Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka..................

LADNE LASKI nie maja latwo

Polecane posty

mam problem bo jak jestem na imprezie to ciagle jakis koles sie do mnie przyczepia i chce isc ze mna do kibelka sie pobawic, jestem super ladma, zgrabna i wiem ze to moze byc przyczyna, tylko jak ja mam im mowic ze nie chce seksu z nimi, ciagle mi sie to zdarza, glupio mi juz.

Gość a głupia też jesteś jak but

Gość karolincia 233
normalnie :/ seks w kiblu z obcym kolesiem (bez komentarza):/ zenada

Gość abac
to nie ten dział _ moderatorzy gdzie jestescie !

Gość karolincia 233
już widze ten styl (krótka mini białe kozaczki prawie bez bluzki ...farbniete włosy i taniec ...typu patrzcie na mnie jak kręce tyłkiem....bawisz się z kolesiem a nie wiesz że 70 % przychodzi własnie po to do klubów są pijani i wszystko jedno im czy jestes piękna czy brzydka ważne by się zaspokoić dotarło?

o jesu ta sama co topiki o gwałcie zakładała..:o btw. takie dziewczyny jak opisane w poście powyżej prowokują gwałty wg mnie - kompletna głupota. tak nie w temacie :P swoją drogą - Autoreczko - chyba masz raczej problemy z główką a nie z facetami ;)

Gość karolincia 233
takie rzeczy się wie ;)

Gość głupie też nie mają łatwo

a ciebie madlen-ka to niby gwalca nie? hehehehe, zastanow sie sama nad soba laska!!!

Gość migotka............
to co, nikt nie poradzi nic? co mam mowic jak nastepnym razem jakis kolo znow bedzie mnie chcial zaciagnac do kibla?

Gość młoda000
to gdzie ty chodzisz na te imprezy???? może tobie po prostu się zdaje że jesteś ładna, a faceci (faceci???) doskonale wiedzą że jesteś 'dupodajką' i mają pewność że nie zostaną spławieni. idą na łatwiznę (a fajni faceci tego nie robią ;)

Gość migotka..........
taaa, nie robia fajni faceci, ile razy na imprezach dobierali sie do mnie faceci moich kumpeli, tacy co to niby za zadna sie nie obejrza, a jak tylko kumpela nie mogla isc na imreze to im sie oczka swiecily i z lapami do mnie, raz powiedzialam jednej co mysle o jej chlopaczku to sie poplakala, ale dobrze, bo byl gnoj. moja wina, ze wygladam jak jenifer lopez? tylko troche mam wlosy ciemniejsze, mowia na mnie Lopezka.

Gość migotka..........
poza tym ,wyglad nie najwazniejszy, ale wiadomo czym mysla faceci, a jak jeszcze ubiore sie gustownie to nie ma mocnych, kazdemu miekna kolana. tylko sie od razu na mnie nie rzucajcie z pazurami bo to nie moja wina ze tak mnie Bog stworzyl.

Gość stara moherowa
Teraz to ja radyja slucham, ale na imprezkach to w przybytku zdarzalo sie pokochac. Szkoda, ze mlodosc przemija.

Gość jenifer lopez to ma
wielki wystający tyłek ;/

Gość karooolinciaa 123
też mi się lopez nie podoba:D:D;p