Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZiZu

3 pozytywne i 3 negatywne wydarzenia w Waszym 2007 roku

Polecane posty

POZYTYWNE 1. Obronilam sie jestem mgr 2.Mąż przeszedł operację pomyślnie 3. Jesteśmy zdrowi Negatywne 1. Wakacje zwalone przez prace mgr

Gość a więc taaak...
Pozytywne: - zdobyłam dyplom zawodu który chcę uprawiać - uwolniłam się ze związku który i tak i nie miał przyszłości - małe podróże po kraju Negatywne: - jestem sama...

Gość
u mnie same pozytywne byly :) , dlatego sie boje , ze 2008 rok przyniesie same negatywne wydarzenia:O

Gość zmywacz do paznokci
pozytywne : - 2 rok jestem z moim chłopakiem - zmieniłam siebie na lepsze - zaczelam wiecej sie uczyc i juz nie zawalam szkołe negatywne: - nadal pale - skrzywdziłam swoich przyjacioł - duzo moich znajomych popełniło samobojstwo

plus: - zdałam prawko :D - schudłam - super wakacje :) minus: - przyjaciółka wyjechała daaaaleko - przytyłam :O - nadal sama ale dzięki tym wakacjom uważam 2007 za fajny :D

Gość tricky moon
pozytywy: -schudłam -uwolniłam się od faceta, od którego nie mogłam sie do tej pory uwolnić -zdecydowałam, na jakie studia się wybiorę :) A negatywne wykasowałam z pamięci :)

pozytywy: -zdałam maturę -dostałam się na wymarzone studia -po dwóch latach samotności poznałam wreszcie faceta i czułam się kochana negatywy: -właśnie się z tym facetem rozstałam, bo okazało się, że kompletnie do siebie nie pasujemy. tak jest lepiej, ale bardzo to przeżywam więcej negatywów nie ma, nic mnie tak w tym roku nie zdołowało, jak to rozstanie.

Gość tylko negativy
1 oblalam prawko 2 nie dostalam sie na wymarzone studia 3 wpadlam w derpesje z ktroej nei potarfie teraz wyjsc

pozytywne: - poprawiłem sposób odżywiania :D - xxxx - :O negatywne: - minął rok a ja dalej jestem w tym samym miejscu co zawsze, - problemy rodzinne, - nawet nie potrafiłem spróbować skorzystać z szans jakie się trafiału

- zakochalam sie ze wzajemnoscia🖐️ - zdalam mature - mialam zajebiste wakacje ..... a negatywy.... - zawalilam sprawe ze studiami (moja wina) wiecej nie pamietam :D:D:D:D:D🖐️

pozytywne: zamieszkałam z facetem znalazłam zajęcie dorywcze(studiuje) zdałam egzamin na prawko i kupiłam komputer negatywne: wyprowadziłam sie od chłopaka,dlatego kupiłam komputer(chyba mu sie sprzykrzyło) mojej mamie zostało kilka miesiecy życia,a ten drań mi pierdoli,ze nie zaineresowałam sie wypadającym dyskiem jego matki >:/ miałam chujeowe wakacje i urodziny,miedzy innymi,dzieki ukochanemu,ktory to postanowił uczyć mnie pokory zupełnie mnie ignorując

pozytywy zmieniłem pracę na lepszą poprawiłem sobie ząbki negatywy przez lenistwo nikogo fajnego nie poznałem :O

pozytywne: - udało mi się utrzymać w pracy na której bardzo mi zalezalo - wiecej facetow sie mna interesuje - zdalam 2 sesje nie wiem jakim cudem:) - jestem bardziej otwarta, pewna siebie i kontaktowa - znacznie poprawila mi sie znajomosc 2 jezykow obcych - poprawilam wyglad (wlosy, paznokcie itp) negatywne: - na tej pracy co mi tak zalezalo juz mi nie zalezy tak bardzo, nawet mialam dostac nowa, ale na razie cos sie nie uklada i wygląda na to, że obejdę się smakiem...:( - ci faceci to albo nie w moim typie, albo zonaci... - nauczylam sie o ludziach wiecej niz bym chciala wiedziec...

pozytywne: - zakończyłam IV rok z maksymalnym stypendium naukowym - spędziłam świetny miesiąc w Skandynawii - rozpoczęłam budowę domu negatywne - mój dziadek zmarl na raka

+ miałam fantastyczne wakacje (mazury, creamfields, amsterdam) + zaczęłam doceniać samą siebie + zaczęłam uczyć się hiszpańskiego :-) - w domu są ciągłę awantury - mama prawdopodobnie jest chora - nie zdałam organy i lece na warunku

Gość Laliitaaaa
1.skonczylam studia 2. zaczelam studia to byly pozytywy 3. nie jestem w ciazy :) a teraz negatywy 1.dostatlam prace :( z durnym szefem (na szczescie juz tam nie pracuje) 2. zakochalam sie (nie w tym co trzeba :( ) na szczescie to juz koniec 3. zadnego waznego egzaminu niezdalam

Gość Laliitaaaa
to nie byl dobry rok 2008 to bedzie superr rok

Gość maramunka.
Pozytywne: 1. wyszłam za mąż 2. kupiłam z mężem mieszkanie 3. zaczęłam studia wieczorowe Negatywne: 1. przytyłam przez ostatni rok 2kg i nie chce mi się nic robic żeby to zrzucić 2. mam lekką nerwicę 3. nie wiem co chcę w życiu robić...

Gość jak to zwykle bywa
pozytywy zdałam ledwo maturę (ale zdałam) dostałam się na niechciany kierunek lale poznalam super ludzi nikt z moich bliskich nie zachorował przez ten rok negatywy dowiedzilam się że z moimi wynikami matury spokojnie dostałabym się na wymarzone studia zjebaly mi się licealne przyjaźnie uzalezniłam się od kafe

Gość pozytywno-negatywna
pozytywy: -zaczęłam pracować (po 3latach przerwy!) -zaczęłam uczyć się angielskiego -wyleczyłam niemal rok trwające problemy skórne, konkretnie: twarzowe (jakies dziwaczne zmiany hormonalne, czego wynikiem był okrutny a'la trądzik:-O ) negatywy: -pracuję tylko do końca roku :-O -przez pracę zaniedbałam ( wręcz zaniechałam!) naukę języka ang. -'trąd' twarzowy kurwa znowu wraca!!! 😡 :-O

Gość pozytywno-negatywna
po trzech miesiącach mega szczęścia z powodu pieknej cery, znowu robi się chujnia!!!! Pracowac będę raptem jeszcze kilknaście dni i jedyny pozytyw w całej tej powalonej historii, to to, że z nudów wrócę do książek z angielskiego, których nie miałam w rękach ok.7miesięcy :-O

pozytywne Ciągle się kochamy.... opiekuje się ciężko chorymi Negatywne straciłam bliską osobę wczoraj dostałam wymówienie z pracy...swoją drogą fajny prezent pod choinkę..

Pozytywne: - zostawiłam po 2 latach faceta którego przestałam kochać, - leciałam pierwszy raz samolotem na zagraniczne wakacje:) - Dostałam stypendium naukowe, - Schudłam, Negatywne: - mój dziadek jest chory na raka - facet którego zostawiłam grozi mi i szantażuje - nadal jestem pełnomocnikiem ds. SZJ:O - Facet który mi się podoba olewa mnie:O Ogólnie BOMBA, liczę, ze 2008 będzie o niebo lepszym rokiem i ze wkońcu znajdę swoje utracone szczęscie.:)

Gość mlaaaaaaaaaaaaaa
pozytywne : mam zdrowe dzieciaki mąż mnie szaleńczo kocha ja szaleńczo kocham męża sprzedałam z 120% zyskiem mieszkanie Negatywne za dużo pracy przyjaciele sa daleko dalej palę

hm.... pozytywne: -rzucilam palenie po 7 latach :D -odnalazla mnie moja pierwsza milosc (fajn ie znow miec kontakt po 5 latach) - negatywne -choroba taty... -powtarzanie roku na studiach -odnalezenie mnie przez moja pierwsza milosc (te senstymenty i wspomnienia mnie dobijaja...nie mowiac o codziennych rozmowach i spotkaniach-i co ja mam o tym myslec-mam faceta od ponad roku a teraz to tak jakbym nie miala:o) czlowiek to jednak glupi jest :o

Gość monia 16
pozytywne: -troche spokoju latem, zdala od rodziny. -przez chwile czulam zektos mnie potrzebuje - zle samopoczucie negatywne: -nie radze sobie z zyciem -on mnie poprostu wykorzystal - jestem samotna nie mam nikogo

Gość raczej kiepski rok
Chyba gorszy, niż poprzedni, choc 2006 wydawał mi się nijaki. Było parę fajnych momentów. Choćby Red Hoci w Chorzowie. Zdecydowanie najważniejszy dzień w tym roku. Choć nie zagrali "Give it away". A poza tym? Dużo wahań nastroju, jeszcze więcej wątpliwości. A im bliżej konca roku, tym mroczniej, powazniej i smutniej.

pozytywy: wyjazd zagranicę zmienil moj poglad na swiat poznalam wielu nowych ludzi w szkole idzie mi dobrze i oby tak zostalo terapia odnosla skutek:) negatywy zrozumialam ze przez matke nigdy nie bede samodzielna i musze przestac myslec nia nikt w rodzinie sie mna nie przejmuje a ja wszystkimi - dosc juz tego! wciaz mieszkam z laska ktorej nie trawię :(