Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosik31

jak uchronic sie przed zdrada????!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uzska
hehe ja tez dawalam sie we znaki..moze dlatego ze jestem najmlodsza i zawszze tzreba bylo mi ustepowac;)na czym cierpial moj brat;)ja jestem skorpionik wiec domyslasz sie jaka zcasem potrafie byc wredna:)jak to wszystkie skorpiony:)hehe ale zobacz jak to jest my mozemy miec kolegow, byc adorowane..wioadomo ze nie zdradzimy (mowie o tych teraz facetach) jak nam zalezy..ale nasi nie mopga miec jakies kolezanki dobrej z ktora by sie umawialy albo byli adorowani jak my heehhe a jak to znosili twoi faceci ?to ze chcialas byc zawsze w kregu zainetersowan? na imprezach czy cos? moj ma dobre podescie wusmie olewa to hehe to jest dobre dla niego ale mnie to wkurza czasem bo bym chciala zeby i omnei byl troche zazdrosny:) a twoj ma powodzenie u dziewczyn?mowilas ze na poczatku wogole nie byl w towim typie..

Gość uzska
jak tam?jak spedzasz wieczor?tomek dzis jest wczensie wiec razem siedzimy i odpoczywamy:)i nei wiemco mi jest bo jestem juz spiaca:)kiedys tak nie mialam..

Gość cosik31
no my to wstretne baby jestesmy:-) moj obecny jest zazdrosny ale mi tego nie okazuje a szkoda nawet bym nie wiedziala gdyby mi nie powiedzial o tym..........przeszkadza mu troszke ale jednoczesnie jest dumny ze mam powodzenie u innych zreszta mysle ze kazdy facet tak ma , mysli w tedy ze wszystkim sie podoba moja pannna a ona tylko ze mna:-) moj ma powodzenie ale nie takie ze tlumy kobiet sie na nigo rzucaja i dzieki bogu bo bym tego nie zniosla.......... my polazilismy wczoraj po barach a dzisiaj idziemy na impreze dla ruskich polakow zobaczymy co to bedzie za impra jak bedzie nieciekawie to wrocimy do domu albo sie przeniesiemy:-) ja juz tez nie mam takiej energii jak kiedys heheh starzejemy sie musze ci sie pochwalic ze wczoraj moj wyznal mi ze mnie kocha po francusku co bylo piekne az sie poplakalam:-)i on tez hehe powiedzial ze chce byc ze mna juz na zawsze i tylko ze mna u nas bylo tak ze my nie mowilismy sobie kocham cie bo poprostu widzielismy to w naszych oczach..........plus tego ja nie naleze do osob skorych skladac takie deklaracje zaraz na poczatku zwiazku i mysle ze on tez.........i wkurzalo mnie jak facet po 2 dniach mowil mi ze mnie kocha, nie mialo to dla mnie wartosci........ natomiast teraz wiem ze to jet szczere prosto z samego serca i to jest cudowne:-) nie lubie jak sie naduzywa tego slowa mysle ze duzo stracilo na swoim uroku i waznosci wlasnie przez nie sznowanie tego slowa mowienie go tylko tak zeby kogos zadowolic, straszne to dla mnie........ ja czekalam na to i sie doczekalam i jest to piekne dla mnie i bardzo wazne hehe mam nadzieje ze cie nie zanudzilam ale sie ciesze :-) i wiem ze to jest to na co czekalam od dawna

Gość uzska
aaaaaa gratuluje :)pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!! to cos najwspanialeszego gdy kto kogo kochasz wyzanje ci milosc:) ja tez uwazam ze "to " slowo jest "swiete" i nie mozna go naduzywac:) dlatego i ja i tomek uzywamy rzadko a jak juz to w wyjatkowych sytuacjach:) tez sie spotkalam z "kocham cie" po miesiacu hehehe a ty ?slyszalas to juz kiedys od kogos? fajnie ze iprezujecie dzis ja tez ide ale domowka ;) a skad wiesz o tej imprezie? ze str jakiejs? ciekawe jakie przeboje beda hehe biely rozy czy jako stak heheh;)sami idziecie?ja wkoncu dzis sie napije wyluzuje:)

Gość cosik31
no dokladnie ja tez jestem zdania ze to wyjatkowe slowo na wyjatkowe okaje:-) ja to mialam takie szczescie ze mi juz po jednym dniu potrafili to mowic albo rownie szybko i wcale im nie przeszkadzalo ze ja nie odpowiadam tym samym............co najlepsze kilku z nich oswiadczalo sie no i wtedy nadchodzil czas kiedy uciekalam gdzie pieprz rosnie hehe mowi sie ze to kobiety sa szybkie oczekuja mowia itd. ale jak widac faceci potrafia byc jeszcze gorsi........no coz nie dla mnie tacy ja lubie poczekac upewnic sie powalczyc i pozniej wiem ze to jest szczere fajnie ze idziecie rozerwiecie sie troche:-) ja dowiedzialam sie od takiego poznanego kolesia ktory jest franuzem ale mowi po polsku bo kiedys pracowal w wawie bardzo sympatyczny i duzo mi pomaga i on podal mi namiary na ta impreze i tez na niej bedzie mam nadzieje ze bedzie ok:-)

Gość uzska
heeh oswiadczyny? o matko heeh...a ztym czteroletnim tez bylas zareczona? kurcze czytalam w necie z ciekawosci i rosjanie chyba nowy rok dzis maja..;)a fajny klubik?bylas w nim? wogole sa tam fajne kluby?ten na lodzi juz wiem;)

Gość cosik31
hehe nie no co ty ja jak ktos wpadl na taki pomysl odrazu uciekalam:-) na pewno nie chcialam tych zareczyn i nie przyjmowalam poprostu udawalam ze nie wiem o co biega hehe a pozniej nogi za pas:-) no to jest jakis klubik ale ja w nim jeszcze nie bylam co do innych to sa ok ale tutaj byle do jakiego baru wejdziesz to jak w klubie muza i napieprza ze szok troche to wkurzajace jak chcesz sobie wypic drinka pogadac i posluchac muzyczki ale cich a nie napieprzania ale trudno jakos to przebolalam zreszta im tutejszym tez sie to nie podoba:-)

Gość uzska
hehe to ladnie;)wlasnie zjdalam obiadek i zdycham..musze sie polozyc pozniej sie ogarne kapiel i wyszykyje...dzis to ja sie ubieram na czarno:P czarne rurki i czarna bluzka z rekawkami takimi slodkimi;)i kozaki brazowe;)a ty? a wogol ebylas juz na jakis zakupach?kupilas cos sobie we francji?cos fajnego? wogole co ci sie ostatnio w modzie ze tak pwowiem podoba co kupilas albo planujesz kupic?

Gość uzska
ok dzieki za info!!! jak dobzre ze mozna liczyc na tak zyczliwe osoby jak ty:)dzieki jescze raz!

Gość cosik31
hehe dzieki za info i moze jeszcze powinnas/es dodac ze z toba????????!!!!!!!! ja ostatnio nic nie kupowalam jakis brak weny no i nic mi sie nie podoba:-) ja mam tak czasami okres suszy hehe ale zaczynaja sie wielkie wypzedaze i planujemy z moim sie wybrac na zakupy jak bedzie mial wolne:-) moze cos nam wpadnie ciekawego w oko......... ja nie wiem co nakladam jeszcze.........zagladam do szfy przed i co mi wpadnie w oko akurat i na co mam chec nakladam:-)

Gość uzska
no wlasnie wyprzedaze...a juz z pensji nic hehe ale tez niedlugo wyrusze;)musze soibie kupic jakies fajne marynarki, zakieciki...a ty masz jakies fajne?moze widzilas gdzies?;) dobra lecei udanej imprezki papapa:)

Gość cosik31
RESERVED to jak dla mnie firma hit jak sie szuka eleganckich fajnych na topie ciuszkow wybor ogromny i jedyny sklep taki ze prawie wszystko bym kupila:-) no i ten wybor spodnic super ogolnie najlepszy taki sklep polecam jak nie bylas to idz koniecznie rzeczy firmowe dobre gatunkowo i ceny tez ok jak na takie ciuchy to niskie naprawde ni i jak jeszcze sie trafi na przeceny............:-) oj chyba sie niedlugo wybiore na zakupy ja po imprezce nie za ciekawie same ruskie i muza ruska a ja nie lubie tego jezyka.............ale tak to spoko a wy pewnie spicie jeszcze?? to milego leniuchowania..........

Gość uzska
no widzialam wlasnie w reserved takia brazowa marynarke i chyba sie skusze ;)a w spodnicach nei chodze wiec odpada:)a ty czesto latasz?same krotkie czy do koloan?u mnie fajnie bylo wstalam o 11 i znowu spac;)teraz jakies jedzono zapewne pizza bo nic nam sie niechce)ja tez nie lubie rosyjskiego strasznie mnie drazni ten jezyk...samo to ze go slysze;/w duzo osob bylisice?dzis jest wielka orkiestra ogladasz w tv?ciekawe czy we francji cos zbieraja..wogol emieszkasz gdziees w centrumm?sa jakies puby, kafejki sklepy obok ciebie czy jakies blokowisko na uboaczu?ja w bloku ale mam niedaleko nawet do centrum..

Gość uzska
chyba twoj mial wolne;) ja sobie odpoczelam i nawet sie ok czuje nie pilismy jakos strasznie duzo:) ale okres dostalam i sie przez to dziwnie czuje..nie lubie ale dobzre ze dostalam :)bo cos mi sie z pigulkami pomieszalo hehe ok to teraz kawka i praca..i kafeteria od czasu do czasu oczywsicei i inne pierdoly hehehe milego dnia

Gość cosik31
ja chodze zregoly w krotkich ale tez nie za czesto, kiedys duzo teraz mniej ale widze ze znowu mam chec na kiecki:-) ja nie nawidze tego jezyka jak mialam w szokle powiedzialam ze nie bede chodzila bo nie moge wytrzymac na lekcji tak mnie drazni no i jak moja klasa miala rosyjski ja mialam okienko a dojezdzalam innego dnia na niemiecki wiec luz jakos udalo mi sie uchronic:-) no moj mial wolne wiec leniuchowalismy teraz gotuje mi obiadek i na 18 do pracki......... ja ogdladalam w tv orkiestere i chyba w tym roku bylo w warszawi najladniejsze swiatelko do nieba jakie widzialam cos niesamowitego:-)postarali sie........ tutaj nie zbierali oni nawet nie wiedza co to...........wyzwalam ich od ignorantow:-) ja mieszkam kolo centrum jakies 5 min tramwajem i fajnie bo spokojnie a duzy sklep mam pod nosem centrum bisko i multum restauracji barow klubow:-)takie specjalne uliczki z nimi safajnie jeden za drogim......

Gość uzska
kurcze to fajnie:) tylko teraz ogarnac kogos zebys miala z kim na miasto wyjs;)jak nowy kolega francuz?twoj polubil go?kolezanka co miala do szkoly chodzic od 10 widujecie sie czasem? a co doswiatelka bez kitu piekne bylo az chcialo mi sie plakac jak ogladalam:)ale ja juz tak mam czesto sie wzruszam;) dobrze ze ci chlopk gotuje ;) ja czasem wole sama bo mam dosyc makaronu z kiełbą i sosem-specjalnosc mojego hehehe ja wczoraj gotowalam pimidorowke i mam chyba na 3 dni jedzienia ;)a w jakim miescie mieszkasz?gdzies przy grannicy z niemcami?

Gość uzska
hej co slychac?czyzbys znalazla pracke ze tu nie zagladasz?pzdrawiam

Gość cosik31
jestem jestem:-) moj mial wolne i dzisiaj do wieczoru tez ma wiec nie zagladalam bo wczoraj nas nie bylo a dzisiaj moj od rana okupuje kompa:-) teraz sie kapie to pisze ja:-) ja mieszkam w Strasbourgu hehe no czasami jak ma czas to mi gotuje:-) oki lecimy do sklepu bed wieczorkiem

Gość uzska
wlasnie sobie wpislalam w google strasbourg i ogladalam fotki :) pikne miasto zazdroszcze:) i fajktycznie blisko niemcy..tam jest jakies przejscie graniczne ze pokazujesz dowod itd?zastanawiam sie czy to za duzo czasu nie zabiera jako komus sie spieszy;) fajnie ze mial wolne..u nas coraz ladniejsza pogoda:) az chce mi sie na spacer:)a wy jak spedzaliscie ten czas?

Gość cosik31
skasowalo mi moje tematy:-( i musialam nas szukac no bliziutko ja mam 10 minutek nic nie pokazujesz ani nie ma nic oprocz tabliczki ze to juz niemcy zadnych kontroli ja jade zwyklym miejskim autobusem stad:-) my bylismy na spcerku w ambasadzie i na zakupach.........obkupilismy w ciuchy mojego faceta:-) on juz w pracy a ja tutaj zapomnialam sie pochwalic ze bierzemy cos niby slub tutaj :-) oficjalnie bede jego kobieta w papierach i w aktach panstwowych......warunki takie jak po slubie ale bez slubu fajne dla poczatkujacych par..........jak cos nie wyjdzie to tylko do urzedu zglaszamy i narazie sluchaj masz gg?? bo morze wymienimy sie?? moj to 4023690 jak bedziesz miala chce to napisz:-)

Gość uzska
heeeej jak tam?ja mam kacyka ale super spotkanie wysmialam sie za "wsze czasy" puki co leze caly czas;)moj bedzie wieczorem i chyba w domku bedziemy\....jak przygotowania do balu?

Gość cosik31........
heheh odnalazlam nasz topik:) napisalam ci maila co i jak odnosnie pracy wiec pewnie wiesz ze ide dzisiaj na 19 troche mam stresa ale bedzie ok:) mam nadzieje..........oh szkoda mi troche tego naszego gg no ale w koncu praca wazniejsza:)

Gość uzska
hej wariatko:) odpisalam na miala...masz mi odrazu dac znac jak bylo i wogole wszystko:) jak sie jakos mniejwiecej czasowo zlapiemy na kafeteri to pogadamy prawie jak an gg...ja tu nie chce mojemu mieszac w gg i zeby czytal:) a na nowy nr zaraz by sie wkurzal i podejrzewal Bog wie co:)wsumei jak bym tak samo zrobila heh a tak to sobie mysli ze gadam o paznokciach czy szamponach hehehehe ok lap kopniaka w d..;) na szczescie!!!!!!! pzdr

Gość uzska
ok wlasnei kawkuje i sniadaniuje...piekna pogoda! wkurwiam sie ze moj dzis pracuje i jak wroci to juz bedzie z apozno a mi sie chce na spacer ...przejde sie do sklepu i do rodzicow moze;)na jakis domowy obiadek.mniam:) bede tu zagladac

Gość uzska
hej pewnie dzielnie pracujesz:) ja jakas zjebana jestem mam alergie i chyba cos kwietnie kicham prycham i sie wkurwiam;) ale wlasnie bylam na solarce wiec humor ciut lepszy:)dawaj znaka co u ciebie:)

Gość uzska
melduje sie :) ich bin da...czy jak to tam sie mowilo heheh

Gość cosik31
hej jestem no wic tak bylam w pracy w czwartek popracowalam skonczylam no i ten znajomy pyta sie czy przyjde w piatek na to ja ze tak............no to do jutra poszlam w piatek na 19 a szef do mnie ze niestety nie moge pracowac bo on nie chce problemow ze mna bo nie mam tych papierow...........wkurzylam sie na maxa bo chociaz mogl zadzwonic ze mam nie przychodzic albo cos..........mowie ze idz na dol po buty on ze ok jasne poszlam wracam na gore a kolesia nie ma wychodze na zewnaatrz stoi i cos tam robi..........i podaje mi reke ze ok dzieki i cio a ja do niego ze za darmo nie robilam wczoraj i gdzie kasa??????? a on palant zatracony ze no przeciez w kasie!!!!!!! ej myslalam ze padne..........ja do niego ze chyba cos mu sie pomylilo ze bede w ksie grzebala a on ze no tak mam racje i juz mi placi...........idiota scieme walnal myslal ze glupia polka i sie nie upomne ale nie ze mna takie numery:) i na koniec ze jak bede miala papiery to zebym sie zglosila......takiego wala:) weekend ciezki musialam w piatek odragowac i w sobote zdychalam a jeszcze znowu wychodzilismy ale juz nikt sily nie mail wiec okolo 3 bylismy w domu.......... no wiec ja znowu bezrobotna i juz nawet nie mam sily sie denerwowac:) u nas pogoda piekna cieplutko:) ja wczoraj bylam na solarce w koncu sie zebralam i szok!!!!!!!! pierwszy raz sie spalilam jestem czerwona na ciele ze masakra dobrze ze tapety nie moglam zmyc bo nie bylo czym bo gebe bym sobie tez popalila, a tak jest oki:) a bylam na 7 minut , musza miec jakies super lampy :) dobrze ze poszlam na najslabsze lozko a korcilo mnie mocniejsze na szczescie ze nie poszlam bo juz nie wiem co by ze mnie bylo dzisiaj:) a jak tam u ciebie w pracy????????fajnie jacys ludzie spoko???????

Gość uzska
heeeeeej:) ja dopiero od maja tam wiec teraz mam troche wolnego:) babeczki tak wikiem z tego co poznalam starsze ale smieszne takie ksiegowe wariatki;)poaztym te zjes pare mlodych a i duzo pracy wiec nei bede skazana siedziec i gadac o pierdolach na sile... szkoda ze u ciebie nie wyszlo ale dobrze ze o hajs sie upomnialas..iel ci dal wogole za dzien? masz namiary na jakas inna zeby probowac? planujecie moze sie przeniesc znowu do swiss?rozmawiacie cos na powaznie na temat przeprowadzki czy nadal czekacie? ja weeeknd dzialkowo....fajnie odpoczelam z moim ok...postaremu choc mielismy male spiecia bo ja jakas zaczepna wiec si enei dziwie ze sie wkurwial na mnie troszke;)ale coz...ja na dzilace bym do znajomych chiala amoj siedziec przy samochodzie robic..a jak ju wyjdzie to z laska wielka hehe aja tylko czekam na wieczor zeby sie spotkac z innymi i na piwko...ale u nas standard..mnie do ludzi ciagnie a moj by siedzial w domu..choc jak wyjdzie jest ok..ale sie powyklocac musze o to...ja bym caly czas siedziala ze znajomymi dobrze ze chociaz te wieczory tam piwkujemy:) ja tez solarium latam i na dizalce troche slonca i juz brazowiutka:)

Gość cosik31
hej ja czekam na nowa kolezanke ktorej nie widzialam jeszcze ale jakos dojechac nie moze........... narazie czekam cierpliwie , mamy taki plan do czerwca czekac a pozniej albo do swiss albo moze inny region francji bardziej turystyczny.........moze Riviera francuska albo cos podobnego........ale jak bedzie ciezko stawierdzic moj dostal podwyzke i mowi zebym sie nie stresowala:) ale jak mam sie nie stresowac???????? jszcze bedziemy w tym tyg lazic do prefektury i walczyc o te papiery no ja narazie czerwona ale musze zaczac chodzic choc raz w tyg bo juz patrzec powoli na siebie nie moge :) fajnie dzialeczka hehe oh az sie rozmarzylam kiedys non stop dzialka i okolo 60 osob z nami i balangi na calego, fajnie powspominac:) my narazie jakis dobry okres mamy i nie ma spiec........nawet moj cos zaczal temat o slubie...........ale wydaje mi sie ze to tez przez to ze chce papiery dla mnie a ja nie chce slubu brac dla papierow tylko:( chcociaz wiem ze sie kochamy i wiemy ze to to oboje:) ale wolalabym bardziej romantyczne okolicznosci:)

Gość moi et personne dautre
Cosik witam rodaczko:) ja tez ze Strasbourga jestem i tez z chlopakiem raz w gore raz w dol ;) Pozdrawiam