Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolte sloneczko

tipsy ale krótkie

Polecane posty

Gość zolte sloneczko

nie za bardzo się orientuję więc pytam... czy mozna zrobic sobie krókie tipsy??? mam straszne paznokcie ale nie lubie i nie nosze dlugich, wiec interesowałyby mnie krótkie dzieki za odp

Gość zolte sloneczko
dzieki. a jaki jest tego koszt? tak orientacyjnie?

Jak kupujesz od kosmetyczki to powyżej 100zł, ale jak na Allegro to ok30zł. Testowałam na swoich paznokciach kilka razy, bo naturalnych nie mogę zapuścić - łamią się i kruszą na potęgę. Po NailTeku miałam pierwszy raz w życiu długie i mocne, wszyscy myśleli że to tipsy. Wada jest taka że jak się przestaje stosować, to paznokcie powoli wrócą do swojej kiepskiej formy.

Gość zolte sloneczko
pewnie tak to dziala jak tabletki na wlosy i paznokcie. jak używasz są piękne, jak przetsajesz łamią się 2 razy bardziej. również mam z tym problem, łamią sie i kruszą, wiec mysle ze zaryzykuje, najwyzej będe juz caly cza stego używac kupowałaś może na allegro? są sprawdzone?

Kupowałam tylko na Allegro i to od różnych sprzedawców. Niektórzy twierdzą że to podróby, ale jeśli tak, to rewelacyjne podróby ;) Na Allegro kupowały tez moje 2 znajome i teściowa. na wszystkie działa jak trzeba, więc coś w tym jest.

Gość zolte sloneczko
ok. wielkie dzięki za info:) pozdrawiam