Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śnieżanka.

Nie możliwe a jednak może tak??

Polecane posty

Gość Śnieżanka.

Osttanio od jakiegoś miesiąca boli mnie każdego ranka żołądek ale tylko rano nie wiem co to moze być?? Mama mowi ze w ciąży też boli ale nie wiem czy by to mogła być ciąża bo od ostatniego stosunku miałam okres........:/ Wiec co to może być??

Gość Śnieżanka.
Ale jesteś dowciapna:/

Gość Śnieżanka.
EE nie ze stresu cały miesiąc??:) Nie raczej stres odpada zreszta wtedy boli brzuch a nie żołądek

no mnie właśnie boli zołądek dzisiaj już od 5.30 nie śpie bo mam pierwsze jazdy i bardzo się zdenerwuje :o to sie chyba nazywa nerwica żołądkowa...:o no ale jeśli nie masz żadnych stresów...

Gość Śnieżanka.
Ja też mam zajdy już nie piersze ale nie codziennie wiec tym sie raczej nie denerwje.............Nie wiem mogą to być robale???:/:/:/

Gość hEEEELlpllp
Ej no

oczywiście, że mogą być pasożyty, ale równie dobrze nerwica, do której nie trzeba wielkich stresów, bo niektóre mogły się \"odkładać\" latami (nieuświadomione) możesz mieć też np. helicobacter pylori albo nieżyt żołądka albo alergię itd. albo początki wrzodów

Gość mama3dzieci
też stawiam na helico...

Gość 000
jeśli mija ten ból po zjedzeniu śniadania, to może to być wrzód. Idz do lekarza, zrób badania, to się wyjaśni