Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarne wy

Kochane ciężarne mam pytanie

Polecane posty

Gość ciężarne wy

A więc nie wiem może to fałyszywy alarm ale prosze przeczytajcie i powiedzcie co myślicie. Zawsze chuda jak patyk zaczełam nagle tyć głównie biodra ,tyłek i brzuch nio i troche piersi. Paliłam nagle przestałam palić przestały mi smakować papierosy. Mam coraz ładniejszą cerę. Miałam uporczywe częste bóle głowy które nagle zniknęły. Wszyscy wokoło się pytają czy ja nie jestem w ciąży. Ogólnie czuje się dobrze mam okres ale mama powiedziała mi że do 4 mieiąca mogę mieć normalne miesiączki. Co o tym myślicie

Gość tylko test pomoze

Gość ciężarne wy
na dodatek często latam siusiu i jakby to powiedzieć jak kończe to boli mnie cipka

Gość ciężarne wy
????????

Gość ciężarne wy
dziewczyny poradzcie coś

Nikt tu na podstawie tego co napisalas nie moze stwierdzic czy jestes w ciazy.Radzilabym zrobic test a jeszcze lepiej jakbys poszla do lekarza.

Gość ciężarne wy
wiem testy zrobie tylko tak chce wcześniej wiedzieć czy wogóle jest możliwe może któraś miała podobne objawy

Gość ochochchchcoo
podobno wszystko jest mozliwe ;)

Gość ciężarne wy
???????

Gość ciężarne wy
pytam bo niewiem czy wogóle jest taka możliwość i czy koniecznie musze zrobić sobie test

Gość jednego świniaka już hodujesz
ja pitole to 10 zł sępie jeden

Gość a zabezpieczasz sie

Gość ciężarne wy
tak używamy prezerwatywy

Gość pieczenie
może oznaczac infekcję pęcherza, jakis stan zapalny zrób test i będziesz wiedziec

Zdecydowanie doradzam test. Co do objawów - ja nie tyje na tyłku, brzuchu i biodrach, tylko sam brzuch mi ostatnio wyskoczył, a jestem w 5 miesiącu. Cerę mam bez zmian, ale też nigdy nie miałam z nią większych problemów. Właściwie to jest troszkę bardziej sucha, ale to u mnie normalne na zimę. Bóle głowy mam teraz częściej niż normalnie. Papierosów nie paliłam więc nie wiem, ale zbrzydł mi alkohol i na początku kawa. Co organizm, to inne objawy, więc tym się nie powinnaś sugerować.

Gość 7676767676
jestem w ciazy i nic mnie nie piecze,ale ja na twoim miejscu zrobilabym test i byloby wiadome.teraz testy wykrywaja ciaze po tygodniu od zaplodnienia.mi juz wyszedl pozytywny w 25 dniu cyklu

Gość a zabezpieczasz sie
skoro zabezpieczasz sie nie wydaje mi sie zeby była to ciąza, ale nigdy nie wiadomo. najlepeij zrób test.

Mnie też nic nie piecze. Co do \"okresu\" w ciąży - ja nic takiego nie miałam. natomiast moja przyjaciółka ponoć normalnie krwawiła przez pierwsze 3 miesiące. Niby w majty jej nie zaglądałam, ale z drugiej strony nie mam też powodu żeby jej nie wierzyć.

Gość 7676767676
naprawde idz do apteki i kup test.jezeli podejzrewasz,że to jest ciąza która ma ma więcej jak miesiąc to możesz zrobic z moczu o dowolnej porze dnia i bedziesz wiedziała co i jak.szkoda jest się zamartwiac,bo w ten sposob się tylko nakrecasz.

Gość ciężarne wy
kurcze troche się boje ale wiem że powinnam zrobic test dla własnej spokojności. Tak mi wokoło wszyscy motają w głowie mówiąc że napewno jestem w ciąży

Gość 7676767676
dziewczynu okres a plamienia to jest roznica.to jest prawda,że się zdarzaja plamienia w pierwszych miesiącach ciązy,ale wtakiej sytuacji jest potrzebna wizyta u gin.moja kolezanka tez tak miala i ma dziecko a ja raz plamiłam przy poprzedniej ciązy i niestety ale ją stracilam:(

Gość 7676767676
nawet jak ci 100000000000tys ludzi powie .ze jestes czy nie jestes to i tak bedziesz się zastanawiac tak albo nie,a jak zrobisz test to bedziesz miala czarne na bialym.teraz testy sa bardzo wiarygodne-robilam je naprawde wiele razy ijak nie bylo ciazy to mi wychodzila jedna kreska:( a jak byla to mi wyszly 2 kreski:):):):):)dla mni eto byla radosc nie ziemska kiedy 2 miesiace temu odkrylam ze znowu jestem w ciazy

Gość ciężarne wy
ja bym była szczęśliwa jakby to było za pół roku ale nie teraz:(

Gość 7676767676
jezeli nie jestes to teraz uwazaj a jak jestes to przyjmij to ze spokojem.ja tez tak mowilam teraz nie to za rok to za 3 miesiace a jak zaczelam sie starac to sie okazaly problemy-przeszlam klika poronien i na dzien dzisiejszy zaluje i to bardzo ze nie staralam sie o dzidzi zaraz po slubie,no ale teraz licze ze moze mi sie uda

Gość ciężarne wy
oki ide dziś kupić a jutro powiem wam co wyszło

Gość ciężarne wy
jakie testy polecacie?

Gość ciężarne wy
???

Gość 7676767676
nie pamietam jak sie nazywa ale jest na nim namalowane dziecko w rozowym reczniku i kosztuje 10 zl

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Mnie nic nie piekło, cera mi się nie poprawiła a wysuszyła, nie zauważyłam, żebym zaczęła tyć w biodrach czy tyłku i nie miałam miesiączki. Musisz zrobić test, inaczej się nie dowiesz. Ja z mojej strony polecam Ci test Quick Vue (chyba tak się to pisze) z takim dzidziusiem w różowym ręczniczku :)