Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet po 40-tce

Zrobiłem coś czego nie spodziewalbym sie po sobie

Polecane posty

Januszku po.. \"Tylko że gra wstępna zaczyna się nie 10 min przed, tylko 24 godziny- gdyby zadbał o to żeby czuła się kobieco, nie była zmęczona, pomógł w obowiązkach, popieścił komplementem, tak po prostu, żeby czuła się seksowna na co dzień..\" Świete slowa!!!! Bardzo często jest ,że facet zrobi przykrość żonie,a potem jest trzy godziny mily i domaga sie seksu! A jak sie odmówi,to te jest oburzony i mówi..O jejku,no i co sie stało!!! ha ha jak ja to znam:(

Gość januszku po 40
no więc trudno się dziwić że z młodą laską pierwszy raz był cudowny- bez bagażu kilkunastu(?) lat wspólnego życia, blasków i cieni, kłótni, roszczeń, ciężkiej pracy, zmęczenia, znudzenia... tylko że po wszystkim wraca pokornie do żonki cały w skowronkach wspomina upojną nockę, zamiast zadbać o to żeby zmienić nudną codzienność w codzienne święto miłości:) i będzie rozmyślał jak to się mogło stać że żona nie wygląda jak 20 latka... Piotrusiu Panie prysł czar wróżki kafeterii;)

Ktoś tu poruszył sprawę wieku. 40 lat czy nawet więcej to nic złego. Zazwyczaj ludzie o siebie dbają i często wyglądaja młodziej po 40-tce niż przed. Tu chodzi przede wszystkim o metody postepowania i ogłaszanie wszem i wobec czego to on nie zrobił. Jakby to był powód do dumy. Sprawy intymne zostawia się dla siebie, a nie ryczy jak lew po kopulacji z naiwną lwiczką..;)

Gość fhfdg
ano wlasnie, sęk w tym, ze o pewnych rzeczach sie nie mowi :) to swiadczy o dojrzalosci ;)

Gość blackberry82
my tu gadu gadu a wlasciciel dawno zniknal hehehehe nic do gada nie dotrze ;)

Gość nie tylko dziewczyny
20 letnie tak napiszą, ze po 40 to stary pryk. Ja też tak napiszę. Tez jestem po 40 i mój mąż to stary pryk, śmierdzący i co z tego że chudy, jak zupełnie nieapetyczny. I mało sprawny oczywiscie. :P

atunia napisała, że kocha swojego faceta mimo że nie miała z nim nigdy udanego seksu, a ma spory temperament w przeciwieństwie do niego Jestem pod wrażeniem, musisz go naprawdę kochać