Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto z was ma i gdzie

w jakich bankach macie konto i ile płacicie za nie miesiecznie??

Polecane posty

Napiszcie proszę gdzie macie konto....Takie zwykłe gdzie wypłata przychodzi

Gość deletta
superkonto student pko,2,50 zdzierają jak nic

Gość Nałęczowiankę
Lukas E-konto PRO. Zero złotych opłat. Po spełnieniu określonych warunków

kurde a ja mam w kredyt bank, kurde i płacę 6 zł miesięcznie :O

Gość mBank 0zł
PKO BP 5,4zł plus 2zł za Inteligo

Gość mBank bez oplat
??? ale tam wybranie gotowki z bankomatu chyba z 2 zl kosztuje. i jakies ubezpieczenie ktore kosztuje tez cos i chyba oplata za karte??? ja mam w inteligo i place 1 zl za karte na m-c. za przelewy 0 zl do tego samego banku do innych bankow 1 zl. wyplata z bankomatow PKO (a jest ich duzo) za darmo. oplata za konto jest 4 zl m-c ale jak ma sie ponizej 100 zl na koncie. jak ma sie wiecej iz 100 zl to nic sie nie placi.

Gość o ja nie mogę
PKO student czy jakoś tak i 2,50 chamy zdzierają.

Gość słuchajcieeeee
a wpłaty mozna dokonac tylko we wpłatomatach a mbanku lub przez pocztę?? nie ma placówki jakiegoś baku która nie pobiera prowizji?

Gość bidulka/
w inteligo za karte sie placi tylko jak sie chce:) tzn. mozna wybrac taka za darmo. ta zlotowka podobniez idzie na jakies cele charytatywne:)

z tego, co wiem, to za kazda karte w Inteligo placi sie 99 groszy i nie ma to nic wspolnego z celami charytatywnymi. natomiast mozna sobie wybrac karte \"z sercem\" i wtedy 1% dochodu banku pochodzacego z tego rachunku zostanie przekazane Relidze na budowe polskiego sztucznego serca. dla posiadacza karty nie robi to zadnej roznicy.

Gość bidulka/
tak tak,ale za karte bez serca sie nie placi

mbank nic nie place w euronecie wybieram pieniadze bez prowizji 50 gr za przelew do innego banku place polecam

to dziwne, bo moj brat ma wlasnie karte \"bez serca\" i to od niego sie dowiedzialam, ze placi sie za nia 99 gr, wiec albo zmienili zasady jakos niedawno, albo ktos tu ma nieprawdziwe informacje :P

Gość kurde ile ja kasy zostawiam
w bankach -firmowe invest bank 25 złotych -prywatne invest bank 12 złotych -kredyt bank 6 złotych,muszę mieć bo mam tam kredyt mieszkaniowy -polbank 0złotych konto oszczędzające,płacą 5%

Gość kur*a mać to dlaczego
ja płacę za inteligo prawie 10 miesięcznie 😭

10 zł miesięcznie za inteligo? :D hmm, pomyślmy 1 zł za kartę 3 zł za prowadzenie konta jeśi masz średnio miesięcznie mniej niż 100 zł 3 zł serwis sms jesteś na debecie?:D

Gość bzwbk
W Banku Zachodnim Konto < 30 do 30 roku zycia wsio mam za darmo:D po 2 latach za karte sciagneli mi 25 zł i to jedyna opłata jaka pobrali:D \ja jestem zadowolona znajomi tez:)

Gość do niedawna BPH
kurwa mać 15zł zdzieraja za samą obsługe konta.A jeszcze pare zl za karte-chyba zmienie bank,szczegolnie ze teraz przeszlam do osranego pekao :O

Toyota Bank. Płacę tylko za kartę (wychodzi 2,5 zł miesięcznie, najnowszej generacji ;] tzn. chipowa :D i z tłoczonymi literkami VISA-ale lans:P). ubezpieczenia (ja nie mam co ubezpieczać, ALE jak ktoś by chciał): 5 zł ubezpieczenie portfela 2,5 czy 3 zł za ubezpieczenie karty (miesięcznie) Trzy pierwsze wypłaty w miesiącu z dowolnego bankomatu za darmo, potem 4,5 zł? (?? nie pamiętam dobrze;P). Bez opłat przy płaceniu kartą, itp. Dostałam książeczkę rabatową na święta. Ogólnie to w sam raz dla mnie konto:P

Gość mam w lukasbanku konto
studenckie i place 50gr za korzystanie z karty, przelewy przez intrnet mam za darmo, bankomaty zachodniego mam tez za darmo place za token 18 zl rocznie ale to nie jest obowiazkowe tylko dla wygody go wzielam

Gość kur*a mać to dlaczego
Opłata miesięczna serwis SMS: 4,99 prowadzenie rachunku: 4,99 dokładnie takie mam opłaty za inteligo nie mam debetu, nie mam tam stałych wpływów, tylko czasem wpływa tam kasa jak coś sprzedam na allegro

Ja mam w bz wbk odkad zaczelam studia. Teraz juz skonczylam i powiem wam ze oprocz tego ze place co 2 lata 25zl za karte to nie place kompletnie nic. Do 30 roku zycia tak ma zostac. Oprocz tego mam w millenium darmowe konto ale to dlatego ze mam tam kredyt mieszkaniowy. Generalnie dziwie sie wam ze dajecie sie tak skubac.