Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ma_rka

Jakie słowa sprawią, że on wróci?

Polecane posty

Gość co najwyzej do srody
a ja jakbym kochala to nie robilabym takich cyrkow na jego miejscu i wolalabym spedzic sylwka z ukochana osoba niz z kumplami nawet kosztem kasy. proste?

pewnie, że proste. a jeśli on chce się mścić, to tym bardziej świadczy na jego niekorzyść.

ulegloscia sie u faceta nic nie wskora, mozna tylko stracic. mam juz 30stke na karku wiec wiem co mowie.

autoko przywroc go do pionu bo sie rozbrykal. napisz mu na przyklad w poniedzialek ze masz zaproszenie na sylwestra od kolegi z klasy (moze byc wymyslony np z podstawowoki byle nie znal) i nie wiesz czy masz przyjac czy nie.

kurde, ale po co takie zagrywki? Facet ma powiedzieć, co jest grane. Ja bym nie stosowała tego pomysłu z kolegą, bo jeszcze sobie wielce obrażony wbije do głowy, że ona go zdradza i obróci to głupstwo przeciwko niej, a może nawet ją rzuci.

Ja 20:28:03 uwierz we mnie i zaufaj mi... ON 20:28:40 mysle ON 20:28:49 poki co pozytywnie :) I chuj... :( Spotkamy sie w piatek i ma się zdeklarować. Nie chce przez smsy żeby się deklarował.

Gość marka wiec poczekaj do
tego piatku ale nie daj sie dluzej. a co jesli powie ze nie wie nadal co czuje? choc mam nadzieje ze nie bedzie pogrywal.

Gość drogs marko
trzymam kciuki za was. jak tam? daj znac. odezwiesz sie? pozdrawiam

Gość drogs marko
mialo byc droga marko:)

Gość tiaaaaaaaaaaa
masz 20 lat i napewno nikt cie nigdy nie pokocha jak on...chociaz może racja, może pokocha prawdziwie, a to różnica. dzieciaki jesteście, jakies przekładanki, upijanie się, fochy..nie tak zycie wygląda. jak do siebie wrócicie, to obstawiam, że i tak to będzie powrót przed ostatecznym rozstaniem tudzież papraniem sobie zycia w nadziei na kolejny powrót:) vide inne topiki, co to babeczki rozpisują o "związkach"

Gość ateraja
tiaaaaaaaaaaa nawet jesli tak bedzie to będzie tylko nasz problem, Ciebie nim napewno obraczać nie bede :] I oczywiście ze się odezwe, jutro się z nim widze, przekonamy się co dalej...

Gość gość
Dużo osób udziela rad typu czas leczy rany itd., ale w mojej sytuacji to było nie do wykonania. Rozstałam się z mężem, mamy wspólne dzieci, niby jak to wyrzucić z pamięci? Ja po prostu powiedziałam sobie, że zrobię wszystko by on znowu był ze mną. I nie żałuję. Zamówiłam na niego urok miłosny ( strona chyba http://urok-milosny.pl) czekałam trochę czasu, ale powrócił. I traktuje mnie lepiej niż wcześniej.