Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawawawa33

pragne rodziny i normalnego zycia

Polecane posty

agawawawa33 ladnie Ci w czarnym ;-) bedzie dobrze - a ja tak strasznie,tak mocno jeszcze kochalam swojego meza! To bylo chore,ale im wiecej go kochalam i bardziej tesknilam-tym bardziej go nienawidzilam,za to co mi robil przez ostatnie lata...

Gość DO piąte koło
Nie znam, to fakt. Osobiście. Ale charakter musisz mieć fajny, mimo że nie bez wad :p Ideałów nie ma, ale masz w sobie ciepło, które czuć na odległość kabla - nawet kiedy próbujesz być ordynarnym cynikiem 🖐️

Tez kochalam, kochalam wbrew logice. Teraz pozostaly wspomnienia, sentyment. Pustka. Zawsze dziwilam sie, jak to moze byc, zeby 2 kochajacych sie ludzi moze sie od siebie odsunąc. Jak widac, zycie uczy. Nic nie jest stałe, wszystko jest mozliwe.

Do piąte koło -zabrzmiało jak komplement więc dziękuję i przepraszam jak uraziłem 🌼 a ten grzejnik to muszę przykręcić chyba bo komuś kable popali

Gość DO piąte koło
:) Nie przykręcaj. ;) Dobranoc 🖐️))

odprowadzilam dziecko do szkoly,a tu...wszyscy spia? hm,pewnie pracuja. A jak Wy wrocicie,to ja pojde do pracy,bo dzis mam popoludniowke :-(

\"agawawawa33 Wiem, po co komu kobieta po przejsciach. Po co klopot i odpowiedzialnosc. Ale jesli dziecko im przeszkadza to nie sa nic warci. I tak naturalnie przebiega selekcja. \" Ale bzdury piszesz:P.Czasami mam chęć niektóre bachory pochlastać:P.A może sama masz takiego Januszka:P?

Aga .. jestem rozwódka z dwójką dzieci .Zainteresowanie mną mimo że mam taka fajna dwójeczkę w domu wcale nie jest małe .Powiem wiecej nawet spore i przynajmniej tym mężczyznom których poznałam nie przeszkadzało ze mam dzieci .To ja raczej jestem tą stroną hamującą , jeszcze nie otrząsnęłam sie tak do końca po małżeństwie . Dzisiaj spotkałam sie z jednym panem , tak cichutko szepnę bo zaraz Piąte koło obwieści światu :D , że Pomorzanka jest już troszkę zajęta :D Zachwycił mnie swoim podejściem do dzieci ,dla Niego kobieta z dziećmi jest czymś najwspanialszym . Ale może tak ma ,bo jest wpół holendrem .. a nie takim przykładowym Amantem :P Dlatego wierzę , że Ty też spotkasz jeszcze kogos komu zaufasz ( jeszcze też mam z tym problem ) ...ale na prawdę kobieta z dzieckiem nie dyskwalifikuje Cie w oczach mżżczyzn :)

Gość nfks
zamiast rozpaczac na twoim miejscu cieszylambym sie ze mam dziecko, poza tym przynajmniej cos przezylas, mialas rodzine, niektorych to wogole nie spotyka, wiec nie rozpaczaj tylko spojrz na to inaczej

Gość nie traktuj
obecnego życia jako "martwego" etapu w oczekiwaniu na faceta. Może się pojawić, może nie. masz dziecko - nie jesteś sama. pomyśl, jak wiele kobiet jest zupełnie samych, nawet bez szansu na urodzenie dziecka. Ja też samotnie wychowuję syna od samego poczatku. już w ciązy jego ojciec stwierdził, że planowane dziecko jednak nie mieści sie w jego planach. Mieszkamy sobie we dwójkę, zwiedzamy świat i jest nam dobrze. Nie spotykam się z facetami, bo nie mam na to czasu. Wiem, że dziecku lepiej się żyje w pełnej rodzinie, ale samotny rodzic też może stworzyć prawdziwy, ciepły dom.