Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anette87

Ratunku! Czy miałam płodne dni?

Polecane posty

W 18 dniu cyklu pieściłam się z chłopakiem, nie wkładał mi członka do pochwy ale dotykał palcami i boję się, że mogło sie coś przedostać. Natomiast 16,17 i 18 dnia cyklu brałam tabletki orgametril na uregulowanie miesiączek i zastanawiam się czy miałam wtedy płodne dni i czy jest szansa że mogę zajsć w ciąze bo strasznie zaczęłam panikować i niewiem czy mam iść do lekarza po recepte na tabletki 72h a dzisiaj jest ostatnia szansa żeby je zażyć. Acha dodam jeszcze, że miesiączki przez ostatni czas pojawiały się u mnie co 28 dni a na moich tabletkach orgametril, które lekarz kazał mi zażywać między 16 a 25 dniem cyklu pisze, że mają działanie podobne do naturalnego progesteronu.

Dziekuje za odpowiedz, bardzo mi pomogła. Niewiem co jest dziwnego w moim pytaniu?! Chodzilo mi o to, że chlopak nie wkładał mi \"czystych\" palców.

skaro nie wkładał Ci \"czystych\" palców, o na następny raz radzę mu je umyćbo może cię czymś zarazić! :P a tak na poważne to nie sądzę aby coś się mogło stać przez włożenie do pochwy palca, nawet jeżeli była na nim sperma. skoro bierzesz leki na regulację cyklu, to nie wiem czy pomysł z tabletką \"po\" jest najlepszy, ona już kompletnie rozwali Ci cykle, a skoro nie było stosunku to ja bym nie panikowała.

Już wolę żeby mi się rozwaliły cykle niz miec potem dzidziusia przez taką głupote :(

:O oj dzieci! proszę was bardzo używajcie gumek jak się kochacie, albo myjcie rączki jak paluszki sobie między nogi wkładacie!

Gość do lekarza
Ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza, który cię leczy z tym problemem. On wie co ci przypisywał i dlaczego. Razem zdecydujecie co robić. Tu nie znajdziesz dobrej rady w tych okolicznościach, a czasu mało jeśli lekarz uzna, że trzeba/można wziąć escapelle. Idź do lekarza a torturuj się tu na forum.

Gość do lekarza
Chciałam napisać nie torturuj się tu na forum. Powodzenia.