Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROOOSSTOWNICAA

DO UŻYTKOWNICZEK PROSTOWNIC!!

Polecane posty

Gość PROOOSSTOWNICAA

zamierzam sobie kupić prostownice, no i się zastanawiam jaką wybrać, Czy jest jakaś różnica pomiedzy prostownicami ksztującymi 60 zł a tymi za 300? czy to tylko kwestia marki? Jaką wybrać? jaką polecacie?

Ja używam prostownicy do włosów prawie codziennie już ponad 3 lata. Kiedyś z tego powodu miałam bardzo zniszczone włosy, używałam prostownicy \"Philips\" którą kupiłam za jakieś 80-90zł. W końcu nie mogłam już patrzeć na swoje zniszczone włosy, postanowiłam zainwestować w dobrą prostownicę. Poradziłam się kilku fryzjerek, kupiłam przez internet prostownicę firmy GA.MA z aktywną laserową jonizacją Oto link tej stronki z której zamówilam prostownicę: http://www.pro-sprzet.pl/index.php?a=lista&k=56 Jestem bardzo zadowolona, jest super, a włosy w końcu są zdrowe zadbane i naprawdę wyprostowane jest ekstra, polecam

Gość mi poomogl
Witaj:) Ja z całego serca polecam prostownicę firmy Wahl Ciutek http://www.allegro.pl/item281111493_prostownica_ceramiczna_wahl_cutek_wysylka_gratis.html Cena jest doskonała!!! Pracuję w salonie fryzjerskim i takiej właśnie prostownicy uzywają fryzjerki:)) Sama maiałam prostowane nia włosy juz parokrotnie i nie zauważyłam żadnych zmian. Jest naprawdę doskonała!! Sama planuję ją zakupić na dniach. Włosy pieknie się prostują, są błyszczące, miękkie. Prostownica nie ciagnie, szybko się nagrzewa. Wszystkie Klientki maja prostowane nia włosy. Można również robić nią cudne loki;) Naprawde polecam!

Gość sisisisisisissisisisisisiis
pdobno najlepsza jest z diamentowa powloka ale nie mam pojecia ile kosztuje

Gość kanikula
A ja polecam prostwnice BaByliss Ceramic Pulse Proffesionall, mam ja i jestem zadowolona, dalam za nia 290 zł