Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelka 23

Cinquecento jako drugi samochodzik

Polecane posty

Gość czeski filmik
1. Jadę tędy biwakować Skodą 100 na Orawę, Dlatego się spieszę, ryzykuję - przejeżdżam przez Morawę. Grasuje tam to straszydło, wychodzi z bagien, Żre głównie Prażan (mieszkańców Pragi) ma na imię Jożin (Józek). REF: Jożin z bagien skrada się przez moczary, Jożin z bagien do wioski się zbliża. Jożin z bagien zęby już sobie ostrzy, Jożin z bagien gryzie, dusi. Na Jożina z bagien, komu by to przyszło do głowy, Działa jedynie i tylko samolot na opryski (biały proszek). 2. Przejeżdżałem przez wieś drogą na Vizowice, Przywitał mnie wójt, powiedział mi przy śliwowicy: Kto dostarczy żywego lub martwego Jożina, Temu dam córkę i pół PGR-uâ??. Refren: Jożin z bagien... 3. Mówię: Daj mi wójcie samolot i proszek, Jożina Ci dostarczę, nie widzę w tym żadnego problemu Wójt mi wyszedł na rękę, rano wzniosłem się (w przestworza), Na Jożina z bagien proszek z samolotu pięknie opadł.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Użytkownik Cieniasa
Masz rację chcąc kupić sobie Cinquecento. Brat ma model 903 i jest super. Ja pół roku temu kupiłem sobie 1.1 i tez nie narzekam. Autka są naprawdę godne uwagi. Ja kupując samochodzik miałem na wydanie tylko 6000 tyś. i też rozglądałem się za różnymi wynalazkami i wcale nie żałuję, że kupiłem Cieniasa. Jest naprawdę tani w utrzymaniu, a poza tym taki samochodzik Jesteś w stanie sprzedać zawszę. Na takie Auta popyt jest duzy, bo wiesz jakie ceny paliw mamy w tych czasach. Mój Sporting pali tyle co Brata 900-tka. Średnio 7 litrów/100km.wydatków nie mieliśmy żadnych. Ale brata zakryje zegar, a mój niestety nie. Doradzałbym Ci bardziej 900-tkę, bo rozrząd jest na łańcuszku, a 1.1 ma pasek - trzeba go wymieniać(50-60tyś) a nigdy nie wiadomo kiedy zrobił to poprzedni właściciel. W 900-tce zaś jest łąńcuch i to jego producent zaleca wymieniać przy 100-120tyś km ale smiało wytrzyma dużo więcej. Pozdrawiam...

Gość Użytkownik Cieniasa
Masz rację chcąc kupić sobie Cinquecento. Brat ma model 903 i jest super. Ja pół roku temu kupiłem sobie 1.1 i tez nie narzekam. Autka są naprawdę godne uwagi. Ja kupując samochodzik miałem na wydanie tylko 6000 tyś. i też rozglądałem się za różnymi wynalazkami i wcale nie żałuję, że kupiłem Cieniasa. Jest naprawdę tani w utrzymaniu, a poza tym taki samochodzik Jesteś w stanie sprzedać zawszę. Na takie Auta popyt jest duzy, bo wiesz jakie ceny paliw mamy w tych czasach. Mój Sporting pali tyle co Brata 900-tka. Średnio 7 litrów/100km.wydatków nie mieliśmy żadnych. Ale brata zakryje zegar, a mój niestety nie. Doradzałbym Ci bardziej 900-tkę, bo rozrząd jest na łańcuszku, a 1.1 ma pasek - trzeba go wymieniać(50-60tyś) a nigdy nie wiadomo kiedy zrobił to poprzedni właściciel. W 900-tce zaś jest łąńcuch i to jego producent zaleca wymieniać przy 100-120tyś km ale smiało wytrzyma dużo więcej. Pozdrawiam...

Gość ghffgd
seicento albo nissan micra to dobre rozwiazanie . Golf to nie auto na miasto . To auto sredniej wielkosci i pali 2-3 litry wiecej od seicento Tutaj masz to auto http://www.autotrader.pl/details,29858,101591880.asp

Gość Użytkownik Cieniasa
Golf jest za starym samochodem... Japońskie(Nissan) samochody mają zbyt drogie części na tak małe autko. Ja nadal przystaję przy Cienkim.

Gość arek cc 1100
moim cinkusiem na trasie katowice częstochowa prulem 175 nie wierz w bajki książkowe do setki mam 11.7 sec a pali przy ostrej jeździe kolo 11-12 na 100:PP:D na trasie schodze ponizej 6 :PP:D pozdrawiam:P

Gość adik
Jeżeli małe autko na krótkie dojazdy i po mieście to nie widzę przeciwskazań do CC 700. Sam go mam jako drugie autko na krótkie trasy i nie narzekam. Do pracy sklepu i po mieście idealne. A w mieście głównie liczy się małe spalanie.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość Ajjjjjjjj
Ja codziennie jezdze do roboty Ciqnuecento 700 na gaźniku. 50 km w obie strony. Zero problemow! TYlko lac dobry olej!!!

Gość zychu
Ja mam c 900 jako 2gi samochód i nie narzekam, do miasta idealny, polecam. pozdr.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość palowiedks
oł jee :)

Gość kilem0
jestem nieszczęśliwym posiadaczem takigo pudełka. w tym momencie brudzę klawiature łapami up....apranymi od smaru, bo wymieniałem świece. żeby było jasne wymiana świec = zdjęcie koła + zdjęcie nadkola + kombinowanie by dostać się do świec. jednym słowem ZBIERAM NA SAMOCHÓD BO KARTONA MAM DOŚĆ

Gość cinque 704
Mam 704 i jakos świece wymieniam bez problemu, nie musze sciagaz zadnego kola czy tez nadkola, a poza tym na miasto polecam, male spalanie i wszedzie sie wcisnie. Predkosc maksymalna tez niczego sobie wytargalem nim 140, az sie zdziwilem ze tyle wycisnie, i na co mi wiecej? Jedynie co mnie w nim denerwuje to przyspieszenie i chalas w srodku poza tym ok