Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka 22

porzucona po 7 latach

Polecane posty

Gość lilka 22

Witam wszystkich, dwa tygodnie temu zostawil mnie chlopak, bylismy ze soba 7 lat , zakochani oboje od pierwszego wejrzenia , ja bylam jego pierwszą miloscią a on moją. W październiku wrocilismy razem z parcy w Anglii, i cos zaczęlo sie psuc .On cały czas szukał kontaktu z kolegami, ja byłam tylko na doczepkę. Próbowałam rozmawiać, nic to nie dało. Mielismy się rozstac wczesniej , ale on stwierdzil , ze bedziemy walczyc.Ucieszylam sie, myslałam , ze będzie jak kiedys, ale on wyjechał na kurs do Krakowa, przyjezdzal na weekendy i bylo super .Jednak dwa tygodnie temu stwierdzil , ze to nie ma sensu, wyprosilam aby sie zastanowil. Zadzwonil 4 .12 i powiedzial , ze nie jestem juz jego dziewczyna. Teraz traktuje mnie jak obca osobe, ignoruje, bawi sie z kolegami, a gdy ja prosze o spotkanie, czy rozmowe robi to z wielka łaska . A jeszcze trzy tygodnie temu bylam najwazniejsza na swiecie. Zarecza sie , ze nie ma nikogo w Krakowie, chce byc sam bez zobowiazan, ja nie moge sobie z tym poradzic , nie ma chwili , w ktorej nie myslalabym o nim, chudne, nie moge sie skupic na niczym, wszystko mi go przypomina.Gdy widzialam go w weekend powiedzial , ze juz mnie nie kocha. a ja wciaz wierze, ze jeszcze mamy szanse , moze to wplyw kolegow nie wiem .Prosze pomozcie:/

Gość rzeka
nie ma juz ratunku, Skarbie, 7 lat to wiele ....gdybyś za niego wyszła, też by miał dosyć z tym,że trochę później by powiedział o tym...tak, tak..witaj w dorosłym świecie..

Gość a ja rozstalam sie
mam to samo..... 1,5 miecha temu mnie kocha...teraz odpisuje z laski... :/ a ja go kocham... niby zwiazek sie skonczyl przez moja zachowanie..klotnie itd...w tydzien sie zjebalo. ale ja nie wierze ze wielka milosc idzie latwo zabic klotniami

Gość lilka 22
tak, ale zawsze jak przyjezdza z Krakowa jest nie ogolony i niechlujny ...... gdyby mial kogos to bym to czula

Gość lilka 22
a gdybym go olala totalnie , przestała pisac, dzwonic, on wyjezdza do Anglii w lutym, wiec nie mam za duzo czasu na odzyskanie go .........

Gość stara prawdaaa
no to moze nie ma nikogo ale znudzil mu sie wasz zwiazek, faceci tak maja- ty jestes dla niego pierwsza i chce poznac inne dziewczxyny moja kolezanka byla z facetem 6 lat, rzucil ja a po pol roku ozenil sie z inna i jest szczesliwy , takie zycie! przechodzony zwiazek, przestalas go intrygowac, zaczyna zauwazac inne kobiety dookola i niestety ale zapomnij o nim bo nawet jak wroci to znowu odejdzie, znajdziesz innego

Gość lilka 22
tylko , ze ja nie moge..............staram sie , ale nie moge

Gość ja sie wypowiem
mi sie wydaje ze ewidentnie chlopak sie nie nabawil, poznaliscie sie w mlodym wieku. szuka kontaktu z kumplami, chce sie od Ciebie odciac bo musi sie zabawic z innymi

Gość stara prawdaaa
ale ja wiem, ze jest ci ciezko. Faceci juz taka maja. W kazdym z nich drzemie instykt lowcy . Gdy pojdziesz ze swoim facetem do pubu to nawet moze ci sie wydawac ale on i tak obserwije kazda laske dokladnie a dziewczyn ladnych na swiecie pelno. Jezeli kocha to tylko obserwuje i jest wierny( nie mozna karac ich za to ze sa wzrokowcami) ale neisiety 95% panow ciagle szuka czegos nowego i chyba twoj tak robi. Trafic na wiernego i kochajacego faceta to wielki sukces. sa tacy, naprawde sa ale to jak szukanie oigly w stogu siana. Ty tez takiego znajdziesz:) A o nim musisz zapomniec bo wasz zwaizek juz nigdy nie bedzie taki sam. facet ewidentnie szuka wrazen!

Gość ja sie wypowiem
Nie ma nikogo. Ale naprawde Ci nie powiedzial wprost dlaczego chce byc sam? Jaki podal powod? Nie zalamuj sie, musisz byc silna. I wierz mi ze odzyskiwanie go na sile nic nie da, bo on potrzebuje troche czasu w samotnosci.

Gość staraaa prawda
z tym wybawieniem to tez roznie bywa, mojej znajomej facet lat 30 niby sie wybawil za mlodu i takie powazne plany mial wobec niej a zrobil ja w konia-a tak wygladal na powaznego faceta ale zazwyczaj tak jest ze jak facet poznaje kobiete w mlodziutkim wieku i jest dla niego pierwsza to rzadko taki zwiazek przetrwa, bardzo rzadko

Gość lilka 22
tylko , ze on nienawidzi dyskotek, ani glupich dziewczyn , sex mielismy naprawde cudowny , spelnialam wszystkie fantazje , jakie mial , nie bylo rzeczy , ktorych bysmy nie robili

Gość staraaa prawda
Oj przestancie. Juz sam fakt, ze facet ja olewa o czyms swiadczy. ja nie uznaje ciszy w zwiazku albo olewania. Albo jestem z facetem i rozmawialam z nim jak sa jakies watpliwoci albo odchodze. Jak facet odchodzi aby cos przemsylec to juz na bank chce odejsc albo kogos poznal. Chyba ze jest klotnia, to co innego, wtedy malutka cisza moze wszmocnic zwiazek ale nie za czesto !!!!

Gość staraa prawda
Tak tak , spelnialas jego kazde fantacje, bylas seksownie ubrana i facet az kwiczal jak cie widzial. Pociagalas go niesamowicie ale wiesz duza czesc facetow chce sprawdzic jak to jest z inna kobieta:( A takich kocic, polujacych na samcow jest mnostwo!

Gość ja sie wypowiem
lilka ale Ty w niczym nie zawinilas. Widzisz sama ze stalo sie to po wyjezdzie do Anglii. Zmiana otoczenia na jakis czas, ludzi wokol, trybu zycia zmienia czlowieka. Moze on sobie uswiadomil ze chce sprobowac czegos innego zanim sie zwiaze na stale. To nie musi byc inna dziewczyna, to moga byc nawet takie glupie sprawy jak lazenie z kumplami byle gdzie bez zwierzania sie swojej dziewczynie. Zachcialo mu sie wolnosci to mu ja daj. Dojrzalosc polega na godzeniu sie z losem, wiem ze to trudne, ale dasz rade tak jak kazdy z nas. Zobaczysz co los przyniesie, czy zechce on wrocic do Ciebie czy nie. Sama nie namowisz go do zwiazku, on musi tego chciec.

Gość lilka 22
Jest szansa zeby go odzyskac , teraz wraca z Krakowa i bedzie juz na stale w domu , bez kolegowm w lutym dopiero wyjedzie , pomozcie prosze

Gość ja sie wypowiem
Jak on chce sprawdzic z inna to powiedz mu droga wolna. Naprawde nie masz czego zalowac. Uwierz mi ze jest malo takich dziewczyn i w ogole ludzi jak Ty- oddanych, wiernych, kochajacych przez taki okres czasu. On prawdopodobnie zrozumie ze stracil cos cennego jak zycie da mu w kosc. Ale kazdy uczy sie na wlasnych bledach

Gość staraa prawda
kazdy telefon do niego, smsm plus blaganie przyniesie odwrotny skutek musisz milczec i dbac o siebie, robic sie na bostwo, jak cie zobaczy ma pasc z zachwytu a jak nie to jego strata kazdy twoj odzew bedzie na twoja niekorzysc, daj mu wolnosc, milcz to jedyna szansa, innej nie ma aby wrocil

Gość lilka 22
więc najlepiej jak dam mu czas, a sama będe zyc swoim zyciem ??????? bez telefonow itp

Gość ja sie wypowiem
lilka ale co Ty chcesz zrobic? bylas dla niego idealna, wrecz za dobra! sama mowisz ze mial wszystko, wiec co jeszcze mu mozesz dac? Jesli on z Toba nie pragnie kontaktu to jak sobie wyobrazasz widywanie sie, rozmowe? Chcesz sie narzucac?

Gość staraa prawda
Moj 1 zwiazek, blagalam go aby wrocil bardzo dlugo. Olal mnie a teraz? teraz nosi moje zdjecie w portfelu i podobno zaluje ze odszedl.... nie odzywaj sie, nic-milcz

Gość lilka 22
Wszyscy sie dziwia, ze on zostawil mnie , kazdy myslal, ze bedzie odwrotnie, i wszyscy mi mowia , ze bedzie zalowal , tylko dlaczego ja zaluje , a on sie bawi????????

Gość ja sie wypowiem
staraa prawda ma racje, jesli chcesz cokolwiek robic to zadbaj o siebie, nie pokazuj mu ze cierpisz, rob sie na bostwo, usmiechaj sie i pokaz mu ze znasz swoja wartosc

Gość staraa prawda
niestety ale kazdy facet oglada sie z aladna kobieta, no przestancie ostatnio bylam ze swoim w pubie, weszla laska- no sorki ale miala tak piekny biust ze sama sie gapilam na jej dekolt i moj facet tez, mialam mu zrobic awanture?:P kazdy obejrzy sie za atrakcyjna osoba ale to normalne, to przeciez nie zdrada, facet moze sie tylko gapic a byc wierny swojej kobiecie po grobiowa deske a to ze sie lampi na inna czasami to normalne:)

Gość ja sie wypowiem
lilka 22 mysle ze Ty zalujesz bo on Cie ta decyzja zaskoczyl. On sie dobrze bawi bo tego chcial, pewnie od dluzszego czasu powoli odcinal sie od Ciebie zeby za bardzo nie cierpiec.

Gość lilka 22
bedziemy sie widziec w weekend na zjezdzie absolwentow , rozumiem , ze mam byc urocza , zawiezie mnie tam kolega i przyjedzie po mnie ...to cos da ???????

Gość ja sie wypowiem
Ja tam nie znam faceta ktory sie nie oglada za atrakcyjna kobieta. Powiem wiecej, ze bylby dla mnie troche dziwny jakby tego nie robil. No ale co innego ogladac sie bo fajnie popatrzec na ladny krajobraz, a co innego pragnac tego co sie widzi.

Gość staraa prawda
na zjezdzie masz wygladac jak laleczka barbie ale zrob to dla siebie, sliczna fryzura, szpilki, sekswona spodnica, perfumy, seksowny makijaz ty masz czuc sie silna i piekna, ty robisz to dla siebie, udowodnij sobie ze swiat nie kreci sie wokol niego,oczaruj tez kolege:) zadnych sztucznych poz, nerwowego chichotania i spogladania w jego strone badz kobieta wampem

Gość staraa prawda
ja sie wypowiem_ ja nawet dodam ze dziwie sie laskom ktore robia awanture facetom ze patrza sie na inne, owszem gdy bezczelnie zerka ciagle na nowa laske lub slini wargi to cos nie tak ale jak spojrzy na atrakcyjna kobiete to przeciez lezy w ich naturze