Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorry...

ZAWIŚĆ, Wrednota, i wiele innych TU!

Polecane posty

Gość sorry...

Odrazu sorka dla osób których to co napisze nie dotyczy. Po przeczytaniu kilku wątków, normalnie aż krew się burzy jak co nie które osoby jadą po innych i bezpodstawnie je obrażają, oskarżają itp. Co lepsze właśnie większość osób pisze na pomarańczowym tak jak ja teraz. Ja nie mam pojecia skąd w was tyle jadu i to na takim forum o takiej tematyce.

Gość hopsasasasaaa
podaj przykład

Gość juska-86
Masz rację . aprzykład młodym matkom jak się obrywa , jak można obrażać czyjeś macierzyństwo

Gość juska ile masz lat
?

bo syty głodnego nigdy nie zrozumie starające się nie moga zrozumieć jak mozna usuwać... wielodzietne nie moga zrozumieć jak można przedkładać kariere ponad dom itd....

Gość aparat
a biedniejsze zazdroszcza tym co maja wiecej....

Gość podpowiadam
raczej niby nowobogackie sie przechwalaja:P

Nic nie zrobisz ja tez parokrotnie zadawalam sobie to pytanie skad tyle wulgarnosci i chamstwa u kobiet...

Gość sfqsdgfsdqg
??????????

moim zdaniem niepotrzebnie wchodzą tu kobiety które dzieci nie chcą mieć, to głównie od nich te niepotrzebne wypowiedzi są. dział ten jest wkońcu dla tych które mają dzieci, albo chcą mieć..

A ja tam nikomu nie zazdroszczę, wręcz przeciwnie - niech się wszystkim jak najlepiej powodzi, przecież mnie od tego nic nie ubędzie, a komuś będzie lepiej w życiu. I jako jeszcze niedawno starająca się (dość długo), obecnie zaciążona, nie czepiam się usuwających, każdy ma prawo żyć jak uważa i basta.

Haris Pilton tak zgadzam się ale po co wielkie przeciwniczki posiadania dzieci, na takim właśnie forum piszą o tym że tu są baby z bachorami itp gorszych wypowiedzi nie będę przytaczać.

czarna - to może tak wszystko jedno czy dana osoba chce dzieci czy nie kazdy niech uczestniczy w dyskusji ale niech nie bedzie agresywny i wulgarny

No tak, ale niestety większość osób nie może się normalnie wypowiedzieć czy doradzić drugiemu. Po co wyzwiska, po co obrażanie kobiet z dziećmi, czy tych które usuwają ciąże. takie forum jest po to aby starać sie doradzić, czasem i może do czegoś przekonać, ale po co od razu taka zawiść.