Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śpiąca_Królewna

jak tak można...

Polecane posty

chodze do 3 klasy szkoły średniej, od pierwszej nauczyciel mnie nie lubił bo byłam... blondynką, dzisiaj oddawał sprawdziany z pozytywizmu i dostałam 1 (nie wiem dlaczego w sumie to na 2 spokojnie bym wyjechała) ale zaraz chciał żebym przeczytała zad domowe (nie miałam wiec 1) i za chwile wziął mnie do odpowiedzi na 4 pytania nie odpowiedziałam na jedno a on do mnie ze mam szmate... i od razu wystawił mi 1 na semestr. dodam ze przedtem miałam takie oceny:1,2,3. co ja mam teraz zrobić? nie pozwoli mi zaliczać pozytywizmu, bede musiała cały semestr. zawsze dobrze sie uczyła a tu takie coś... nic tylko iśc na tory...

Gość Jupijej
Niektórzy nauczyciele tacy niestety są,jak się uwezmą na kogoś to kaplica.

miałam podobnie tylko z matmą, duzo pomogły mi pomoce szkolne typu zajęcia pozalekcyjne, korepetycje itp. Oraz co było najtrudniejsze rozmowa po lekcjach z nauczycielem powiedziałam co o tym myślę, i że każdy powinnien dostać szanse. Oczywiście semestr zaliczałam cały na poprawkowym wykułam się na AMEN i zdałam. Kolejna stresowa była z Chemia chemica mnie nie nawidziła niewiem nawet za co bawiła się moimi uczuciami, i kiedy przyszłam na poprawke powiedziała ze sie rozmyśliła i nie mogę poprawiać, przegieła poszłam do dyrektorki na skarge i musiała uwzględnić poprawkę. Z Polskim nigdy nie miałam problemu wiec mogę Ci pomóc ale muszę mieć materiały oczywiscie z netu co i jak :) pozdrawiam

Nie chcę moralizować i nawracać, ale... Czy to nie jest tak, że sobie wmówiłaś, że on Cię nie lubi?? Bo dla mnie to głupia wymówka na to, że nie chce Ci się uczyć... Jesteś jedyną blondynką w klasie?? \"dzisiaj oddawał sprawdziany z pozytywizmu i dostałam 1 (nie wiem dlaczego w sumie to na 2 spokojnie bym wyjechała)\" No sory, ale podejście, że \"wyjechałabyś\" na 2, to mało powiedziane złe... Jak dobra uczennica (a dalej to sugerujesz) może w ogóle pomyśleć, że 2 by ją satysfakcjonowało?? Widocznie nauczyciel nie uważał, że na 2 wystarczyło. Poza tym pracy domowej nie miałaś, a chyba nie powiesz, że nie miał prawa Cię o to zapytać, więc pała zasłużona. No a odpowiedź?? To chyba normalne, że w szkole pytają. A jeśli uważasz, że odpowiedź na 1 pytanie z 4 powinno Ci dać pozytywną ocenę, to... chyba tak samo sądzisz o tym sprawdzianie... Weź się dziewczyno do nauki, a nie nauczyciela będziesz obwiniać o swoją niewiedzę...

nauczyciel jest bardzo wymagający, zawsze dobrze mi szło (lubie humanistyke), pewnie sobie postanowił ze mnie udupi i udało mu sie, nie wiem co mam teraz zrobić

ale desiree ma racje....... skad wiesz ze Cie nie lubi bo jestes blondynka? to poprostu glupia wymowla......bo on Ci chyb a tego prost w twarz nie powiedzial?

wmawianie sobie ze nauczyciel cie nie lubi albo sie uwziął nic ci nie da. wez dupsko w troki i tyle . najlepiej gdybys sie teraz uczyla a nie siedziala na kafe. 🖐️

Wierz mi nauczyciele w zasadzie maja w dupie takie gieki ze sie uwezma na ucznia. Maja swoje zycie i dla nich twoja pala znaczy naprawde tyle co nic. A niestety takze uwazam ze desire ma racje.

ej no ale co to znaczy ze sie na ciebie uwzial, skoro najwyrazniej, bezapelacyjnie bylas NIEPRZYGOTOWANA:o piatke mial ci chlasnac za 1odpowiedz na 4pytania?:o ogarnij sie dziewczyno, matura za pasem..:o:o:o