Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dragostinka

paradowalam przed nim w brazylijskich stringach

Polecane posty

Gość dragostinka
jestescie wszyscy spaczeni! pisalam, ze im sie nie uklada, bo wiem to!!!!! od niej samej!!!! nie potrzebuje rad, bo tak naprawde doskonale wiem, co zrobic!!! jestescie sfustrowane jak stare, brzydkie baby!!!!

Gość dragostinka
a co sie brazylijek tyczy, to takie wyciete majteczki, ze posladki widac, ale sa nie sexy, tylko sportowe

Gość ania22...
chyba nie wiesz z kim rozmawiasz kochana. napewno jestem ladniejsza od ciebie. I przede wszystkim młodsza. No i nie jestem K..... Jak mozesz to robic kobiecie ktora nazywasz kolezanka? I jeszcze rozmawiac z nia o jej problemach malżenskich. Jestes nic nie warta... Facet gdyby byl toba zainteresowany to juz dawno by sie toba zajol. Nie jestes warta ani jego ani jej. JESTES SMIECIEM. ja nie jestem zona. Ale nigdy nie zrobilabym tego majej kumpeli.

Gość trelokolo
dragostinka >> ze wszystkich znajdujacych sie tu osob najbardziej to Ty jestes spaczona. Zero moralnosci, zwykle kurestwo. Jak facet bedzie sam to sobie go uwodz, dopoki jest w zwiazku to sie nie wpierdalaj, trudno jest ci to pojac swoim ptasim mozdzkiem?? A tlumaczenie, ze sie im nie uklada uslyszysz od kazdej kochanki, taka zwykla dziwkarska wymowka. Tak cie korci bycie ta druga?

Gość poiha
jestes niedowartościowana i tyle widac to z twoich wypowiedzi.nikt ci e nie pokocha....mam lepszy pomysł, spytaj tej koleżanki, jak ci pozwoli to bierz jej męża, pytanie tylko czy on cię zechce

Gość poiha
ta druga z pewnością jest lepsza od ciebie bo została jego żona, ty se możesz tylko pomarzyc !

Gość dragostinka
juken, jestes beznadziejny

Gość ania22...
BYSTRY JULEK bystry chcesz ja wydupczyc ze sie podlizujesz??? :-) a moze BYSTRY to poprostu NASZA KOLEZANKA KUREWKA :-) ;-) :-)

Gość ania22...
JAK TE STRINGI NA NIEGO NIE PODZIALALY TO ZNACZY ZE MA CIE W DUPIE. PEWNIE MASZ GRUBE DUPSKO

Gość dragostinka
no ale wiecie ja nie gole dupy, wiec jak tak paradowałam w tych brazilijkach to sie gapił, nie i musze schudnąc z 10 kilo bo mam cellulit na udach, to moze mnie pokocha, kurczę, tragedia, ale jak myślicie, moze jednak mu się spodobałam, moze to nie na te włochy się gapił, co? jak myślicie?

Gość e bystrzak
twoją Ankę to pewnie teraz jakiś dupczy...a ty czekasz z utęsknieniem na nią i pier*dolisz bzdety na kafe :P

Gość ania22...
HE HE napewno lepiej do niej lec. Bo ci ja kolega zerznie

Gość dragostinka
to ty juken

Gość dragostinka
Juken wlamujesz sie z przyjemnoscia do cudzej zawartosci widze, masz ochote polizac?

Gość bystrzak właśnie
zerżnąłem twoją Anke w dupsko i ciipsko...jeszcze z niej wypływa moja lawa...wcześniej spuściłem się jej do ust...woli robić to ze mną niż z tobą

Gość Tam tamy
ale cie pojechaly zazdrosnice ale nie przejmuj sie jezeli myslisz ze to ten to walcz :) a innymi sie nie przejmuj wszak pragna dla ciebie jak najgorzej :) Zycze zeby ci sie udalo a i kolezance tez zycze aby znalazla innego :)

Gość kshedrgh
wskocz mu na przyrodzenie ale jak bedzie juz wolny suko, pamietaj tez ze faceci nie leca tylko na dupe kretynko ale tez na charakter, osobowośc