Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorgalim

Ranking najbardziej pojechanych imion

Polecane posty

ja mam na 3 Flora, wybrałam je bo pasowało mi do dwóch poprzednich. miałam też śp. babcie Pelagie i mam kuzyna Jeremiasza. ktoś wcześniej wspominał Mścisława... jest i Rościsław :D Kasandra to nie ciekawie kojarzące się imie, podobnie Pulcheria( można zestawić z Otylią i cudownie pogrążyć towarzysko dzsiecko :p)

Gość georginia
a co to za reklama ta tp? czego to? i co tu robi figura?

Gość jakie to proste
no zazwyczaj aktorow zatrudnia sie do reklam no nie :D pewnie i telekomunikajca polska tak zrobila ;)

Gość przemo
ano wlasnie, pewnie figura zostala zatrudniona. a wlasciwie o czym rozmawiamy? o czym jest ta reklama?

Gość slepy
hehe niektorzy to telewizornii nie maja heheh to jest o matkach i corkach i telekomunikacji polskiej ale nie chodzi o jakies taryfy

Gość prefer
no i co ty myslisz ze to takie smieszne ludzie telewizora nie maja? bo nie maja pieniedzy albo co innego ja np takiego telewizora nie potrzebuje bo wszystko w necie ogladam - takie reklamy tez tam sa - ta tp tez

Gość ocokaman
ej, spokoj! o co tak klotnia? o telewizory? czy co? a co do tego czy to reklama - zainteresowalo mnie o czym tak dysputujecie...fajna akcje zrobila ta TP a jak cos jest o akcji spolecznej to chyba to reklama sie nie nazywa? jak to jest?

Gość o matko droga
pracuję w MOPRze i z moich obserwacji wynika, że im większa patologia tym wymyślniejsze imiona u dzieci. Pełno tutaj Angelik, Nikoli, Kevinów itd. serialowe imiona królują :0

Gość siostro tez droga
bo u gwiazd takich ja figura tez jest niezle - spojrz na koko w tej reklamie telekomunikacji polsiej - telefon dla dziecie czy cos tkiegpo

Nie śmiejcie się, ale ja byłam święcie przekonana, że to dziecko Figury to ... chłopiec

Gość ignorek
Demiselle, mowisz wlasne o tej reklamie dla telekomunikacji czy gdzies na lajfie widzials jej corke?

Szwedzki małżeństwo dało na imię swojej córeczce Metallica :D A pewne polskie małżeństwo wywalczyło w sądzie aby ich syn miał na drugie imię DĄB. Ten to dopiero ma przerąbane :D Niektórzy rodzice są bez wyobrażni :O

Gość pewna młoda mama
A ja znam pana Serafina Mordake - chlopak około 30, znam tez Praksede - tez młoda osoba. Bardzo niepodobaja mi sie meskie imiona typu Jarosław, Sławomir. Z damskim wszelkie Dorotki,Renatki i Grazynki. Podoba mi sie imię Nadia lub Antonina, Oskar.

Gość pewna młoda mama
No i oczywiscie nie powinno sie nadawać polskim dzieciom takich imion jak : dzesika, brajan,dzejson, majkel i wszystkie tego typu. I jeszcze jedna kicha 20 wieku : Patrycja i Patryk - okropność

Gość a mnie rozwala
Gniewko - syn moich znajomych, 3latek

Gość no mnie tez by rozwalilo
maly jest pewnie strasznie Gniewkowy :D

Gość Wet wipes
znam laske która dała córce na imię Ramona. Współczuję małej jak pójdzie do szkoły.

Gość mirakola
widzialam ta reklame przed chwila w tv. dlaczego pomyslals ,ze corka Figury to chlopczyk. Na pewno chodzi reklame akcji TELEFON DO MAMY? Przeciez koko ma tam dlugie wloski

Gość budynka
a czy ta reklama tp jest gdzies w sieci? chetnie bym zobaczyla. ciekawa jestem jak wyglada ta koko, ze do chlopczyka podobna

Jeśli już się czepiacie Figury, i to tak tradycyjnie na pomarańczowo, to chciałabym dodać, że jej mąż nie jest Polakiem, nazywa się Kai coś tam (jakies niemieckobrzmiące nazwisko), więc akurat dziecko nie musi mieć polskiego imienia, bo ma podwójne obywatelstwo. Poza tym pełne brzmienie może być inne, a tylko nazywają ją Koko, i tyle. :-P

Gość pewnie rozwiniecie KOKO to
KOKAINA :D

Gość nioadfhujfdsfs
a ja znam Domicellę :)

Gość oburzonaaa
watpie ,zeby bylo to zdrobnienie od kokaina. mysle ,ze figura nie jest tak bezmyslna. no i tp raczej by nie bralo jej wtedy do reklamy. nie sadzisz ?

Gość hrrr..
Walburgia-zdrobnienie...Wala....no szok...moja są siadka tak się nazywa..

Gość y5a
ja mam sasiadke co ma na imie MERCESES ...powaga..

Gość Zyyyyyyyga
A jak podobają Wam się imiona: Saturnin, Dobrochna ?

Gość y5a
i kolezanke AURORE..ale to jest akurat bardzo ladne imie

Gość DianaD
A jak mam akurat Diana... ;p nie narzekam;D... dosc nie spotykane;p