Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IZABELLAK5

SCHUDŁAM 23KG. ktoś chce odchudzać się zemną ZAPRASZAM!

Polecane posty

pinnkie>>> moja babcia ze sliwkami robila tak: wieczorem zalewala je wrzatkiem i rano na czczo wypijala ta wode i pozniej zjadala te sliwki. Podobno pomaga.

girl 23 - dzięki za odpowiedz :) czyli skoro pomagało Twojej babci to "coś" w tym jest - podobno naturalne i stare sposoby są najlepsze (hahah odezwała się ta co na chemii "jedzie"). Ja na noc zaleję śliwki 2-3 szt. wrzątkiem (żeby puściły aromat) a rano doleję je do tej 1,5 l butelki z przegotowaną wodą. ehh girl 23 jak ja bym chciała być na Twoim m-cu - chodzi mi o stopkę ;)

WITAM WIDZE ŻE SIĘ KOBITKI ROZKRĘCIŁY ZE ŚLIWECZKAMI NO NO hahahahaha ALE JA CHYBA TEŻ SPRÓBUJE !! :D:D:dPOZDRAWIAM PA

Zalałam 3 śliwki gorącą wodą odczekałam 30 min aż woda wystygnie i dolałam do 1,5 l butelki z przegotowaną wystudzoną wodą - efekt ??? - nie wiem jeszcze jaki :) - ale przynajmniej woda miała (ciekawszy) posmak. Nie lubię i nie mam w nawyku spożywać zbyt wielu płynów (co z pewnością ma ogromny wpływ na moje kłopoty z przemiana materii) - ale sam pomysł dodawania aromatycznych dodatków śliwki - wyciśnięta : cytryna, pomarańcza czy grejpfrut (tak troszeczkę :)dla zmiany smaku) - może być niezły - jak myślicie? Dziś zrobiłam troszkę zakupów: kupiłam jabłka, musli tropikalne (muuuuszę!!! mieć namiastkę słodyczy, na wszelki wypadek), jajka, mleko itp - udało mi się przeżyć dzień bez pieczywa :) - a w założeniu kupiłam go tyle, by nie starczyło dla mnie (przynajmniej nie kusi :)). Dzień z Lidą przeżyty - suchość w ustach, 1/2 nocy na czuwaniu, troszkę przekrwione oczy, zmniejszone łaknienie ( i o to chodziło) oraz świadomość, ze jestem na diecie - zainwestowałam w siebie - dałam sobie szansę i nie mogę tego \"spieprzyć\".

Noc przespałam, całą :) - na śniadanko zjadłam jajecznicę na masełku (podobno nie można wyrzucać z jadłospisu masła), na obiad surówkę i udko z kurczaka (gotowane) - kolację chyba sobie odpuszczę (jako, że przed chwilą wróciłam od dentysty - i nie mogę jeść jeszcze z 1,5 h). Nie widzę efektów - wyciągu ze śliwek - poczekamy ... zobaczymy. Dziś stosunkowo mało piłam (cały dzień byłam praktycznie poza domem) - ale za to kupiłam limetki i zaraz zrobię sobie coś dobrego do picia - czy Wy tez macie takie problemy ze spożywaniem aż 2 l wody dziennie? Chyba taki nawyk trzeba w sobie wyrobić - bo potrzebę uzup. płynów w org. mam (w ciągu dnia) sporadyczną.

no ja mam ten problem że wogule mogłabym nie pić wody ja przez cały dzień wypijam ze 2 nie całe szklanki to huk..........poprostu nie chce mi sie pić wody!!!!!!!!!!!!

Szkoda że ten topic jest tak rzadko uczęszczany przez innych :(. Odpuściłam sobie picie wody - nie będę się zmuszać - piję za to (z przyjemnością) - herbatkę (i to słodką:)). Nie mam zamiaru pozbawiać się wszystkich przyjemności. Nockę przespałam całą i wierzę, że to już koniec moim bezsennych nocy. Nie odczuwam głodu i to bardzo mnie cieszy. Niestety nie dotrzymałam obietnicy i zważyłam się. Niby 2 kg w dół - no, ale powiedzmy sobie szczerze - nikt trwale - nie schudł w ciągu 4 dni - dlatego nie zmieniam stopki (będę to robić w każdy poniedziałek) i nie wpadam w zbytnią euforię. Daję sobie 10 tyg. na pozbycie się 10 kg - i mam nadzieję, że (tym razem) się uda. życzę miłego dnia :)

Hej 🖐️ czytam wasz Topik od poczatku na poczatku duzo jadu bylo ALE CO KOGO GłOWNO OBCHODZI JAK KTO SIE ODCHUDZA .kazdy ma wlasny rozum CO NIE. Mi sie waga zatrzymala od czerwca stoi jak zaczerowana nawet Meridia 15 mi nie pomaga ,wiec teraz sproboje Lidi .Ale dopiero od wtorku:) Moze sie jakos wciagne w ten topik? Przyjmiecie mnie 👄

HEJ bridet-----WITAJ a jednak mnie znalazłaś co to za pytanie jasne że cię przyjme ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!:D:D:D POZDRAWIAM CAŁĄ RESZTE I RÓWNIEŻ ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA POGADUCHY O LIDZIE!!!

Hej 🖐️ dziewczyny gdzie jestescie ?🌼 jaka pogoda u was? co slychac? nikogo nie ma ? Bede wieczorkiem i mam madzieje ze Ktos sie pojawi wiecej niz ja i IZABELLAK5. Buziaki dla Was i Ciebie IZABELLAK5 👄

WITAM WSZYSTKICH tak bridet masz racje dlaczego tutaj niema nikogo poza nami takie pustki ostatnio że nie wiem!!! pozdrawiam całą reszte i zapraszam na wieczorne pogaduchy:D:D:D bridet----👄 dla ciebie

Hej IZABELLAK5 mam pytanie czy ty zazywalas tabletki antykoncepcyjne z lidia? a jak nie czy nie mialas zaburzen okresu jak ja bralas?

hej bridet ---------nie ja nigdy nie zarzywałam tabletek anty. z lidą ale owszem mam zaburzenia teraz wogule nie miałam miesiączki ale ja tam zawsze miałam problemy z miesiączką bo ja mam co 36.32.31.dni okres.( nieżle nie/???//) a lida napewno to doprawiła

WITAJ bridet---jestem jestem co tam u ciebie no bo ja nic pozatym że jestem zabiegana przez cał dzień dopiero co usiadłam z godz.temu no i nic nie zjadłam tylko troszke solonych orzeszków w biegu od kol.i nic narazie więc już nie zjem bo już za pużno ale to co nic się nie stanie a i tak raczej na wadze tego widać nie będzie bo już nie raz tak miałam i nic więc lepiej jak jaem chociaż nie rozumiem tego wogule!!!!!!! pozdrawiam

Witam ponownie - chwilkę mnie nie było - ale znów jestem i podejmuję walkę o \"utratę kg\" :). Przez okres który mnie nie było wstrzymałam sie z przyjmowaniem Lidy - bezsenna noc - poza domem - wytrąciła mnie z równowagi i na ten czas odstawiłam tabletki. Po prostu miałam dość - nudzenia się w nocy do godz 4:00 nad ranem i udawania że wszystko jest ok. Mój apetyt nie uległ jakiemuś wielkiemu zwiększeniu - ale tj wspomniałam pobyt poza domem - musiał nieco zweryfikować moją drastyczną dietę - na sumieniu mam też kilka pyszności - których po prostu nie było szans odmówić. Na swoją obronę mam tylko - ograniczenie słodyczy i nie jedzenie po 21:00. Jutro rano się zważę i wrócę do mojej dietki.

Hej🖐️ Fajnie ze ktos zawital na to forum . Ja dzis 5 tableteczke biore i do tego dietka . Dlugo bralas lidie? 🌼