Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosaleen

Co myślicie o Czarnych? Szczerze

Polecane posty

Gość migdałowa rozkosz
Ja też nic do niech nie mam miałam nawet kolezanke mulatke. Jednak nie chciałabym mieć z czrnym dziecka i być w związku.

nic do nich nie mam....... znam czarnoskorego Piotrusia ktory urodzil i wychował sie w gdansku i szczerze to najsympatyczniejszy facet jakiego poznalam........

mi sie poprostu nie podobają..ale tylko ci tacy prawdziwie czarni.. co nie znaczy ze uwazam ich za gorszych.

Gość kajko i kokosz
Biorac pod uwage, ze sa ich na swiecie miliardy, trudno uogolnic :O

Można uogólnić biorąc pod uwagę RASĘ. Ja bym nie mogła bym z czarnym facetem. Chdzi mi o to, żebyście powiedzieli co tak naprawdę mysliecie, bo tak normalnie to aż nie wypada być rasistą...

Gość ropa naftowa
myslalam, ze mowisz o panach w sutannach .....

Gość
świetnie śpiewają, ludzie białej rasy i innych mogą im tego pozazdrościć :) podobają mi się mulaci a małe dzieci są przepiękne

Gość
a jeśli chodzi o ksieży, to nie mam dla nich nawet szacunku

dzieciaczki sa cudowne:)mam w sasiedzctwie dziewczyne ktora,wyszla za murzyna i mama sliczna coreczke:)

Gość Ewelinka1985
Ja mysle,ze jest zasadnicza roznica pomiedzy czarnymi ludzmi z Afryki i czarnymi ludzmi z Ameryki. Poza tym irytujace jest,ze jezeli zwrocisz uwage murzynowi,to on bedzie insynuowal,ze jeststes rasista,bo im nic nie mozna powiedziec,a oni maja prawo nazywac cie bialym smieciem. Poza tym czesto murzyni z Afryki uwazaja,ze im sie wszystko nalezy,oni nie musza pracowac a pieniadze nalezy im dawac. Przebywam w Irlandii i to co widze tu czasami jest po prostu nie do zaakceptowania. Murzyni z Afryki przyjezdzaja,chca domy za darmo,samochody za darmo,ubezpieczenia za darmo no i oczywiscie pieniadze.Mamy-murzynki maja po siedmioro dzieci,caly czas chodza na zakupy i spedzaja milo czas.Mysle,ze kazdy by tak chcial. Pracowalam kiedys dla murzynki z Ameryki i akurat ona byla bardzo w porzadku i zlego slowa o niej nie moge powiedziec,moze tylko tyle,ze nie za bardzo lubila sprzatac,ale ja tez za sprzataniem nie przepadam.

Gość do beat it
maja duze paly :D