Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dragostinka

paradowalam przed nim w brazylijskich stringach

Polecane posty

Gość dragostinka

czy mam szanse na zdobycie meza mojej kolezanki? wynajmuje u nich pokoj, gdyz mieszkaja za granica i rzadko przyjezdzaja do domu, on jest swietnym i przystojnym facetem i powiem szczerze, ze mam na niego ochote, wczoraj wieczorem przyjechal na jedna noc, a ja specjalnie ubralam sie w brazylijskie stringi i zwykly podkoszulek, niby takie nic, ale posladki bylo widac, rano tez sie widzielismy, spogladal na mnie chyba z przyjemnoscia, zaproponowalam mu kanapki i kawe, ale nie chcial, pozniej musial gdzies jechac, jak myslicie, czy to na niego zadzialalo? czy bedzie o mnie myslal? czy nabral na mnie ochoty? co moge zrobic, jak przyjedzie nastepnym razem, aby wypalilo? !

Gość gość
Prowokacja, albo jestes zwykłą kuurewką🖐️

Gość dragostinka
nie jestem kurewka!!!! jestem zakochana!

Gość sdtulo
walnij se od razu w łeb głupia niedowartościowana dziewucho którek nikt nie chce, współczuję Ci.i odchudź dupsko :-)

Gość gość
Jesteś zakochaną kuurewką:)

Gość dragostinka
on pojechal, a ja popadlam w odretwienie, tak sie zadurzylam! wiem, ze im sie nie uklada i po co maja sie meczyc, a ja juz od kilku lat mam same nieudane zwiazki, I NIE JESTEM KUREEWKA

Gość sdtulo
i nie próbój budowac szczęscia na czyimś nieszczęsciu bo on już wybrał kobietę swojego życia, w żonatych się nie wolno zakochiwac ile ty masz lat 16?

Gość sdtulo
masz nieudane związki boś brzydka i niedowartościowana pewnie i w dodatku kurwiszcze :-)

Gość trelokolo
dragostinka >> jestes zwylka szmata i kurwka oczywiscie :D a to, ze im sie w zwiazku nie uklada to tak zawsze pieprza kochanki

Gość dragostinka
do sdtulo!!! jestes beznadziejna!!! mam ladna figure, cwicze !!! a ty pewnie nie!, inaczej bym takich stringow nie nosila, nie oceniaj, jak nie znasz

Gość sdtulo
jak ukradniesz komuś faceta to później jakaś zajebiście zgrabna fajna suczka tobie zabierze faceta - jesli to zrobisz tak się stanie, rzucam klątwę.hehehehe a jestem czarownicą!

Gość dragostinka
widze, ze wsiadly na mnie same zonki chyba, chyba pomylilam forum! kobiety, jak nie dajecie swoim mezom porzadnie w lozku, to sie nie dziwcie, ze pozniej szukaja!

Gość dragostinka
a ja mam 28 lat, a nie 16 ! bede walczyc o niego, bo czuje, ze to jest ten!

Gość aoskljgaq
jeśli im sie nieukłada, ale skąd ty to wiesz? to od razu by cie wydupczył gdybyś mu sie podobała ty głupia szmato! nie przyszło ci to do tego kretyńskiego łba? a może poprostu nie jest skurwysynem? nie wpierdalaj sie, bo ci żona kwas na ryj wyleje.buehuehuehuhe

Gość no gratulacje....
właśnie awansowałaś w hierarchii na typową kurewkę :P Współczuję koleżance że wogóle Cię musi oglądać ty poyebana złodziejko mężów :/

Gość trelokolo
dragostinka >> zobaczysz ktos Ci kiedys morde obije za kurwstwo :D

Gość PPPAA
JA NP MAM MĘŻA I DAJE MU ZAJEBIŚCIE, JESTEM BLONDYNKĄ Z OCZAMI W KOLORZE NIEBA 177CM WZROSTU 96/66/91 WIĘC SAMA WIDZISZ ZE ZONY TEŻ MOGĄ BYĆ PIĘKNE, JAK GDZIES POJDZIEMY NA IMPREZE OD RAZU WIDZE TE SPOJRZENIA TAKICH JAK TY, ZŁODZIJEK MĘŻÓW, ZE MNA BYS NIE MIAŁA SZANS.NIESTETY

Gość lalalalla
Paskudne, głupie i tandetne. Zyczę ci, żeby podobna mała dziwka uwiodła kiedyś twojego faceta, kręcąc przed nim gołym tyłkiem. BTW nie jestem niczyją żoną

Gość oijs
nikt cie nie chce boś szmatława i tania tak jak ktos na gorze powiedzial walnij se w leb szmato!

Gość Luśka-to są stringi ze
strap-onem a la shemale

Gość oijs
dokładnie, jakaś zgrabna, piękna, wysoka, nieziemsko piękna suka, zeby zabrała ci faceta szmato! też ci tego życze

Gość ania22...
dragostinka nie nazywaj tej kobiety swoja kolezanka! Badz uczciwa. I jesli faktycznie ci na nim zalezy to napewno nie przez luzko do serca!!

Gość Konio też jest dobre
wiecie co... te brazylijskie stringi to chyba są stringi produkowane w brazyli. z google nic innego nie wynika. być może biednemu prowokatorowi pomyliło się coś z depilacją brazylijską bikini...

Gość Konio też jest dobre
a co ciekawego miałoby być?

Gość poiha
jessssssu co za idiotka!!!! hehehehe poparaduj se w stringach ale w burdelu.heheheh a na miejscu te żony poćwiartowałabym cie na kawałki, zalała cementem i wrzuciła do wisły ty kurwo! hehehehe z takimi jak ty tak się robi, ale wcześnij 10 dryblasów by Cię całą dobę jebało w dupsko.:-)

Gość trelokolo
poiha >> z tymi dryblasami to bylabym ostrozna, jeszcze by sie jej spodobalo :P