Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaa

co wybrac facet czy rodzine ??

Polecane posty

Gość zawiedzionaaa

na wstepie dodam ze mam 22 lat a moj facio 25 :p wczoraj moj mezczyzna rzucil temat ze nie lubi swiat bo go obrzydzaja i chce je spedzic w portugali razem z nowym rokiem:D Zaproponowal mi ze moge z nim jechac jak chce. Na poczatku bardzo sie ucieszylam, ale po jakims czasie doszlo do mnie ze moja rodzina jest bardzo zżyta ze soba i moi starzy zle by na to patrzyli bo oni lubia swieta i jak jest rodzina ze soba. I tu mam probleem. Bo jak teraz z nim nie pojade to moge juz nigdy nie miec takiej super okazji na taki fajny sponsorowany wyjazd:P no ale z drugiej strony troche mi szkoda moich staruszkow? Co byście wybrały dziewczyny ?

Gość jedz z facetem

Gość albo jeszcze inaczej
ja bym chyba pojechala ale nie..rodzina wazniejsza dla mnie. potem bedzie ci smutno..

Gość najpierw chcialam cos
konstruktywnego odpowiedziec... ale zmienilam zdanie :O

Gość KKL
szczerze mowiac wybralabym rodzine ale faceta zaprosilabym do siebie ludzie ktorzy nie lubia tych swiat nie mieli pewnie szczesliwego zycia wiec ja bym chciala ukochanemu czlowiekowi pokazac jak fajne moga byc swieta a wyjechac mozna zawsze milych swiat

Gość o wemorde
facio?:o o w morde:o

Gość zawiedzionaaa
czemu pusta? powiedział ze sponsoruje :d

Gość 23432432
jedz...swieta sa co roku a taki wyjazd moze sie juz nie powtorzyc

Gość zawiedzionaaa
czemu takie durne komentarze? czyzby wam zal dupe sciskal ze wy w przeciwienstwie do innych siedzicie w domu i klepiecie bide ?

Gość zawiedzionaaa
tak :P

Ja nie wyjechałabym nigdy i nigdzie na Święta, są dla mnie zbyt ważne, to żeby spędzić je z rodziną. Wyjazd - wspaniała rzecz, ale nie w okresie Świąt.

No dobrze, facet chce jechać, rodzina chce święta... Ale na co TY masz ochotę? To jest sprawa kluczowa. Ja bym pojechała:D Marzę o tym żeby święta spędzić nie-tradycyjnie, mam tego dosyć, do niczego nie jest mi to potrzebne, a tu jeszcze Portugalia... mniam:P To normalne, że rodzina będzie się denerwować, ale nie zauważyłaś że rodzina już tak ma, że nie podoba się im wszystko, co jest choć trochę inne od ich przyzwyczajeń? Nie można wszystkiego podporządkować innym ludziom, to Twoje życie, Twoje święta, Twój wolny czas i masz prawo spędzić go tak, jak lubisz:D

Gość upppp
ale zalosne komentarze :o rzeczyiscie ktos ci zazdrosci :D hyyayayahaha

Gość hfsv
komentarze fakt glupie ale nie kazdy jest zazdrosny ja wyjezdzam caly rok dlatego wyjazd w siwtea bylby dla mnie bez sensu swieta maja sobe wlasciwy urok poza tym facet ten jest dziwny jesli cie kocha to priorytetem powinny byc dla niego swieta z toba a nie , ze jesli przy kazj sie zabierzesz, to pojedziesz

No właśnie jedyne co mi się nie podoba, to postawa faceta: \"Ja jadę, jak chcesz to możesz się ze mną zabrać...\" Ale może po prostu autorka źle to oddała:D

Gość zawiedzionaaa
zadzwonilam do matki a ona w placz zebym nie jechala :o

Gość ja bym jechala
marze o tym zeby wreszcie sam na sam z moim facetem gdzies pojechac

Gość CVI. . .
Tez bym pojechala ;)

Gość LOOOMV
pewnie twoja mama caly rok czeka na swieta... jasne ze nie jedz

Przykre:( Ale z drugiej strony, jaki to ma sens żebyś siedziala smutna i zawiedziona całe swieta, rodzina zobaczy ze masz zly humor i jeszcze ich zarazisz... obiecaj mamie ze przyjedziesz kiedy indziej...

Gość odbyt pewno golisz
i wsadzasz se tam palca a pozniej go wachasz

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
ja bym wybrała rodzinę...bo facet zachowuje się jakby nie był z autorka w żadnym poważnym związku...ma podejście "ja jade i już a ty jak chcesz jedź ze mną" on ma w dupie to jak autorka by chciała spędzić świeta i g go obchodzi że jesli ona nie bedzie mogla pojechać to zostawi ją na święta i nowy rok...wydaje mi się że jak się jest parą to się siada i wspolnie ustala jak się spędza świąteczny czas.

święta w Portugalii mogą się już nie trafić a z rodziną ...możesz mieć z nimi nudne zwykłe święta jeszcze z 40 razy :D

Gość masz w domu lewatywa
co wieczora sciagasz majteczki wypinasz pupcie i sobie gotowy nektar z wody z sola wlewasz w dupcie a pozniej sikasz pupa

Gość robisz fikolka na lozku i
sikasz sobie do buzi

Gość Xa__
Ile masz chłopczyku lat? 12? 15? Jesteś żałosny.