Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o rade

wczesna ciaza i bole brzucha

Polecane posty

Gość prosze o rade

czy na poczatku ciazy bardzo brzuch boli, bo ja czasem w nocy sie budze bo boli. napiszcie prosze cos dziewczyny, jak to jest z bolem brzucha a ciaza

Gość hmm jak rozumiem
nie robilas testu??? nie wiem czemu!!! zrob bete aby potwierdzic ciaze!!!!!!!!!!!!!! A jesli chodzi o bol brzucha-tak moze bolec!

Gość prosze o rade
robilam test, i wyszlo ze jestem w ciazy, to jest chyba ze 37 dc przy 25dniowych

takie bóle są normalne we wczesniej ciazy, mi lekarz kazał brać nospę- dziecku nie szkodzi.

tak to normalne,ja całkiem nie dawno jak spóźniał mi sie okres tydzień zaczął mnie bolec brzuch ,i powiedziałam mężowi żeby mi kupił podpaski:) byłam pewna ze to bóle miesiączkowe bo takie sie wydawały,a tu proszę jestem w ciąży:):):) wiec podpaski sobie poczekają:):) Wiec nic sie nie martw jest to całkiem normalne:)

Gość prosze o rade
dzieki za odpowiedz. ale np ze mocno boli to tez normalne, ze az sie w nocy obudzilam? caly czas mam wrazenie ze okres dostane wole zadnych lekow nawet nospy nie brac bez konsultacji z lekarzem wole pocierpic bo przeciez boli ale od tego sie nie umiera. boje sie troche bo juz stracilam raz ciaze mniej wiecej w tym czasie.

tym bardziej powinnas brać nospę. ja tez pierwszą ciązę straciłam, a w drugiej od początku brałam luteinę na podtrzymanie i nospę- nawet jak za bardzo nie bolało. odstawiłam ją ok 16 tc. takie bóle jak opisujesz to bóle skurczowe, podobne do tych jakie pojawiaja się w trakcie okresu. są męczące dla dziecka- i ciebie też. nospa działa rozkurczajaco, jesli nie chcesz jej brać bez konsultacji z lekarzem to się z nim szybko skonsultuj i zapytaj. tym bardziej ze z tego co piszesz to naprawde mocno cię boli.

Gość prosze o rade
niestety nie mieszkam w polsce. tylko w anglii :( jesli bedzie tak dalej pojade do szpitala, niech cos poradza :(

Gość bedzie dobrze
Ja tez pierwsza ciaze stracilam, w drugiej bolal mnie brzuch,ale lekarz mowil, ze to nic zlego. Jesli nie krwawisz, to wszystko jest w porzatku. Urodzilam zdrowiutkiego synka w terminie. Te bole po kilku tygodniach mijaja.

Gość guuuuga
mnie bolala do 15 tyg

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Też miałam bóle brzucha straszne, Pani doktor powiedziała, żebym brała no spę, a poza tym dostałam Luteinę dopochwowo... teraz czasem pobolewa, ale rzadko i nie mocno :)

Gość prosze o rade
wielkie dzieki dziewczyny uspokoilyscie mnie troche. jesli cos sie popsuje polece do spzitala a na razie daje rade ale chyba mi sie mdlasci wlaczyly idzis nie ide do pracy :)