Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia18

do maturzystek

Polecane posty

Gość katia18

prosze o pomoc temat prezentacj maturalnej "omow problem indywidualizmu bohatera romantycznego" macie moze jakies pomysly na realizacje tego tematu?

Gość katia18
niby mam ale do konca nie wiem bo kazsy bohater romantyczny byl indywidualista i wszyscy mieli schematyczne zycie, nieszczesliwa milosc, samotnosc itp i wszyscy buntowali sie i chcieli walczyc jako jednostka ale nie wiem jak ich przedstawic czy ogolnie czy kazdego osobno i caly czas powtarzac to samo. i nie wiem na czym konkretnie polegal ten indywidualizm skoro wszyscy byli tacy sami

Gość katia18
myslalam zeby skupic sie na cierpieniach mlodego wertera, nie-boskiej komedii, dzidach cz. IV i lalce. co o tym myslicie?

Gość wiemcoczujesz
no tylko lalka to już bardziej pozytywizm, uważaj! wiem, ze Wokulski bł romantykiem, tlyko zaznacz wyraźnei, ze to późniejsza epoka, bo mogą Ci poodejmować punkty!

Gość katia18
a do prezentacji wystarczalektury czy warto zawrzec tez poezje?

Gość jesteś dziwna
po kiego ch.uja zakładasz tu 5000 tematów o swojej maturze? naprawdę nikogo nie obchodzi to, że nie masz w domu lektur, nie masz pomysłu, ani umysłu. odejdź lepiej od komputera i zacznij się uczyć :/