są te z mocherem pośrodku (in der mitte czy jakoś tak szło-na niemcu dłubałam w uchu:-P). Tagże możesz siostrze zaproponować i dac jej wybór.W razie co to sie reklamacje machnie -że mocher pienty otar i kasa curuk do portmonetki. No, to wesołych świąt!działaj!!!!! :-D

Gość ty wyksztalco na malinowska
lepiszj napisz o co dokladnie ci chodzilo z tymi paniami sprzdawczyniami bo twoj pierwszy post jest zle zredagowany i niby za co szef mial im z pensji potracic??

Gość malinowka
Tak przykladowo mowisz;) To np rurki( oczywsicie w srodku:D) mini zakieciki( mam ich naprawde mnostwo- duzo od siostry, bo ma swoj sklep z pieknymi ciuszkami.Pod to jakis topik, gorsecik. Mini spodniczki trapezowki typu dzins, sztruks- nie zlicze ile mam( musze sie zaczac pozbywac tego , bo cala garderoba zawalona ;/ ) jakies golfiki, polgolfiki do tego , zeby stonowac te miniowy:D,grube rajstopy.Nie bede wypisywac kazdego zestawu :D - tak orientacyjnie podalam.Wlasnie siostra dzwonila, ze kupila sobie jakies super muklukes-te buciki wlochate:D I juz mysle, ze by mi sie nadaly. A drogie cholery jak nie wiem- ponad 400 zl.Sa i tansze ale te tanie nie maja podeszwy grubej i by przemokly po 5 min ;/

Gość malinowka
A no, za to, ze zamiast dac mi buciki nowe, zeby sklep zarobil, oddaly kase:D .Widze podszywacze mnie lubia:D

Gość malinowka
Lubiom nie lubiom lubiom nie lubiom ......Ojtam bo sie daje lubić ludzią. Ot co! A co mitam, porozmawią z wami, niech mi sie troche światopodglond rosszeży w dosie, e tfu!!! w nosie. No.

Gość malinowka
Ey, ty wykształco!!! tylko bez epitetów. Przeczytaj kilka razy to zrozumisz jaka spryciula ze mnie. Jak bum tara! :)

Gość malinowka
Eheheh Podszywaczki jestescie naprawde rozkoszne. Jedna lepsza od drugiej. Ale moj temat dzis oblegany

Gość malinowka
Ochhhh!!!!!!! Jak milusio na sercu pot tą piżmą z mochru się zrobiło!:-D Alterego mów DOBRANOC:) 👄

Gość malinowka
:) dobranoc:*. Usmialam sie jak nigdy:D

Twoj styl wypowiedzi i traktowania innych nie swiadczy w zaden sposob o tym ze jestes inteligetna.... zrozum ze Magister nie daje gwarancji na ilteligencje chociaz ludziom sie tak wydaje ZADNA INTELIGETNA OSOBA NIE WYPOWIADALABY SIE O INNYCH W TAKI SPOSOB JAK TY TO ROBISZ..... dobranoc

jezeli reklamacja jak najbardziej byla prawidlowa z twej strony, to ja nie wiem w ktorym momencie ty bylas sprytna :o przeciez masz prawo zazadac pieniedzy zamiast wymiany na inne obuwie, i to tym bardziej jezeli nie ma go na stanie w sklepie

Gość najlepiej rano
sama autorka ma problem z układaniem poprawnie zdań...więc nie rozumiem dlaczego obraża innych...:-(