Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szejk yor bombom

Wybieramy absolutnie najgorszą sieć hipermarketów !!!!!!

Polecane posty

Gość szejk yor bombom

czyli sklepów wieklkopowierzchniowych z kapitałem zagranicznym) , które sa najdroższe , najbardziej badziewiaste i denerwujace ( i dlaczego ) prosze o wypowiedzi , ahah i przypominam ,iz chodzi o hipermakety a nie supermakety ( nie wyskakujecie ze skalapmi małopowierzchniowymi)

Gość shake your pupka
LIDL

Gość olo market
zawsze wszystko maja nie swieze

Gość Media Markt
Wrrrr....

Gość szyjesz je z kapturow
TESCO BO TO CICHOCIEMNE GOWNO

Biedronka...W jakiej bym nie byla i gzdie zawsze smrod, brod, malo miejsca i wszystko porozwalane...dziurawe kefiry, porozrzucane zabawki, wieczne kolejki i nie mozna placic karta...

Gość hehe wsiura
love tito - w duzym miescie niekoniecznie;)

Gość jesteś bezpłodna
lewiatan:O

a więc wybieramy między: Carrefour biedronka tesko netto real no może LIDL no i lewiatan ;/ też może być ale ja się nie spotkałam z supermarketem a jedynie sklepami w których można znaleźć również ich produkty ...

Byłam we Francji w INTERMARCHE, zupelnie inny poziom nawet w malych miejscowosciach... Ja mieszkam w Wawie i nie chodze do w/w, raczej robię zakupy w Piotrze i Pawle i Almie albo Bomi... troche drożej, ale kupię wszystko i w dobrej jakosci.

Gość od kołyski
lidl - mają niejadalne wędliny i wszelakie produkty mięsne auchan - burdel z cenami, jeszcze mi się nie zdarzył paragon na którym wszystkie ceny byłyby takie jak na półkach carrefour- drogi jest relatywnie, a jak potrzebujesz kogoś z personelu to na hali nie uświadczysz tesco- z ostatnio kupionego tam boczku na wagę na patelni wypłynęło mi coś, co zapachem i kolorem przypominało nadmanganian potasu

biedronka- no cóż nie można powiedzieć, że czysto u nich. No i śmierdzi.a no i co już zostało zauważone, burdello na półkach:/ Tesco- brr nie chodzę w ogóle, bo mi na nerwy działa Lidl- u mnie w mieście może być, jest czysto i mają pycha serki pleśniowe:) Carrefoura lubię Reala też lubię Auchan lubię najbardziej z tych wielkopowierzchniowych:) U mnie w mieście nie ma, ale byłam kiedyś w Kauflandzie w Hajnówce k. Białowieży- ale syf i kiła:o

Gość autor toppikku
intermarche , lidl , mm to nie sa hipermakety!!!!!

Gość znam trochę świata
dla mnie to wszystkie są zacofane !!! z 15 lat temu w Anglii były lepsze bo pamiętam jak jeszcze jezdziłem tam do rodziny.Zresztą dopiero dziś zaczynają budować tu jakieś normalne sklepy samoobsługowe. Niektórzy naiwni ludzie myśla że jak pójdą do Lidla albo Tesco to kupią cos jak za granicą :o to niemożliwe !!! bo wszystko kosztowało by więcej i nikt by tego nie kupił ;) cieszę się że po 50 latach polacy zrozumieli że " trzeba tak jak na zachodzie " trochę to za puzno,ale dla mnie to i tak nieważne bo nie czekałem i od 7 lat kupuję w brytyjskim Lidlu albo Kauflandzie :)

Gość gf hd dth
leader price

Gość asderkas
Ja nie znoszę TESCO ... wedlug mnie tam jest najdrozej ...

Gość ladaczniczkaa
EKO mnie odpycha! wieczny smrod i rozkladajace sie warzywa, zgnile ogorki zielone fuj!

Gość autor toppikku
znam trochę świata brytyjskim lidlu - to mnie rozsmieszyłaś :-) , poztym zamykamy topik bo chyba nie rozumiecie co to hipermarket !!:-(

Gość _Kira
angielskie TESCO jest zupylnie inne niz polskie. Najbardziej tam wlasnie robie zakupy

Gość one risonss
a kauflandu nikt nie wpisal? ;)