Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyzja

swieta, swieta, zapraszam na kawe

Polecane posty

Gość romantyzja
ale fajnie kiedys w polsce to sie inaczej dziewczyny ubieraly pelna gala no zak odswietnie sukienki itp. polki sa bardzo ladne wiec wszystko im pasuje. dzieki

Gość romantyzja
ja spedzam w domu wsrod znajomych a potem idziemy na dyskoteke. nic nadzwyczajnego , wszyscy polacy ktorych znam jada do polski.

no wiesz USA-Polska to nie jest trasa do pokonania czesto...niewiem tak sobie mysle ze nie bede sie odzywac przez jakis czas...tzn pierwsza sie nie odezwe...

Gość romantyzja
ale oczywiscie droga daleka ale czy on do ciebje dzwoni regularnie mowisz na skype sie kontaktujecie aha, a czy on pracuje ? i co robi

Gość romantyzja
í na jakich zasadach on tam jest czy to polak czy czysty amerykaniec

tak pracuje jest suprevisorem w dhl...pracuje duzo...nie wiem moze to jest powod jego rozdraznienia...ale to tez nie powod zeby traktowac mnie tak czy inaczej...

Gość romantyzja
troche mnie to dziwi jesli wszystko jest oki, to dlaczego nie zaproponowal ci do dzisiaj zwiazku zebys mogla spokojnie w stanach byc a nawet pracowac.

mialam pojechac z powrotem jakos w maju przyszlego roku...ale teraz nie wiem czy do tego maja cokolwiek bedzie jeszcze miedzy nami

Gość romantyzja
a moze powinnas z nim porozmawiac tak powaznie i powiedziec mu co ty o tym myslisz i np . to ze fajnie by bylo jak byscie sie pobrali itd. zobaczysz co on ci na to powie. wtedy bedziesz wiedziala na czym stiosz ale nie ponizaj sie i nie wymuszaj na nim niczego.

wiesz my rozmawialismy juz na ten temat...slub mial byc tez w przyszlym roku, jakis tam dzieciach rozmawialismy ale co z tego skoro nie wiem czy cokolwiek bedzie w przyszlym roku...zaczynam miec dosc...

Gość romantyzja
a moze wszysko jest o.k wiesz jak sie jest na odleglosc to sie o wszyskim jakos inaczej misli i widzi. wazne zebyscie mieli regularny kontakt.

Gość romantyzja
poprostu koncentruj sie nad magisterka i potem pojedziesz

Gość romantyzja
ja musze troche popracowac pa pa do jutra

dzieki...nie wiem zobaczymy co bedzie...w tej chwili nie mam na nic ochoty...musze wyjsc na troche ale wpadne pozniej...mam nadzieje, ze topik przetrwa milego popoludnia i jeszcze raz dzieki

Gość romantyzja
czesc fisiowna no co tam u ciebje jak tam dzisiaj?

Gość troche późno na kawe
:p