Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szejk yor bombom

Wybieramy absolutnie najgorszą sieć hipermarketów !!!!!!

Polecane posty

Gość one risonss
ja tez :)

Gość autor toppikku
kaufland nie jests zadnym hipermaketem

Gość znam trochę świata
autor toppikku - chodzi ci o wielkie sklepy ale zrozum to że tutaj takie nie istnieją !! może jest tesco , carefour itp ale to i tak kichy !!!! tu w Anglii Kaufland jest dwu piętrowy a każde piętro to chala wielka jak tesco ! do tego tu sprzedają rzeczy o jakich w polsce można pomarzyć ! powiem wam szczerze że w polsce najlepsze są małe wiejskie sklepiki bo przynajmniej jedzenie jest świeże i bardziej wiejskie a takie się ceni za granicą ;)

A ja trochę nie na temat.Jak widać bardzo duża część polskiego społeczeństwa robi zakupy w tych sklepach.Więc w związku z tym mam pytanie:dlaczego Polaków,mieszkających i pracujących w UK wyzywa się na polskich forach od biedaków,co za barę funciaków robią w nich zakupy?Tym bardziej mnie to dziwi bo w każdym kraju są takie sklepy i w nich robią zakupy również miejscowi.To co-oni też biedacy?

Gość autor toppikku
ok do znam troche swiata - za bardzo kozaczysz - po drugie smieszy mnei to ze zachwalasz naiemickie sklepy w Uk - własnych dobrych nie maja?? a pozatym w Polsce za siecie hipermaketwoe mozna uznac tylko : Real E.Leclerc Tesco Carrefour Auchan i tyle wiecej nie przyszło mi do głowy chyba innych nei ma , czesc z sieci przez zemnie wymienionych ma też mniejwsze skklepy ale hipermarkety to ich głowna dzialnosc w posce , inne sieci które wymieniacue nie mja hipermaketów

Gość uwielbiam takko
co za głupota :D przecież moda na super i hipermarkety przywędrowała właśnie z zachodu Polska do niedawna była zapyziała a najpopularniejszym miejscem wielko -powierzchnowym do kupienia czegokolwiek był rynek :D:D w marketach według większości polaków kupują ludzie zamożni .

Mówcie co chcecie, ale hipermarket czy nie, Lidl ma parszywe żarcie i już. Ze wszystkich słodyczy najbardziej lubię śledzie a Lidl ma parszywe w szczególności ptasie mleczko. Normalne Wedlowskie zjadam w pół godziny a Lidlowe ptasie mleczko żułam trzy dni.

Gość znam trochę świata
autor toppikku - marudzisz, do tego co ma do znaczenia gdzie założono dany sklep skoro prawie wszystkie są zarówno w Anglii,Irlandii jak i Niemczech czy Holandii.To że dana firma jest w polsce nie oznacza że kupisz w ich sklepie coś na poziomie jak za granicą ;) to samo dotyczy wielkości sklepu i asortymentu który rozprowadza. Polskie tesco,real,carrefour nie są w niczym podobne do tych na wyspach ! jedyne co je łączy to logo.polskie hipermarkety będą dobre jak w polsce będzie dobrze a do tego czasu życzę wam jak najmniej zatruć pokarmowych spowodowanych nieświeżym tanim żarciem :D

Gość jestem bogatą młodą damą
wszystkie oprócz mojego Carrefoura (fajowego nie ?) :)

Gość konkretna dresiara
znam trochę świata- ale farmazony pelciesz w UK jest jeszce bardziej sztuczne zarcie w marketach niz tu , smacznego GMO :-) i faktycznie "kozaczysz":-) nie wiem kiedy byals w poslce , w Uk są lepsze centra handlowe , sklepy odziezowe, wszytko ale hipermakety wszedzie baaardzo podobne , niektórych być moze luksusowych produktów mniej ale od czego alam market i stokrotka premium :-)

Gość abcditd
tesco maja puste półki, nieswieza zywnosc i nie szanuja klienta a fe!