Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupac amaru

Co mają z życia brzydkie kobiety?

Polecane posty

Gość tupac amaru

Gówno? ;)

Gość kaviiii
ja mam niewiele

Gość tupac amaru
No ja mam przynajmniej gówno ;)

Gość kaviiii
no zawsze juz cos :O

Gość tupac amaru
Czyli nic.

Gość Zdzichu czyli ja.. popapraniec
a znasz powiedzenie "brzydka kobieta potrafi piękną zmieszać z lekkim bezkresnym błotem" zrozum i sie dowiesz ;)

Gość kaviiii
e o tej porze i po piwie to do mnie cza prosciej :O

Gość tupac amaru
Nie rozumiem ;) Mam dosyć nienawiści.

Gość kaviiii
kto kogo nienawidzi?

Gość twoj stary
ty z zycia nic nie masz

Gość tupac amaru
Wiem słonko ;)

Gość Co mają
Jeśli mają przebojowy charakter to mają z życia więcej niz myślisz. Co niektóre mają mega farta w miłości. Ale z tym przebojem to trzeba się urodzić. A ja zadam pytanie co mają życia ładne ale nieprzebojowe, nudne, małomówne, zakompleksione i bez charakteru ? Chyba nic bo ludzie nie lubia takich.

Gość tupac amaru
Mają o wiele więcej niż brzydkie i przebojowe. Mają szanse na prace, miłosć. Ogólnie na życie.

Gość Co mają
A Ty do jakiej kategorii się zaliczasz ?

Gość tupac amaru
Brzydkie ścierwo ze mnie.

Gość eeee takie pieprzenie
Skąd to dzielenie kobiet na ładne i brzydkie? Z tego co ja widze to mało która jest naprawde brzydka. Większość jest w miare ladne albo przeciętne, ale cęzko jest znaleźć kogos naprawde brzydkiego. Z tych co ja znam to nawet te najprzeciętniejsze mają farta w miłości w pracy też. Więc to wszystko to jakieś takie pieprzenie. A ja tego kuźwa wokół siebie nie widze żeby ktos nie miał nic życia. Szkoda bo może bym sobie poprawiła humor że nie jestem sama ale wszystkie jakie znam, nawet te najbardziej do dupy z charakteru i przeciętne mają fajnych facetów :O Ja jestem tez taka w sumie normalna. Może nawet ładna ale jakoś tak słabiutko mi sie układa w życiu. I na pewno gorzej niż 99,9% kobiet jakich znam.

Gość tupac amaru
Ludzie wymyślili ten podział... Ty jesteś może nawet ładna... i chuj Ci w tą Twoją śliczną dupe za to idiotko. Za dobrze Ci i w całym swoim ograniczeniu nie potrafisz dostrzec cierpienia brzydkich.. W ogóle brzydkich nawet nie umiesz dostrzec. Zazdroszczę Ci.. A faceci... Faceci patrza tylko na ładne. Więc nie pierdol. Z pracą podobnie, chociaż nie jest tragicznie. A że nie potrafisz sobie z życiem poradzić pomimo tego że ładna jesteś, to potwierdza tylko Twoją małość i głupotę.

Gość eeee takie pieprzenie
Byłam brzydka przez wiele lat i w szkole przez wiele lat nikt na mnie nawet nie spojrzał, więc nie wiesz o czym piszesz. Dopiero długo potem mi się poprawiło. Wiem jakie to uczucie, ale wiem tez że znałam osobiście totalnie beznadziejne z twarzy dziewczyny które nie mam pojęcia skąd ale znajdywały sobie przystojnych chłopaków. Tylko że one widocznie miały przebojowy charakter. Jeszcze nie spotkałam kogoś z tak dziwną logiką. Ty sama jesteś ograniczona. Nawet nie chce mi się tego kometować. Pozdrawiam.

Gość tupac amaru
Widać nie TYLKO wg Ciebie były brzydkie. Moja logika bynajmniej nie jest dziwna. Zycie tego nauczyło.

Gość tupac amaru
eh miało być tylko wg Ciebie były brzydkie. Bo żaden facet nie spojrzałby a co wiecej związał się z babką która go nie pociąga fizycznie. tyle w temacie.

mi tez sie eydaje ze ciezko jest znalezc brzydką kobietę...chopa szpetnego! o.o to juz o niebo łatwiej:P:D

Takie gadanie jakby 90% facetów wyglądało jak Brad Pitt i mogło przebierać w kobietach jak w ulęgałkach ;) Badania wykazują że urodziwi ludzie mają łatwiej w życiu, ale tylko w sytuacjach gdy liczy sie pierwsze wrażenie, potem jest pod górkę. Trudniej im awansować i zdobywać stanowiska kierownicze. Odpadają w przedbiegach tam, gdzie liczy się doświadczenie i mądrość, bo w podświadomości ludzkiej siedzi skojarzenie: ładna=głupia. To oczywiście bzdura, ale ładna babka często musi się porządnie napracować by wykazać że jest inaczej. Nie wiem ile masz lat, ale jeśli jesteś nastolatką to mam dla ciebie słowa pociechy - im ludzie starsi tym mniej przywiązują znaczenia do tego że ew. partner ma być ładny. Liczą się inne cechy, choć atrakcyjność zawsze jest istotna, tyle że nie jest wcale równoznaczna z urodą. No ale na pewno za atrakcyjną nie będzie uważana osoba, która sama ma się za paskudztwo.

Gość drhdhrdjdj
Nie ma brzydkich kobiet tylko wina brak.kazda ma cipke i mozna ja ruchac to co za rózniac????

Gość drhdhrdjdj
dlatego tez kazda kobieta ma wszystko co najlepsze czyli penisa w poczwie,wiec nie widze problemy wyrózniania sie:)

Gość henk1
Mądrośc, bo co po takiej DODZIE ?

Gość tupac amaru
"No ale na pewno za atrakcyjną nie będzie uważana osoba, która sama ma się za paskudztwo." Wiesz trudno nie mieć sie za paskudztwo skoro inni wciąż dają dowód temu żeby się siebie brzydzić...

Tupac , ale masz doła,... chyba jakaś ś...nia ci dokuczyła, ale NAPRAWDę znam autentycznie nieładne kobiety które podobają się! Ale one są SYMPATYCZNE!!! Może postaraj się byc bardziej otwarta???Mężczyźni lubią kobiety pogodne, żartownisie, miłe. Jeżeli zamkniesz się w sobie dalej będziesz sama.

Gość tupac amaru
Tak tak Piranha... Wy ładne mozecie sobie być sympatyczne i otwarte, wtedy wzbudzacie jeszcze większe zainteresowanie. Brzydkie powodują jedynie obrzydzenie. W życiu tego nie zrozumiesz. A te wg Ciebie brzydkie kobitki wg facetów brzydkie nie są. A wierz liczy sie jedynie zdanie facetów w tym interesie.

nie mów tak, widzę że ciebie mocno zraniono, wcale nie jestem pięknością, nie wyjdę z domu bez makijażu, staram się trzymać wagę ale trzeba siebie zaakceptować. Może masz jakąś serdeczną koleżankę i spróbuj z nią gdzieć pójść razem, ludzie są wredni ale nie wszyscy. nie łam się dziewczyno.