Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet po 40-tce

Zrobiłem coś czego nie spodziewalbym sie po sobie

Polecane posty

Gość cO9
zrobila z polykiem?

nie spodziewalem sie tego, że móglbym zrobic to na pierwszym spotkaniu ;-) Oczywiście byly przedtem pikantne sms-y i telefony, no i widzielismy sie na zdjeciach. Ale w rzeczywistosci jest o wiele piękniejsza niż na zdjeciach. Doslownie moj typ. podoba mi się w ogóle i w szczególe :-) Napisałem wiele orgazmów bo nie liczylismy ich ale kochaliśmy sie wiele razy w ciagu tej nocy ;-)

i co teraz z żoną? będziesz mógl sie kochac z żoną po tym wsystkim? doświadczyłes w sumie czegos lepszego, wiec jak teraz bedzie?

Gość poznales ją w internecie
?

Gość cO9
zrobila z polykiem?

\" zona nie lubi seksu, wiec mnie nie zdradza\" pomiędzy słowami "lubi" i "seksu" zapomniałeś wstawić \"uprawiać ze mną\"... :D:D i dlatego Twoj wywód logiczny jest "nieco" nieprawdziwy poza tym... facet po 40 z żoną, kóra nie uprawia Z NIM sexu... dla niego każdy sex jest boski z każdą kobietą, zwłaszcza młodszą, wiec nie ma sensu dociekać co w sobie miała ta 25 latka

a ja tam wierze ze ten seks był cudowny, tym bardziej ze jego żona nie lubi seksu i facet był wygłodniały kobiety, a jeszcze trafiła sie mloda szczupła lalunia to w ogóle oszalał i teraz jak tylko ona kiwnie palcem to poleci;)

Gość cO9
jaka salmonella?

żona nie lubi? a co masz dla niej w ofercie? syfilisa od dziwek? życze jej 100 % kochanka by gały tobie wyskoczyły !!!!

Gość bezedury stary
1. było tak cudownie i z zalożenia jednorazowo, to czemu żałość do życia że jest takie posrane??? 2. nie spodziewalby się po sobie - mam doświadczenie... to jest nielogiczne.

Gość byrnn
Ama_leta - z Toba?

Facet po 40-tce: Przespalem sie z kobietą na 1 spotkaniu Było cudownie, wspaniale, dałem jej wiele cudownych orgazmów, a ona mnie. a potem obudziłem się z mokrymi gaciami od piżamy :P

widzę, że przez niektorych przemawia zazdrość, ale to zdarzyło się naprawdę. A zycie jest posrane dlatego, że nie mogę mieć takiej kobiety na stałe tylko na jeden raz :(

Gość byrnn
Ama_leta - ale on napisal, ze ona tez ma chlopaka :P Facet po 40-tce - faktycznie poznales ją na tym forum?