Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowka

Niewyksztalcone dziewczyny=porazka

Polecane posty

Gość pomyślałabym że mówisz serio
buhahaha to se pogadalyscie - "pani doktor nauk filologincznych" z "pania mgr psychologii" :) nice

Gość maciora w rajtuzach
moja droga zacznij uprawiać sport i przestań sie wyzywać na forum ;) lepiej poniż kogos na ulicy albo rozbij nos chłopakowi to ci przejdzie :)

Gość malinowka
Po pierwsze to kilka postow okraszonych "Malinowka" nie jest mojego autorstwa-patrz stwierdzenie o solarowkach:D. Ale Ci madrzejsi suponuje,ze wydedukuja:D. Co do mojej wizualnosci,nie potwierdze niestety Twoich przypuszczen Mgr Psychologii:D Zaprzeczac nie ma sensu,bo nie chodzi mi o dowartosciowanie sie.A co do ceny butow-ktos napisal,ze byly tanie- wg mnie jak na buty z zamszu do natanszych nie nalezaly ( polkozaczki jesienne).Ale oczywiscie kazdy ocenia po zawartosci swojej kieszeni.Jesli Ty masz wiecej niz ja,szczerze gratuluje i obys mial/a- jescze wiecej:D

Gość Kociczka 27
Oj dziewczyny;] prawda jest taka,jaką przedstawia autorka,a Wy pewnie siedzicie w domu,meżowie przynoszą 1.500 zł. i nie macie możliwości rozdysponowania tą kasą,tak,jak byście chciały:( Stąd Wasze argumenty,które mijają się z prawdą,bo na miejscu takim jak Malina,również wolałybyście odzyskać kasę,niż miło pogawędzić z Pania od butów i odejść z nosem na kwintę.Trochę szczerości!

Gość oczywiscie ze tak
! wolałybyśmy ale co ma do tego obrażanie niewykształconych osób i jechanie chamskie po nich w ramach dawania upustu złości?!

Gość malinowka
Ale zadna sie do tego nie przyzna:D.Jesli na poczatku negowala kazde moje zdanie,to juz do konca bedzie sie tego trzymac:D .Hipokryzja,bo na moim miejscu Panie od butow zostalyby zbesztane w wiekszosci przypadkow ;/

Gość oczywiscie ze tak
hello ? :/

Gość ania22...
malinowska literówki :-) :-) :-) "wykształciuchu"

Gość siccc wkurw... ona
ja tez pojechalam po takiej jednej ze sklepu odziezowego na maksa jak nie chciala mi zwrocic kasy za spodnie w ktorych nie chodzilam w ogole a tylko jedna metka byla oderwana i to jzu przy zakupie.to sa glupie baby jak buty.koncza te swoje kosmetologie ,licea profilowane ,zawodowki a potem pchaja sie miedzy ludzi i my studentki lu b kobiety po studiach z dobrymi posadami musimy starac sie rozumiec co one tam seplenia pod nosem.najezdzaja te glupie co to same brzydkie zazdrosnice a w necie hojrakow zgrywaja.my wyksztalceni trzymajmy sie razem a panie z solariow tipsow fryzjerki to do jednego worka najchetniej wsadzic i do szkoly wyslac .tumany jedne popierd.... zaden normalny facet takiej nie wezmie ci... py niemytej zeby mu obciach zrobila jak gdzies pojda w towarzystwo. precz z wami .wyjezdzajcie do irlandii i anglii dupy podmywac starym babom albo opiekowac sie zasrancami malymi.gleba

Gość ania22...
i cisza :-) nie wie co powiedzieć :-) :-) :-) a taka inteligentna ponoć.

Gość nooooooooooooooooooowla
cos w tym jest staram sie podchodzic do ludzi z szacunkiem ale naprawde sie nie da to jest -nie tyraktuje ich niemilo ale co o nich mysle, to wiem tylko ja na poczcie na przyklad zeby prosta sprawe wytlumaczyc trzeba robic to 10 razy (to nie przenosnia) ale oczywiscie nie dotyczy to wszytskich niewyksztalconych ludzi, bo niektorzy szczegolnie ci z innego pokolenia sa inteligentni pomimo braku wysztalcenia

Gość ania22...
siccc wkurw... ona......................ty masz chyba jakis poważny problem ze sobą Możesz tu nam o tym opowiedzieć... jak się wygadasz to napewno będzie ci lepiej :-)

Gość malinowka
Dziewczyny czepiacie sie tego,ze przestawie literke:D, lub tego,ze pisze bez haczykow:D( wygoda czysta:D).To sie czepiajcie dalej,wynajdujcie kazdy blad ortograficzny,stylistyczny-prosze bardzo:D. Ja nie studiowalam polonistyki:D .Nie zalozylam tematu o bledach jezykowych,bo w tym ekspertem nie jestem i sie do tego calkowicie przyznaje:D.Mowie o czyms zupelnie innym,ale widze ,ze jednostki zrozumialy, o co mi chodzi:D

poza tym autorko skad wiesz jakie wyksztalcenie posiadaly ekspedientki. Wchodzi im do sklepu rozwrzeszczama paniusia, ma wielkie rozczenia, nie potrafi spokojnie powiedziec o co jej chodzi, naciaga i naraza na nieprzyjemnosci. Uwazasz ze to jest przejaw wyksztalcenia? Twoje cwaniactwo i duma, ze zapewne pani pracujaca w sklepie dostala opiernicz od szefa??zalosna jestes i ewidentnie nie wiesz co to kultura osobista

Gość ropa naftowa
malonowka - spadaj z tego topiku bo sie niezle osmieszylas , swoje wyksztalcenie pokazalas na "talerzu" .....

Gość siccc..............wkurw....
dobrze prawie widze , a ze dosadnie cos powiem i nazwe takie baby po imieniu to afera. internetowe brzydule sojusz zawiazaly i bronia przydapasow z solariow i od tipsow ,sick

siccc a ty co??internetowa pieknosc??niektore dziewczyny sa naprawde zalosne..sloma z butow ale jedyne co widza to czubek wlasnego nosa

Gość malinowka
Nie nawrzeszczalam:D. Powiedzialam jedynie cos stanowczo-a to roznica:) Nie naciagnelam-naciagnely sie same:D. A to,ze skorzystalam na tym,ze nie znaja zasad reklamacji,to juz Ich prywatny problem:D. Doksztalcic sie troche, poczytac- na 2 raz we 3 to na pewno cos wymysla:D

Gość ania22...
malinowka------------------założę się że nawet matury nie masz :-) :-) :-) a ta hołota co nie umie się wysłowić to sądzę że dwa w jednym. Malinówka się podszywa. Nie umie sobie poradzić. Żałosne. Ja mam wykształcenie, tipsy, nieskazitelna cerę, długie piękne włosy... jestem z siebie dumna... wam natomiast współczuje

Gość ropa naftowa
spadaj dziecko spac bo do szkoly sie jutro spoznisz :D

masz sie z czego cieszyc nie ma co:o tobie ewidentnie brakuje wiedzy ale z innej dziedziny zycia

Gość malinowka
A jak nazwiecie Ich klamstwo(awaria systemu)? To jest wg Was na poziomie, okraszone kultura osobista? A moze to naciaganie?:D

Gość ania22...
malinowka------------- to ty jesteś niedowartościowana-----------------brzydule tak mają Czepiają się tych ładnych bo im zazdroszczą, ze do nich ślini się ich facet :-)

Gość nooooooooooooooooooowla
tak sobie tu czytam te zenujaca wymiane zdan i nie wiem, czy ktokolwiek tu uwaza ze tleniony blond, tipsy i solarium to cos ladnego? tak uwazacie?

Gość malinowka
Nie mam matury:D Dobre to bylo, nie powiem;D ( ale chetnie bym sie wrocila w czasy kiedy ja zdawalam:D). Oj na kafeterii to sie mozna posmiac.Wszedzie weszycie podszywy, prowokacje:D. Najlepiej rzucic temat pieluch, gotowania i problemow z facetami:) .Wtedy wszystkie jednomyslne:)

Gość malinowka
Zeby kogos oceniac-trzeba Go zobaczyc.Przeciez nie wysle Wam zdjecia:D Hola, hola:D. Ale zdziwilybyscie sie i szybciutko rozmowa dobieglaby na ten temat konca:D. I teraz wyjdzie ,ze jestem nieskromna:( :D

Gość malinowka
Czekam na odpowiedz na pytanie -jak nazwalybyscie Panie od butow i Ich zachowanie?

oj widze ze pusto masz w glowie. poza tym kolezanko nie to ladne co ladne ale co sie komu podoba. zegnam watpliwa internetowa pieknosc.

Gość ania22...
nooooooooooooooooooowla jeśli ktoś jest brzydki będzie mówił że te ładne też są brzydkie (bo tipsy, solarium itp) kobietko... ja poprostu dbam o siebie. Jestem atrakcyjna i podobam sie facetom. I twój facet napewno też by się za mną obejrzał. I tu Cię boli...