Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemy Krzyk

Chemioterapia

Polecane posty

Oby też w rokowaniach był po Twojej stronie. Czy probowalas włączyc leczenie niekonwencjonalne?

No to super, oby tak dalej. Włosy Ci pewnie wypadną. Ale to nie jest najgorsze. Mnie powalał ten dziwny ból skory na glowie. Po drugiej chemii zgolilam glowę na pałę i miałam spokój.

Gość jeszcze diagnozowana
dziewczyny a jakie miałyscie pierwsze obajwy choroby , co zaniepokoiło Was, jakie były wyniki, morfologii? , ob?, usg? miewałyscie stany podgoraczkowe?, jesli mozecie bardzo prosze napiszcie . pozdrawiam ❤️

Miałam powiększony węzeł chłonny na szyi i pod żuchwą, poty nocne, gorączka a później doszły wymioty, pierwszy lekarz zdiagnozował grypę żołądkową drugi anginę i tak przez pół roku przechodziłam. Objawy zniknęły przy antybiotyku, ale nie na długo, więc postanowiłam odwiedzić innego lekarza i ten szybko skierowanie na morfologię a potem poleciało błyskawicznie, pobranie wycinka z węzłów no i diagnoza nowotwór ZZ NS CS IIB, chemioterapia i radioterapia.

ob 32, USG wykazało powiększone węzły chłonne z tendencją do łączenia się w pakiety - czy coś takiego i powiększoną śledzionę, lekarz bez wyników histopatologicznych stwierdził, że może to być białaczka. Nie potwierdziło się, ale czy tak czy tak nowotwór jest.

Gość jaaaaaaaaaaaas
bardzo was szanuje,zyjcie 100lat kochane

Gość kolorowa kartko dla ciebie
👄 👄 👄👄 👄 👄👄 👄 👄 👄 👄 👄👄 👄 👄👄 👄 👄 usta] 👄 👄👄 👄 👄👄 👄 👄 👄 👄 👄👄 👄 👄👄 👄 👄

trzeba przyznac, ze nowotwory to prawdziwe cholerstwo, ale jestescie swietnym przykladem jak mozna z nimi wlaczyc:) trzymajcie sie cieplo!!!

🖐️ :) Byłam w kinie na \"Filmie o pszczołach\" uśmiałam się, cudowna bajka :D W ogóle uwielbiam bajki. Wstałam rano z potwornym bólem głowy, ale unormowało się w ciągu dnia, więc myślę, że już większych objawów nie będzie. Apetyt nie znika, nadal mam ochotę na wszystko, się mi przytyje..oj przytyje :D

Gość kwiatuszek................
🌼🌼🌼

Gość łączenie . tematów . forever.
Kolorowa Kartko, Witchblade... i inne chore osoby oraz już zdrowe osoby.... 20:22 anonimowa panna z mokrą głową Przepraszam za założenie tego tematu, wiem, że zostanie skasowany zaraz, ale mimo wszystko chcę pogratulować woli walki i takiego optymizmu dla osób chorych bądź już zaleczonych Kolorowa Kartko dla ciebie dużo zdrowia, bo czytałam temat "Chemioterapia" i wiem, że znowu walczysz, obyś nigdy nie zwątpiła w swoją siłę i walczyła do końca... Nigdy nie widziałam tak optymistycznej postawy jaką ma Witchblade...Zachorowała, walczyła i wygrała. Pozostała uśmiechnięta i taka skoro do tego by żyć!!! Inni chorzy - Mam nadzieję, że nigdy się nie poddacie i zostanie wam to wynagrodzone. Jestem godna podziwu i szacunku.

Gość tak jest ma sie rozumiec
ze trzymamy trzymamy 🌻

Gość sparkling frost
jestescie takie dzielne kobietki...czytam wasz topic na bierzaco... Buzka dla Was :*

Zapomniałam zadzwonił i umówić wizytę na Peta :( Dzwonię teraz, ale już wiem, że nie mam co liczyć na bliższe terminy niż luty. PET) Pozytronowa Tomografia Emisyjna Zapomniałam wspomnieć, że włosy mi zaczęły wypadać. Stanowczo za wcześnie. Nie chcę 😭.... Ide jutro do fryzjera.