Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kicccia

JAKIE PREZENTY KUPUJECIE NA śWIęTA I KOMU?

Polecane posty

Ja musze kupić coś mamie, tacie, siostrze, bratu, chłopakowi, babci i dziadkowi, a jeszcze nic nie mam upatrzonego!!! Musze podkteślić, że w tym roku muszą być to skromne prezenty za nie wysoką kwote:( Jak u was? Kupiliście już coś, a może macie coś upatrzone?

Gość hgftg
boże po co kupujesz całej rodzinie?..babci dziadkowi.....to może jeszcze sąsiadom coś kup...

My mamy wspólną wigilie i kazdemu musze (i chce) kupic jakis drobny prezent. Nie chodzi tu o komentowanie ilu osoba cos kupuje, tylko czy macie jakieś ciekawe pomysły na upominki.

Gość taktamjedna
No wiesz, nikt ci nie doradzi, bo nie zna twojej rodziny, tylko jak sie kogos zna to sie wie co mozna kupic komus a co nie warto kupować

Ale nie musicie... Może poprostu kowiedzcie comu wy kupujęcie prezenty? I jakie?

Gość Katarynna
To trochę trudna sprawa, bo nie wiem, co lubi Twoja rodzina, tylko Ty to wiesz najlepiej. Ja jak kupuje prezenty to najpierw badam teren;) np sprawdzam, czy komuś nie brakuje czegoś co używa lub może ktoś wspominał co by mu sie przydało. Najczęściej pytam, co by chcieli. Bratu kupiłam portfel, mamie szkatułkę na biżuterie, bo nie ma i jej biżuteria sie wszędzie walała. Z chłopakiem po prostu poszliśmy na zakupy i kupiłam mu sweter, który sam wybrał.

Gość abece
Proponowałabym Tobie , żebyś nie kupowała drobnych rzeczy rodzicom i dziadkom, tylko złożyła się z rodzeństwem. Razem im coś kupcie.

ja na prezent dla mamy skladalam sie z siostra i kupilysmy jej komplet kolczyki i lancuszek srebrny:) z takim samym motywem :) /chlopakowi kupilam taki milusi szlafrok, siostrze sama jeszcze nie wiem:P

Gość gość
Moje prezenty świąteczne mają być przede wszystkim rozsądnie dobrane, staram się nie kupować bez czego z prostej przyczyny - po co to komu? A konkretne prezenty to np. tutaj - http://prezentmarzen.com/ Wiadomo - dla każdego coś miłego.

Gość papciel
Wszystkim bliskim. Raczej takie rzeczy oryginalne i tanie. Teraz pojawia się cała masa okazji - udało się kupić np. jazdę czołgiem tacie, naukę sztuk walki dla brata, a wszystko kosztowało na Prezent Marzeń na prawdę śmieszne grosze.

Gość kowcunEla
Ja dla mojej mamy i siebie wybrałam prezent na długie lata czyli urządzenie do odmładzania :D urządzenie to usunęło mi zmarszczki, zliftingowało skórę.. bajka, w którą nie wierzyłam ale przekonałam się na własnej skórze :) amelialine.pl tu kupiłam polceam bardzo

Gość Jarek

Ja w tym roku biorę matce https://www.play.pl/telefony/lg/lg-v30/
Lg v30 mam nadzieję, ze będzie trafionym prezentem ze względu na flow działania aplikacji, bardzo dobry aparat, przyjemny kształt, widoczny ekran, przyjazny UI, etc. Starałem się dopasować coś wzgledem jej wymagań

Gość kuba96

ja ojcu, bratu i sobie kupuję w tym roku koszulki reprezentacji polski bo znalazłem promocje w 11teamsports, a ze już zaraz duży turniej euro2020 to bedziemy wszyscy mecze oglądać razem :D

Gość Erwin

Ja w tym roku pod choinką znalazłem zestaw kosmetyków do pielęgnacji włosów i zarostu marki Masveri. Jestem bardzo zadowolony.

Ja robię listę już od listopada jestem biednym studentem, a mam też urodziny w grudniu, więc fajne prezenty są w cenie. Wybieram takie rzeczy, które nie są konieczne czyli samx ich sobie nie kupię, ale które bardzo chcę mieć do używania - np wymarzone pióro lamy, którego nie kupiłm sobie w październiku ze względu na cenę; ulubione (i jedyne jakie mam) perfumy, które mi się kończą, kołdrę całoroczną czy lepszy odkurzacz niż gówienka które mam - który jest mi niezbędny, ale na ktory mnie nie stać. Uwielbiam też ceramikę z BOlesławca  https://andyceramika.pl/kubki Na przykląd takie recznie malowane ceramiczne kubki.
Dzięki temu czuję się naprawdę wspaniale obdarowanx na święta, jak najszczęśliwsze dziecko na świecie pośród tych wymarzonych od miesięcy rzeczy. 

My w tamtym roku zrezygnowaliśmy z prezentów. Kupujemy tylko jakiś drobiazg dla najmłodszych członków rodziny i tyle. Sama organizacja świąt to duże koszta więc myślę, że rezygnacja z prezentów, które zazwyczaj kupowane są na ostatnią chwilę lub w "bólach" nie jest złym pomysłem.

Jeszcze nie wiem czy w tym roku będę robiła prezenty, ale jeśli będę, to będą to prezenty praktyczne https://studiokawy.pl/sklep/kawa/rodzaj/ziarnista/  Jak świeżo palona kawa. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować