Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZiZu

3 pozytywne i 3 negatywne wydarzenia w Waszym 2007 roku

Polecane posty

Gość Trentina
Pozytywne: Zamieszkalam z moim chlopakiem Zdalam CAE Stałam się bardziej samodzielna Negatywne: Straciłam ciążę Wiecej nie moge wymyslic bo to jest chyba najgorsze i nie trzeba wiecej

POZYTYWNE 1.otworzylam oczy co do jednego faceta 2.odbylam swietna praktyke , ktora zmienila moj poglada n aswiat o 60 stopni 3.zakochalam sie ... Negatyne 1.jestem sama bo....moja milosc jest nie odwzajemniona

Z negatywów wystarczy ze wpiszecie dwa tylko. Trzecim negatywnym wydarzeniem będzie udział w tym powalnonym topiku. :P

Gość no wiec teraz ja
negatywne : 1 moj chlopak jest daleko. 2 kiepskie samopoczucie 3 same problemy Pozytywne --- --- ---

Gość Kaska_196
Pozytywne: zapisałam sie do kafeterii i jestem bardzo aktywna Negatywne: jakieś podłe ludzie mnie ciagle kasują

pozytywne znalazłem fajną pracę:classic_cool: rzuciłem swój nałóg - f23 negatywne zamiast f23 - kafeteria:o:classic_cool: nie chce mi się myśleć nad resztą🖐️:)

Gość Trentina
dzieki ikunaprincessa! Narazie sie jeszcze wstrzymamy bo tamta ciaza nie byla planowana ale niestety poronienie bylo tragedia. Ale zaczniemy pewnie starania od wrzesnia :)

Gość esteraa
1. Wyszlam za najcudniejszego mezczyzne ❤️ 2. Przeprowadzilam sie do wymarzonego kraju 3. Otworzylam druga wlasna firme to pozytywne.. a negatywne: 1.Stracilam dziecko :( i tak jak Trentina uwazam zed to najgorsze co moglo mnie spotkac wiecej nie pamietam

Pozytywne: -Zdałam matur -dostałam się na studia -powrót do pierwszej wielkiej miłości... okazał się klapą, ale i tak wydarzenie pozytywne poniewaz wiem ze nie był dla mnie, i juz nie tęsknię... zaczelam nowe zycie. Negatywne... ? -zraniłam bardzo pewną osobę... wiecej negatywow chyba nie ma... za to jeszcze pozytywy: -wyjazd w tatry i samodzielne bieganie po szlakach -poznałam kogoś nowego.... ;* :)

Tulipanku....zobaczysz jeszcze bedzie przepieknie...ja mowie to soibie kazdego dni..i hcoc nic sie nie zmienia to mam teraz inne nastawienie do zycia:):):) buziaki

Gość iiuuuyyy
pozytywne: 1) obroniłam się, mam tytuł mgr:) 2) dostałam pracę- może nie moich marzeń ale jest:) 3) przez rozstanie z facetem wiele zrozumialam wiele sie nauczylam no i mialam wakacje zycia:) negatywne: 1) rozstanie z facetem- bolesne ale pouczajace 2) powrot do domu- miszkalam z facetem;/ 3) nie wiem..:)

zdałam maturę- tam miało byc :P Podsumowanie: rok pozytywny... wiele zmian, w zyciu i osobowości :)

Pozytywne: -obrona na 5 -znalazlam prace -wyszlam za maz -kupilam piekne mieszkanie Negatywne: -pobyt bliskiej osoby w szpitalu (wszystko sie dobrze skonczylo) Bilans zdecydowanie na plus. Zyczylabym sobie wiecej takich lat jak rok 2007.

powiem wam kochani jedno: jaki sylwester taki caly rok!!!! i to jest prawda!!!!!! moj sylwester byl skopany calego przesiedzialam sama przystoliku..to byla jakas porazka!!!! mam nadzieje ze nowy rok bedzi eo wiele wiele lpszy niz ten 2007!!!

Myrevin wklej swoją fote a twoje poztywy rzuca sie w oczy :D a nawet mozna by powiedziec bada nas kuły po oczach :D

Gość Eliksssa
wrocilam do kraju poznalam wspanialego mezczyzne rzucilam prace negatywne: dopadl mnie stres i ciezko to przezylam

Gość SMM
Pozytywne: -Zaczęłam wymarzoną pracę -wyszłam za Mąż -zaszłam w ciążę Negatywne: -Dziadziuś zachorował na raka -Mój przyjaciel zrobił straszną głupotę, którą bardzo się przejmuję -Moja siostra rzuciła szkołę

Gość isiam
Ten rok był najgorszy w moim życiu, bo straciłam w wypadku samochodowym mojego ukochanego. Może były jakieś drobne pozytywne wydarzenia, ale wszystko przećmiła śmierć.

negatywne: 1. wypadek samochodowy - na stałe uraz kręgosłupa 2. samobójstwo teścia 3. poronienie długo oczekiwanej ciąży wskutek silnego stresu (dziękuję Ci kochana teściowo!) pozytywne: 1. super wyjazd wakacyjny.. 2. ..zakończony ciążą 3. ...

princesko, a tak właściwie to jak masz na imię? i skąd jesteś?;)

pozytywne: -akceptacja mojej orientacji przez przyjaciółkę i bliską koleżankę. -zdałam sobie sprawę że taniec jest moim największym i najważniejszym talentem i z nim wiąże przyszłość. -dowiedziałam się czego chcę w życiu,jakie kierunki studiów,gdzie,jaka praca,gdzie chcę mieszkać co zwiedzić...wszystkiego się dowiedziałam :) negatywne: -próba samobójcza dwóch przyjaciółek,codzienne odwiedziny w szpitalu itd. -depresja. -na wielu osobach się zawiodłam.

Gość qwertura
Pozytyw: urodziłam dziecko Negatyw: urodziłam dziecko :O

Gość hjhjhjhf
3 pozytywne - byłam na nartach - zaręczyłam się - zaczęłam się uczyć jazdy konnej - wyremontowałam mieszkanie (o, nawet jeden bonusowy plus) 3 negatywne - nie zdałam prawka - nie załatwiłam kilku ważnych spraw - moje pieski chorowały

pozytywy -zdałam maturę - dostałam się na studia - poznałam nowych fajnych ludzi negatywy: - przytylam :o - znowu jestem sama :o - pale wiecej papierosow niz na poczatku 2007 :o ogolnie bilans jest na minus. czyli przegrałam życie :o 🖐️