Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ii...

czy chlopak ...

Polecane posty

Gość ii...

z ktorym znam sie pol roku do tego z sieci + kilka spotkan moze czuc cos wiecej niz przyjazn? Nazywa mnie skarbem i slonkiem, a jestesmy przyjaciolmi . Ciagle dopytuje sie czy go lubie, czy jeszcze go lubie jak cos napsoci. Co o tym myslicie?

Gość Quesse
No tak to się zaczyna:)

Gość ii...
powiem ci, ze podoba mi sie ale za wczesnie na glebsze uczucie z mojej strony( chyba), a co do niego to nie rozumiem czemu mowi mi , zesmy przyjaciele jak nazywa mnie skarbem czy slonkiem i tak codziennie . Dla mnie to troche sprzeczne z tym co mowi a tym jak sie zahcowuje

Gość ehh tezs tak mam
dokladnie tak samo.... a przez niego zamieszanie w myslach....

Może stara się wybadać, czy coś do niego czujesz, nie tylko przyjaźń, więc mówi tak pieszczotliwie. A jeśli się okaże, że z twojej strony nic więcej nie będzie, to zawsze może powiedzieć, że nazywał cię tak tylko z przyjacielskiej sympatii.

Gość ii...
pandemonium--> no wlasnie mam takie wrazenie, ze probuje wybadac co ja czuje a przyznam nie przychodzi mi z latwoscia mowienie o uczuciach nawet ostanio powiedzial mi, ze nie potrafie wyrazac uczuc:( .

Gość wiemcoczujesz
jak Cię nazywa słonikiem to moze nie być dobry znak

Gość ii...
teraz to trzeba mi by powiedzial wprost co czuje naprawde chcialabym tak odwaznego kroku z jego strony bo tak to nie wiem co tak naprawde mysli , a ze on jest dosyc niesmialy moge sie nie doczekac chociaz i lepiej radzi sobie z wyrazaniem uczuc . Jesli chce nazywa mnie slonkiem, skarbem , mowi ze teskni itp Ale moze to wprzyjazni normalne .. sama nie wiem

Gość ii...
co myslicie o tym by bardziej sie otworzyc przed nim na tym etapie? wiem co czujesz--> dlaczego tak myslisz?

Gość jedno pytanie
a jeśli on powiedział by Ci co czuje to jak byś zareagowała ?

Gość BBBBBBBBBBBBB
niektórzy faceci tak mają, do każdej z netu Słonko jadą. Ja bym sie tym nie ekscytowała i na razie nie wychylała się z okazywaniem uczuć.

Gość ii...
tzn ja probuje tez spojrzec na to z jego strony on nazywa mnie tak ladnie i to jest mile , mowi, ze ufa ale jest przekonany, ze ja mu nie przez moj dystans. Skoro on jest dla mnie mily od pol roku ciagle nazywa mnie slonkiem itp a ciagle dystans to jak on moze sie czuc, moze brakuje mu tez takich cieplych slow?

Gość Quesse
Dobrze mówisz. I jeśli tylko potrafisz zmniejszyc dystans jednocześnie zachowując zdrowy rozsądek i nie obiecując sobie zbyt wiele to tak zrób. Ja sie tak dystansowałam pięć lat. niepotrzebnie jak sie okazało:)

Gość ii...
Quesse czyli powinnam jednak otworzyc sie nieco bardziej? on wie, ze go lubie bo tak dlugo wiercil, az uslyszal to ode mnie. Chcialabym sie otworzyc bardziej ale boje sie, ze jak to zrobie to on przestanie..

Gość Quesse
No musisz wynaleźć ten złty środek bo faktycznie łatwo przedobrzyć. Ale też inaczej nie dowiesz się jakie on ma zamiary. No musisz coś ruszyć choć o krok do przodu ale bądź ostrożna;)

Gość ii...
no probuje ostatnio odwazylam sie nawet zapytac czy tesknil choc minimalnie on na to ze bardzo ale wkocnu przyjaciel tez moze tesknic

Gość oooojaaaa
Przez internet łatwiej się rozmawia niż w realu. Co poradzić. Moim zdaniem dopiero na żywo jesteś w stanie racjonalnie ocenić, czy osoba Ci się podoba, czy nie. Przez komunikatory również nie widać emocji więc generalnie jest łatwiej.

Gość ii...
spotkalismy sie kilka razy i chlopak zdawal sie byc w porzadku kiedy bylam blisko czulam jakies dziwne mrowienie w brzuchu wiec pewnie na mnie dziala pomimo , ze niedokonca jest w moim guscie ale czulam ogromne przyciaganie

Gość Quesse
Może reakcji ale czy emocji? W trakcie takiego internetowego flirtu można zrobić dobre rozeznanie. Pod warunkiem, że dana osoba jest w miarę szczera...no a to mozna zweryfikowac już tylko przez spotkanie:)

Gość Quesse
Aaaa to Ty sie już z nim spotkałaś. To ja nie rozumiem jak mozna po najprawdziwszym spotkaniu twarzą w twarz nie czuć 'czy to przyjaźń czy jednak kochanie';)

Gość ii...
Qesse ale on po spotkaniu stwierdzil ze sie zakochal a od spotkania minelo troche i teraz stwiedzil ze jest dla mnie przyjacielem

Gość ii...
teraz np nie odzywa sie juz 3 dzien z kolei czy oni tak maja? juz byla sytuacja, ze nie dzwonil kilka dni i wkoncu ja odezwalam sie pierwsza - odnioslam wrazenie ,ze jest uradowany -tyle mi slodzil wiec moze to typ o ktorego trzeba zabiegac ? Przy czym na poczatku znajomosci to ja wrecz czulam, ze mnie osacza , slodzenie , romantyczne wiersze i wyznania teraz sie uspokoil i twierdzi, ze jestesmy przyjaciolmi.

się wypowiem się skoro zadajesz pytanie czy on coś do mnie...tzn że sama coś już czujesz od przyjażni wszystko się zaczyna pózniej jest miłość obserwuj bacznie a pózniej to już sytuacja sama się rozwinie

Gość Ja Ci powiem
Z własnego doświadczenia wiem, że nawet po paru spotkaniach a bądź tylko po jednym facet może się zakochać. Miałam takie przypadki wiele razy tylko z mojej str. nie było uczucia. Wyznawali po jakimś czasie miłość. Później to tacy mężczyźni jedzą Ci z ręki. Choć bywają tż tacy co bajerują laski aby póżniej je wykorzystać. Trzeba po prostu uważać na jajogłowych.