Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Monilka

tunika+sp贸dnica

Polecane posty

Kupi艂am sobie 艂adn膮 eleganck膮 tunik臋 z pasem na biodra i nie wiem jaki kr贸j sp贸dnicy pasuje do niej? mo偶e macie jakei艣 pomys艂y??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 emphetepe
do tunik sp贸dnice raczje nie pasuja..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaden kr贸j spodnicy
zdecydowanie do tunik spodnice nie pasuja:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emphetepe
no chyba ze by艂 by to specyficzny kr贸j tuniki..nie wiem jakby go opisac..jego da艂oby sie jeszcze jakos zestawic z o艂owkowa spodnica..ale...wszysko muisa艂oby byc starannie dopracowane...

Udost臋pnij ten post

o chorobcia no w艂a艣nie co艣 mi nie pasowa艂o jak mierzy艂am swoje sp贸dnice z tunik膮. Jest to dopasowana tunika wi臋c chocia偶 z jak膮艣 dopasowana mini co czy w og贸le nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 profa nacja
Nieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!Tunika ze spodnica????To chyba jakis koszmar.Tylko legginsy lub proste olowkowe spodnie lub jeansy rurki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aglutka25
hm wg mnie to wszystko zalezy nie zawsze tunika pasuje do sp贸dnicy no chyba ze jest tak fajnie skrojona jak np te tutaj http://honeybee.pl/18-tuniki s膮 kr贸tsze z przodu wi臋c nie wygl膮da to jakby si臋 worek narzuci艂o na reklam贸wke tylko zachowujesz jakies kszta艂ty w tym zestawie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sandramiaria
Do sp贸dnicy to chyba jaka艣 kr贸tka bluzka, tunika raczej odpada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Latem tunik臋 mo偶na nosi膰 z w膮sk膮 dopasowan膮 kr贸tk膮 d偶ersejow膮 sp贸dniczk膮 albo szortami . Tunika plus leginsy to zestaw popularny ale od kilku lat niemodny i cz臋sto niekorzystny dla figury .

Udost臋pnij ten post

do tuniki nie pasuje sp贸dnica;) ;) ja nigdy tak bym sie nie ubra艂a ;) tunika do tego legginsy :) ale nie sp贸dnica

Udost臋pnij ten post

呕aden?W og贸le tunika z pasem na biodrach raczej 偶adnej sylwetce nie robi dobrze, a co dopiero ze sp贸dnic膮... Efekt ciotki-klotki murowany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
polecam Ci poszuka膰 na stronie allinside.pl. Jest tam bardzo du偶y wyb贸r tanich rzeczy z pewno艣ci膮 znajdziesz co艣 dla siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 znam sklep allinside.pl, dobra opcja na zakupy. Kupuj臋 tam sporo i naprawd臋 polecam. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam mega kr贸tk膮 艂adn膮 tunik臋 z przed艂u偶onym ty艂em, niestety zbyt kr贸tka na sukienk臋 jednak do o艂贸wkowej mini idealna, polecam takie w艂a艣nie po艂膮czenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Opimka
My艣l臋, 偶e do tuniki lepiej pasowa膰 b臋d膮 spodnie. Spr贸buj poszuka膰 艂adnych na http://www.cozacena.pl/spodnie-damskie maj膮 du偶y wyb贸r, wi臋c na pewno co艣 znajdziesz. Do tego dzi臋ki por贸wnaniu ofert, znajdziesz najlepsz膮 dla siebie i zaoszcz臋dzisz troch臋 got贸wki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba nie bardzo takie po艂膮czenie, lepiej do leggins贸w, http://damskie.net/produkty/eleganckie-tuniki tutaj jest kilka fajnych modeli. Wydaje mi si臋, 偶e modne zaczynaj膮 si臋 znowu robi膰 tego typu tuniki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wciaz nosze luzne tuniki do waskiej spodnicy przed kolano i bardzo mi sie to zestawienie podoba. Moze nie mam gustu, ale moim zdaniem wygladam w tym dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie 艂膮czy艂abym tuniki ze sp贸dnic膮, bo mo偶esz wygl膮da膰 jak w worku. A tego chyba 偶adna kobieta by nie chcia艂a, prawda? :) Je艣li brakuje Ci pomys艂u co z czym zestawia膰 to proponuj臋 poszuka膰 inspiracji na stronie pasujemi.pl - https://pasujemi.pl/stylizacje Znajdziesz tam gotowe zestawy na ka偶d膮 okazj臋 tworzone przez stylistk臋. Wszystko mo偶esz kupi膰 w jednym miejscu. Szczerze polecam. :)

Udost臋pnij ten post