Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzet

Piękne kobiety - z kikm one traca cnote?

Polecane posty

Gość xyzet

niech sie same zainteresowane wypowiedzą

Gość kawalarz_09
Syn wrocil do domu z samymi dwojami na swiadectwie. Poniewaz ojciec przez caly rok suszyl mu glowe o oceny i czepial sie nauki, syn bal sie jak diabli pokazac swiadectwo. Ojciec jednak, zamiast rzucac gromy i lac paskiem, zaprosil syna na fotel. Syn usiadl niepewnie. Ojciec wyjal papierosy: - Zapal synu... - Tata, no co ty, ja nie pale... - Pal, synu! Zapalili. Po chwili ojciec otworzyl barek i wyjal szkocka. - Napij sie, synu... - Tata, daj spokoj, ja nie pije... - Pij, jak ojciec daje! Napili sie. Ojciec wyjal zza tapczanu Playboya. - Masz, ogladaj... - No nie, tata, nie wyglupiaj sie... - Ogladaj!!! Siedza, popijaja, czas plynie leniwie. Syn juz calkiem sie wyluzowal, siegnal sam po papieroska, lekko szumi mu w glowie. Przerzuca kartki Playboya, zaciaga sie z widoczna przyjemnoscia i wreszcie rzuca od niechcenia znad kolejnej rozkladowki: - Kurna... tata... i kto to wszystko dupczy? No kto to wszystko dupczy??? - Prymusi, synu, prymusi...

Gość ejejejejeje
Wydaje mi sie, ze piekne kobiety traca dziewictwo w facecie w ktorym sa bardzo zakochane. Dodam, ze najczesciej jest to ich pierszwa milosc, mysla ze ostatnia, chca sobie planowac zycie, a on zdradza je na prawo i lewo ;].

Gość Cyprysek_17
z kimś,kogo kochają ze wzajemnością :)