Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z krakowa

Wczoraj mierzyłam suknie z Madonny i teraz mam doła.

Polecane posty

Gość do mi malej
podasz choc linak do tej aspery.. bo nie moge znalezc tej firmy w ogole w necie... wychodza mi rozne str ale nie z sukniami... a chcialam zobaczyc co tam maja

Gość goodmorning
to musi byc z tego salonu?? dziewczyny rozejrzyjcie sie!!! nie tylko te salony istnieja!!! potraficie wymienic tylko 4 ?? madonna, demetrios, pronovias, la sposa??? przejrzyjcie na oczy, bo w polskich salonach tez sa piekne suknie, ale do tych pewnie nie zagladacie:/ wchodzicie tam gdzie jest od 4 tys wzwyz a potem narzekacie ze sa drogie:/ wiele salonow tez szyje na wzor tych salonow, i sa identyczne,a o polowe taniej.

Gość justek23
Hej dziewczyny w marcu birę ślub i niedawno wybierałam suknię ślubną. Mierzyłam te z la sposa, pronovias, cymbeline....i jeszcze kilka innych a zdecydowałm się na model z kolekcji white one 167 m(poniżej linki) a co chcę napisać...suknia piękna, hiszpańska z naszywaną koronką i kryształami swarowskiego...dla mnie cudo...w salonie madonny koszt około 3000zł!!!! w innym prywatnym małym salonie zapłaciłam 2400 (z przeróbkami) warto poszukać mniejszych salonów które sprzedają również markowe piękne suknie!!!! i nie zawsze ta co na zdjęci jest cudna w rzeczywistości też nam siępodoba:-))) tak było w miom przypadku...chciałam piękną szeroką na dole suknię a kupiłam typową "rybkę" obcisłąi dopasowaną:-))) czasmi pozory mylą... pozdrawiam http://www.suknieslubne-novia.pl/whiteone2.html http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=167

Gość daj linka co to za bustwo

Gość justek23
salon NOVIA to malutki salonik w domku jednorodzinnym na poddaszu a mają wszystkie kolekcje co Madonna!!! no może nie wszystkie modele le może warto spróbować:-))) panuje tam supewr atmosfera, suknie są pięknie wywieszone - nie ściśnietę jak w madonnie!!! uwierzcie różnica ogromna!!! Moja siostra kupowała suknię w Poznaniu w Madonnie ja zdecydowałam się na Szczecin:-)))) Polecam

Gość justek23
panno z krakowa... jeśli wiesz jaki model Cię interesuje i jaki rozmiar to może warto zadzwonić do Szczecina i zapytać??? wpłacisz na konto salonu zaliczkę a jak suknia dotrze to pojedziesz na poprawki, myślę, że jeśli będzie dużo tańsza to warto pojechać:-))) a sprowadzają suknie błyskawicznie nie tak jak w Madonnie. Ja zamówiłam tydzień temu a suknia będzie 31.01.2008 w salonie:-)))

NO WLASNIE JAKBYM TYLKO ZNALAZLA TA SUKNIE NA NECIE, TO TAK POMYSLALAM, ZEBY ZAMOWIC, BO WIEM ZE ROZMIAR 34 BYLBY DOBRY (ROZMIAR HISZPANSKI) CZYLI NASZE 36, A POPRAWKI TO BYM JUZ FO KRAKWCOWEJ SWOJEJ DALA.. TYLKO NIE MOGE ZNALEZC MOJEGO MODELU :(:( I NAPRAWDE TE SUKNIE SA IDENTYCZNE JAK W MADONNIE?

Gość justek23
p[oszukaj na www.lasposa.it

Ja też szaleję za sukniami z madonny. I na pewno sobie kupię. Dla mnie to nie majątek, właściwie planuje wydać na siebie ok 6 tys. Ale ja robię po ślubie tylko małe przyjęcie weselne (bardzo mała rodzina), dlatego mogę się ubrać nawet w suknię za 15 tys... Tylko to już przesada.

Gość wesoła dziweczka
mi mała jak zwykle wie jaklepiej. Bo JEJ się coś tam spodobało, bo ONA znalazła coś niedrogiego i dobrego, tzn. cos co jej sie podoba - to każdy tak musi. Panno z Krakowa, pytanie jest takie : zbierzesz te kasę czy nie zbierzesz ? Jesli nie widzisz żadnej, absolutnie zadnej możliwosci zeby zebrac 4500 zł i nie możesz jej wypożyczyc, to po prostu zapomnij o tej sukience. Z gówna bata nie ukręci. Nie ma to nie ma , inna tez bedzie dobra. Jesli natomiast istnieje możliwosć zebrac kaskę, to zbierz i kup kieckę. Potem mozesz sprzedac. To jst sprawa priorytetów. Jeden chce miec wyjebiaszcze wesele, inny woli wyjebiaszczą kiecke , jeszcze inny ciuchy motocyklowe. Wszystko jest dla ludzi

Gość wesoła dziweczka
justek, super te sukienki

nie dam rady uzbierac 4500 ale moze uda mi sie kupic uzywana, nie wiem gdzies tanie, tylko kwestia zebym ja znalazla :D a jak nie to zostaje lorna pronovias bo ona tez mnie urzekla, moze nie na modelce, tylko jak zalozylam na siebie, no coz, ale marzenie o tamtej pozostaje.

Gość justek23
panno z krakowa.... właśnie przeglądam strone główną la sposa, tą którą Tobie podałam i ... wszystkie kiecki są na literę M... znajdź tą Swoją upatrzoną i podaj nam nazwę:-))) pozdrawiam

Gość goodmorning
dziewczyny zacznijcie realnie myslec - nie stac was, to nie marudzcie tylko szukajcie salonikow, pewnie cos lepszego wam sie trafi, lub dobre krawcowe. jakos sie uparlyscie na te salony, a one dzieki marce maja zawyzone ceny i licza na idiotki ktore kupia suknie za taka kasiore. to tak ja z firma adidas - drogie, oryginalne, a na metce Made in China. przestancie juz marudzic.

goodmorning - ZAUWAZ ZE JA MOWIE, ZE CHCE KUPIC UZYWANA, LUB COS, A NIE Z SALONU, JAKBY MNIE BYLO STAC TO TAK. ZNALAZLAM TO MOJE CUDO ZARAZ WAM WKLEJE :D JUSTYS DZIEKUJE ZA STRONE TO DZIEKI TOBIE ;*

panno z krakowa... nie ma za co:-)) wiem co czujesz...ja szukając sukienkę mierzyłam wiele modeli, również takie za prawie 5000zl...jedak gdy przymierzyłam w końcu ta którą kupiłam zobaczyłam, że jednak można znaleźć taniej piękną, oryginalną sukne ślubną:-))) może gdy pochodzisz jeszce po salonach (innych niż Madonna) to znajdziesz cos równie pięknego i się ponownie zkochasz:-))) ja równieżmyślałam, że nie kupię tanio sukienki...ale udało się...a stać mnie na naprawdę drogą suknie...cena czasem może mydlić nam oczy, w rzeczywistości w Hiszpani te suknie są znacznie tańsze, nawet o 50%!!!!! to ciekawe za co doliczają sobie taką marże salony???? pomyśl otym!!!

justek uwierz ze obeszlam chyba wszystkie, naprawde caly tydzien poswiecilam na salony.. a na koncu od niechcenia wybralam sie do madonny. uwierz mi, ze zadna nie zrobila na mnie wrazenie, a bylam w warszawie w salonach, a krakow to chyba caly zostal obleciany :)

no dobra...to podaj nazwe sukienki...:-))) tyle się ich naoglądałam może znajdziemy w jakimś salonie choc troszkępodobną do tej:-)))